morfeas-dsl- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μεχρι να ερθει η google εδω και να κλεισουν τετοιες εταιριες.
giorginho Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, hasiotis_john είπε Για γέλια και για κλάματα η ... "προσφορά" ! (Δεν πάει εννοείται στον TS που καλώς και μας ενημέρωσε) Τόσα GB θα έπρεπε να μας δίνει με κάθε απλή ανανέωση που μας υποχρεωνουν το πολύ ανα 60 μερες να κάνουμε και όχι να το πληρώνουμε έξτρα. fixed... 1
JohnnyX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Χθες που πέρασα το ημερήσιο όριο (όπως και όποτε το ξεπερνάω) ψευδως αναφέρει πως θα πέσει η ταχύτητα. Στην πραγματικότητα το packet loss είναι 99%, κοινώς σου κλείνει τη γραμμή (εννοείται πως πάνω από 5-10% αρκεί έτσι και αλλιώς). Χ€$μ€ν0υ$ τους εχω
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, guzel είπε ποιος ειναι αυτός ο virtual πάροχος; Spoiler Slvnet 30GB = 10.45€ Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από cacofonix-3
banned_acc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, prometheas είπε Υπάρχουν λύσεις παλικάρια για οσους έχουν δικαρτο κινητό https://www.vodafone.gr/eshop/mobile-internet/c-100123/ 40Gb με 10 Ευρώ. Καρτοιντερνετ. Συμβόλαιο χωρίς παγιο και χωρίς ελάχιστη διάρκεια παραμονής. Με 2-3 πακετάκια βγαίνει το καλοκαίρι. Εγώ θα έλεγα να μας πληρωνει κιόλας. Με κάθε ανανέωση 30Gb δώρο και 10 Ευρώ σε τραπεζικο λογαριασμό. / Paypal Εντάξει η προσφορά δεν ειναι τιποτα σπουδαιο . ,μαλλον την έκαναν γιατι ξερουν οτι η Cosmote θα δώσει κατι καλύτερο οπότε οι τζαμπατζήδες θα πάνε εκει... Έχει κόφτη στα 3gb?
drdedus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 18 ώρες πριν, carolosjk είπε Το ότι θεωρούμε τα 15GB με 10€ προσφορά είναι τραγικό.Στη χειρότερη έπρεπε να είναι η Σταντάρ τιμη. Μη με παρεξηγήσετε, με τα στάνταρ Ελλάδας είναι όντως καλή τιμή(αφού κατά περιόδους θες 5-10€ ανά GB) αλλά έχοντας δει πακέτα και τιμές στο Πολωνικό νούμερο του πατέρα μου, η κοροϊδία πάει σύννεφο σε εμάς. Στο Πολωνικό του νούμερου (καρτοκινητο) παίρνει 1GB για κάθε ζλότι που πληρώνει. Για παράδειγμα με 40 ζλότι (περίπου 9€ με σημερινή ισοτιμία) παίρνει 40GB και μένουν και τα λεφτά στην κάρτα. Αντίστοιχα και πολλές άλλες χώρες της Ε.Ε. Για να δούμε τι θα πει κι η ερευνα της ΕΕΤΤ για τις τιμές στην Ελλάδα.😂🤣 Δε θα ξαφνιαστώ αν μας βγάλουν στα top 3 φθηνότερα και γρηγορότερα internet της Ευρώπης. Δεν διαφωνώ με κανέναν αλλά για να τα λέμε στην ουσία οι πολωνικές εταιρείες αν δεν κάνω λάθος έχουν πάρει εξαίρεση απο το data και ίσως όχι μόνο roaming. Όλες φτηνές αλλα η μια η μεγάλη αν θυμάμαι καλά η orange? έχει τις τζάμπα τζαμπα τιμές. 18 ώρες πριν, carolosjk είπε Το ότι θεωρούμε τα 15GB με 10€ προσφορά είναι τραγικό.Στη χειρότερη έπρεπε να είναι η Σταντάρ τιμη. Μη με παρεξηγήσετε, με τα στάνταρ Ελλάδας είναι όντως καλή τιμή(αφού κατά περιόδους θες 5-10€ ανά GB) αλλά έχοντας δει πακέτα και τιμές στο Πολωνικό νούμερο του πατέρα μου, η κοροϊδία πάει σύννεφο σε εμάς. Στο Πολωνικό του νούμερου (καρτοκινητο) παίρνει 1GB για κάθε ζλότι που πληρώνει. Για παράδειγμα με 40 ζλότι (περίπου 9€ με σημερινή ισοτιμία) παίρνει 40GB και μένουν και τα λεφτά στην κάρτα. Αντίστοιχα και πολλές άλλες χώρες της Ε.Ε. Για να δούμε τι θα πει κι η ερευνα της ΕΕΤΤ για τις τιμές στην Ελλάδα.😂🤣 Δε θα ξαφνιαστώ αν μας βγάλουν στα top 3 φθηνότερα και γρηγορότερα internet της Ευρώπης. Δεν διαφωνώ με κανέναν αλλά για να τα λέμε ολα στην ουσία οι πολωνικές εταιρείες αν δεν κάνω λάθος έχουν πάρει εξαίρεση απο το data και ίσως όχι μόνο roaming. Όλες φτηνές αλλα η μια η μεγάλη αν θυμάμαι καλά η orange? έχει τις τζάμπα τζαμπα τιμές. 1 ώρα πριν, cacofonix-3 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Slvnet 30GB = 10.45€ Συμβόλαιο η κάρτα? Περναω κανω ταυτοποίηση χωρίς πολλά πολλά η έχει τίποτα ψιλά γράμματα?
banned_acc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, guzel είπε Έχει κόφτη στα 3gb? Απ' ότι διαβάζω δεν πρέπει να έχει κόφτη το συγκεκριμένο. Ενδιαφέρον
prometheas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Οχι δεν εχει ημερήσιο κόφτη στα 3Gb. Το εχω ελέγξει στην δική μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις