Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ και πάλι!

Πρόσφατα έπεσα στην ανάγκη να αλλάξω τέντες, τις οποίες είχαν βάλει οι γονείς μου το 90 και τις κρατούσα για όσο πάνε, παρόλο που ήταν άθλιες (όπως και όλη η αισθητική της δεκαετίας).

Βλέπω τώρα στο προσπέκτους του τεντά, ότι επιμένουν στα φλοράλ σχέδια, απλά δεν είναι τόσο κιτς πλέον! Το υλικό είναι πολυεστέρας κλπ κλπ, νομίζω ότι και οι παλιές αντίστοιχο υλικό είναι.

Σε κάθε περίπτωση, θέλω τα φώτα των έμπειρων στο εξής δίλημμα που έχω: Εξωτερικά, μπορώ να βάλω μόνο ώχρα, γιατί αυτή την αηδία έχει η πολυκατοικία. Εσωτερικά, μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, και είμαι ανάμεσα στο να βάλω σκέτο χρώμα (κάποιο ανοικτό μπεζ πχ) ή κάτι πολύ μίνιμαλ σχεδιαστικά, πχ μικρά αφαιρετικά φυλλαράκια ή αφαιρετικά μονόχρωμα λουλούδια (τύπου 2-3 ανά τμ, μη φανταστείτε υπερπαραγωγές λουλουδόκηπους που έχουν τα παλιά σχέδια).

Το feedback που έχω από μητέρα, είναι ότι καλύτερο είναι να μπει κάποιο σχέδιο, έστω μίνιμαλ, γιατί δε φαίνεται τόσο η παλαιότητα της τέντας μετά από 10-15 χρόνια.

Εμένα προσωπικά μου αρέσει το σκέτο χρώμα, απλά δεν είμαι σίγουρος για την απόχρωση, μη μου γίνεται εμετί το μπαλκόνι όποτε το χτυπάει ήλιος (με την ώχρα απέξω είναι επικίνδυνο πολύ αυτό, να αλλοιώνεται δηλαδή και το μέσα χρώμα).

Οπότε, συνοψίζω: Απλό μοτίβο για να μη φαίνεται η παλαιότητα (εφόσον ισχύει αυτό), ή απλή απόχρωση; Και, εφόσον πάω για απλή απόχρωση, με δεδομένο ότι μιλάμε για σκούρα ώχρα απέξω, τί θα βάζατε εσείς από μέσα για να μη γίνεται εμετί το μπαλκόνι όταν το χτυπάει ήλιος;

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

2 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Το feedback που έχω από μητέρα,...

Μηπως να βάλεις εσωτερικα μια τεραστια απεικονιση της μητερας?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, yanpas είπε

Μηπως να βάλεις εσωτερικα μια τεραστια απεικονιση της μητερας?

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, να μη ρωτήσω άνθρωπο με 30 χρόνια νοικοκυριό παραπάνω;

Άσχετο που διαφωνώ με την πρόταση, τη θέτω ως ερώτημα για να δω αν είναι thing ή χαζομάρα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...