Dazed_and_confused Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Λοιπόν προσπαθώ να κάνω μια βάση δεδομένων lyrics . Επείδη ακόμη δεν την έχω σκεφτεί και πολύ , πειραματίζομαι . Θα μου λύσει πολλά προβλήματα αν μου εξήγηστε κάπως την $_GET. Προσπάθησα ξαναπροσπάθησα δεν τα καταφερα. Ο κώδικας μου είναι: ><html> <head> <meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-7"> <meta http-equiv="Content-Language" content="el"> <title>RockaRolla Lyrics</title> </head> <body> <?php $conn = mysql_connect("localhost", "root", "triadpass"); mysql_select_db("lyrics", $conn); $get_groups = "SELECT 'id', 'artist' FROM 'artists' WHERE 'gramma' = '"$_GET[gramma]"'"; $get_groups_res = mysql_query($get_groups, $conn) or die(mysql_error()); $display_block = " <P><strong>RockaRolla Lyrics</strong></P>"; while ($newArray = mysql_fetch_array($get_groups_res)) { $id = $newArray['id']; $display_block .= "$id : <a href=\"index.php?gramma=$gramma\">$gramma </a><br>"; } print $display_block; ?> </body> </html> Μ'αυτή θέλω να λειτουργούν πχ οι σελίδες στυλ: index.php?gramma=A Δεν μπορω να καταλάβω γιατί μου βγάζει κενή σελίδα. το table έχει πεδία: id, gramma (varchar(1) και artist varchar κι αυτό. Thanx για ότι help
tanaka Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Αν σου βγάζει κενή σελίδα το πιο πιθανό είναι να έχει γίνει κάποιο λάθος κατά την επεξεργασία του κώδικα. Ενεργοποίησε την εμφάνιση των errors και των warnings από το Php.ini για να μπορείς να κάνεις πιο έυκολα debugging. Πάντως από αυτό που είδα για δοκίμασε αντί για $_GET[gramma] να γράψεις $_GET['gramma'] .
Dazed_and_confused Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 same Πως μπορώ να τα ενεργοποιήσω ττην εμφάνιση των errors?
Dazed_and_confused Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Aν εννοείς το error_reporting το έκανα.
tanaka Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Θα πας στο php.ini και υα βρεις τις γραμμές που λένε error_reporting και display_errors. Θα βγάλεις τα σχόλια και θα γράψεις display_errors = On και error_reporting = ALL.
Lyman_Zerga Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 $get_groups = "SELECT 'id', 'artist' FROM 'artists' WHERE 'gramma' = '"$_GET[gramma]"'"; Η εντύπωσή μου είναι ότι το πρόβλημα το δημιουργούν τα ' και " Δοκίμασε αυτό: > $tmp = $_GET['gramma']; $get_groups = "select \"id\", \"artist\" FROM \"artists\" where \"gramma\" = \"$tmp\"";
mkst Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 'h kalitera auto: > $tmp = $_GET['gramma']; $get_groups = "SELECT id,artist FROM artists where gramma = '$tmp'"; mixalis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.