Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε

Εσύ μπορείς να τρως ότι θες. Εγώ που το είχα πάρει μια φορά δεν κάνει ούτε για να στοκάρεις. Σκατα στο στομάχι μου δε βάζω τουλάχιστον όσο έχω ακόμα δυνατότητα να πάρω κάτι καλύτερο. Και κρέατα έχει το λιντλ του φλωριδη αλλά σίγουρα δε μπορουν να συγκριθούν με του κρεοπωλη μου που σίγουρα δε βοσκουν ελεύθερα. 

Το ίδιο μπορώ να πω και εγώ.Είχα πάρει μια φορά το Όλυμπος και είχα φούσκωμα όλη νύχτα.:D

• Like 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Το ίδιο μπορώ να πω και εγώ.Είχα πάρει μια φορά το Όλυμπος και είχα φούσκωμα όλη νύχτα.:D

Μόνο φούσκωμα η και αέρια ? ☺️

Επεξ/σία από Tsino
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ο Φλωρίδης δεν δίνει μόνο στο lidl αλλά και σε άλλη αλυσίδα και στην λιανική ,μπορεί να τρως απο τον χασάπη σου και να μην το ξέρεις.Ασε που αν μάθεις πως ζουν ,σφάζονται κλπ  τα ζώα θα αναθεωρήσεις για πολλά.

Εν γνώση μου τα τρώω και γι αυτό όσο μπορώ πάω "ας πούμε" στο πιο ποιοτικό και ελεγμένο στο μετρό του δυνατού.. 

24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ο Φλωρίδης δεν δίνει μόνο στο lidl αλλά και σε άλλη αλυσίδα και στην λιανική ,μπορεί να τρως απο τον χασάπη σου και να μην το ξέρεις.Ασε που αν μάθεις πως ζουν ,σφάζονται κλπ  τα ζώα θα αναθεωρήσεις για πολλά.

Εν γνώση μου τα τρώω και γι αυτό όσο μπορώ πάω "ας πούμε" στο πιο ποιοτικό και ελεγμένο στο μετρό του δυνατού.. 

Δημοσ.

....νομίζω ότι αρκετές φορές αποσυρανε προιόντα της ΓΑΛΠΟ απο τα ράφια της LINDL.....Δεν λέμε τίποτε άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, elio_1 είπε

Και η "Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ" (Όλυμπος, Ροδόπη, Τυράς) έχει "λερωμένη τη φωλιά της":

2143068499_.png.14b9f400a33ceffc04776f38549eb21f.png

link

Αυτά κι αν είναι παραπτώματα τι λες τώρα. Πρόστιμο για διαφήμιση και αν στο κασέρι βρέθηκε 10% αγελαδινό γάλα. Μιλάμε για νοθεία σοβαρή να το κλείσουν το μαγαζί. Εσείς βάλτε στο στομάχι σας γαλπο είναι μικρή η ζωή... Θα επιμείνω στην άποψη μου γαλπο, milbona κλπ ούτε σε κροκόδειλο δεν θα δινα. 

Επεξ/σία από john_petrucci7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα τα ΣΜ έχουν προιόντα ιδιωτικής ετικέτας, δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο εδώ πέρα.

Οπως πάντα όλοι ασχολούνται με το lidl επειδή είναι ξένη εταιρεία και χαλάει την πιάτσα πουλώντας φθηνά, ενώ τα ελληνικά ΣΜ πουλάνε ακριβά ακόμη και τα ιδιωτικής ετικέτας .

Υπάρχουν καλά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, υπάρχουν και μέτρια. Ο καθένας επιλέγει ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτει. 

Αν αγοράσεις για παράδειγμα μια ακριβή μαρμελάδα θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό φρούτων και καλύτερη γεύση. Η φθηνή θα είναι πιο άγευστη με μικρότερο ποσοστό φρούτων και πολύ γλυκόζη.  Ομοίως με τα τυριά, τα καλά επώνυμα συνήθως έχουν καλύτερη γεύση..

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
3 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε

Αυτά κι αν είναι παραπτώματα τι λες τώρα. Πρόστιμο για διαφήμιση και αν στο κασέρι βρέθηκε 10% αγελαδινό γάλα. Μιλάμε για νοθεία σοβαρή να το κλείσουν το μαγαζί. Εσείς βάλτε στο στομάχι σας γαλπο είναι μικρή η ζωή... Θα επιμείνω στην άποψη μου γαλπο, milbona κλπ ούτε σε κροκόδειλο δεν θα δινα. 

Δεν είναι μόνο ότι χαλάει ίσως την γεύση, το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι έχουν αλλεργία στο αγελαδινό γάλα και μπορεί να πάνε νοσοκομείο με την κατανάλωση του. Χωριά ότι το αιγοπρόβειο γάλα (που έχει το σωστό κασέρι) έχει ελάχιστη λακτόζη ενώ το αγελαδινό νορμάλ, οπότε επηρεάζει και τους δυσανεκτικους. 

Δεν είναι αστείο, ούτε μικρό, απλά δεν σε αφορά. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...