Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να προτείνεται και αν υπάρχουν κινητά χωρίς κάμερα, τα οποία να μπορούν να κάνουν χρήση δεδομένων για να μπαίνω στο ίντερνετ, όσο θα μαι στρατό.

Σας Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά 10 χρόνια πριν μόνο στο κέντρο υπήρχε αυτός ο περιορισμός. Στις μονάδες όλοι ήταν με κινητά με κάμερα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά 10 χρόνια πριν μόνο στο κέντρο υπήρχε αυτός ο περιορισμός. Στις μονάδες όλοι ήταν με κινητά με κάμερα

Παντου υπαρχει αυτος ο περιορισμος, εξαρταται αν τηρείται από τους αξιωματούχους 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι εγώ από οτι έχω καταλάβει στο 99% των περιπτώσεων (εκτός ειδικών δυνάμεων- κάποια της αεροπορίας) δεν θα έχεις θέμα με κινητό με κάμερα. Τα τελευταία χρόνια ακόμα και στο κεντρο δεν υπάρχει θέμα. Μπορεί να πέσεις σε κανένα στραβάδι βέβαια αλλά στην τελική δύσκολο να έχεις θέμα. Μεγαλύτερος σου φόβος πρέπει να είναι να μην στο κλέψουν στο κέντρο παρά μην στην πει κάποιος.

Δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αλλά ξανασκέψου το πριν πεταξεις κανα 30-50αρι.

Καλή θητεία και μην ψαρώνεις!

Επεξ/σία από sakura22
Δημοσ.

Smartphones χωρίς κάμερα βγάζουν η ZTE (χωρίς όμως ιντερνετ δυνατότητες), Bartec και Ino. Ομως πρόκειται για ακριβά rugged τηλ/να με ανάλογη τιμή. Η γνώμη μου είναι να περάσεις την βασική εκπαιδευση και κατόπιν βλέπεις ανάλογα με την μετάθεση τι παίζει όσον αφορά κινητά με κάμερα εκεί που θα πας. Μία εναλλακτική είναι να βρεις ένα φτηνό κινητό και να αφαιρέσεις τις κάμερες. Καλή δύναμη (Ε 89 σειρά Τρίπολη Σεπτέμβρης 1989).

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω αναβολη ως τελος 21'. και θελω να την διακοψω τωρα αυτες τις μερες. Ειχα παρει λογω ΑΕΙ που αφησα γιατι ως πολυτεκνος δεν εβγαινε το πραγμα.. Ξερει κανεις τι χρειαζομαι στο ΚΕΠ απο χαρτια εχω μονο μια βεβαιωση οτι φοιτουσα εκει λιγο παλια και παιζι να με εχουν διαγραψει κιολας. Δυο συμβουλες θα με βοηθησουν πολυ.

Δημοσ.
Στις 19/6/2020 στις 5:50 ΜΜ, zygorito είπε

https://www.skroutz.gr/s/23112545/Xiaomi-Qin-1S-512MB-Red.html#reviews 

κάτι τέτοιο; αν και αυτό δε μπορείς να βάλεις viber κτλ απ όσο διαβάζω

πλάκα πλάκα και εγώ πριν χρόοονια είχα βρει ενα sony ericsson w950i για τον ίδιο λόγο 😜

Τι πρέπει να κοιτάω στα χαρακτηρισιτκά για να καταλάβω αν έχουν ρπόσβαση στο ίντερνετ;

Σε ευχαριστώ για την πρόταση!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, andreasgt21 είπε

Τι πρέπει να κοιτάω στα χαρακτηρισιτκά για να καταλάβω αν έχουν ρπόσβαση στο ίντερνετ;

Σε ευχαριστώ για την πρόταση!

Βασικά feature phone που να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ φάση σαν αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...