Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τραβάει το game μόνο ή και τα 5-10 saves που έχει ο λογαριασμός?  Δηλαδή συνεχίζεις από εκει που άφησες το παιχνίδι στο Xbox One ultimate ή φτου κι από την αρχή?

Επεξ/σία από EmpYristis
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλή φάση Αν και έχουν περάσει πέντε χρόνια απ την κυκλοφορία του 

Κάποια λύση θα έπρεπε να έχει βρεθεί εδώ για όλους..έχω πληρώσει το gta v,πέντε φορές...το έβγαλαν δωρεάν (όχι οι ίδιοι) 7 χρόνια μετά...

• Like 1
Δημοσ.

Στα του παιχνιδιού, το πήραμε το 2016 (οκ με ένα χρόνο καθυστέρηση...) το παίξαμε όσο ήταν για κάνα 8μηνο, το ξαναπαίξαμε λίγο το 2018 και το ξαναβάλαμε για ένα 2ωρο πάλι μετά το Witcher  στο Netflix... Φοβερό στόρι, καθηλωτικό gameplay, fixαρισμένα όλα τα αρχικά bugs, γνωστά όλα αυτά, μην τα ξαναλέμε.

Υπαρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος όμως που 1789 χρόνια μετά ασχολούμαστε πάλι μαζί του? Ειλικρινά ποιός από όλους εσάς που ενδιαφέρεστε κιόλας αν το δίνει free και στους gamepass θα το παίξετε ΠΑΛΙ αλλά στο PC αυτή τη φορά..? Δεν το χορτάσατε τόσα χρόνια, και ενώ το έχετε ήδη σε ένα platform σας ενδιαφέρει να το αποκτήσετε και σε άλλο? Ειλικρινά ρωτάω, δεν τρολάρω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/6/2020 στις 5:14 ΜΜ, thomason993 είπε

Ενός λεπτού σιγή για όσους το έχουν αγοράσει σε κονσόλα αλλά σε δισκάκι (μαζί κι εγώ) 😢

edit: Τελικά πιάνει κι αυτούς που έχουν το παιχνίδι σε δισκάκι!😀  Απλά πρέπει να έχει μπει έστω και μια φορά το παιχνίδι στη κονσόλα για να εμφανιστεί στο Trophy List. Μετά κάνεις link PSN και GOG Galaxy, το εντοπίζει και σου εμφανίζει κουμπάκι "Claim" στην αρχική σελίδα του GOG Galaxy με την προσφορά. Εμένα μου έδωσε την GOTY έκδοση κιόλας επειδή είχα την GOTY στο ps4.

που κανεις link psn & gog galaxy?δε μπορω να βγαλω ακρη μπορει να βοηθησει καποιος;

ακυρο το βρηκα τελικα

Επεξ/σία από czarjuly

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...