Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενός λεπτού σιγή για όσους το έχουν αγοράσει σε κονσόλα αλλά σε δισκάκι (μαζί κι εγώ) 😢

edit: Τελικά πιάνει κι αυτούς που έχουν το παιχνίδι σε δισκάκι!😀  Απλά πρέπει να έχει μπει έστω και μια φορά το παιχνίδι στη κονσόλα για να εμφανιστεί στο Trophy List. Μετά κάνεις link PSN και GOG Galaxy, το εντοπίζει και σου εμφανίζει κουμπάκι "Claim" στην αρχική σελίδα του GOG Galaxy με την προσφορά. Εμένα μου έδωσε την GOTY έκδοση κιόλας επειδή είχα την GOTY στο ps4.

Επεξ/σία από thomason993
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω το έχω ήδη τσάμπα από παλιά giveaways μαζί και τα 1 και 2 και ούτε θυμάμαι από που και πως με τόσες πλατφόρμες ...

Ωπ και όσοι το έχουν στο gamepass τσάμπα το κατεβάζουν τώρα από το GoG ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Το Gamepass θεωρειται ενοικιαση,και οχι αγορα.

Δημοσ.
7 minutes ago, Fulgore said:

Το Gamepass θεωρειται ενοικιαση,και οχι αγορα.

25 minutes ago, Mhlogiatros said:

Eγω το έχω ήδη τσάμπα από παλιά giveaways μαζί και τα 1 και 2 και ούτε θυμάμαι από που και πως με τόσες πλατφόρμες ...

Δουλεύει κανονικά και για οσους έχουν το παιχνίδι μόνο μέσω game pass 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Demis είπε

Δουλεύει κανονικά και για οσους έχουν το παιχνίδι μόνο μέσω game pass 

Ειναι σιγουρο αυτο?Το αρθρο μιλαει ξεκαθαρα για οσους εχουν ηδη αγορασει το παιχνιδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eκανα connect το προσθεσα και μετά disconnect . Τραβάει και όλη σου τη δραστηριοτητα ότι έχεις κάνει μαζί με τους κοινούς Ms windows account που άμα τους χακαρουν δε θα προλαβαίνεις να αλλάζεις  . Και πάλι τυχεροι όσοι είχατε προλάβει και τσιμπήσει την έκδοση με τα exp από το epic με το κουπόνι και τα 9 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ειναι σιγουρο αυτο?Το αρθρο μιλαει ξεκαθαρα για οσους εχουν ηδη αγορασει το παιχνιδι.

Εγώ έχω ενεργό Game Pass Ultimate και δεν μου το έβγαζε πάντως. Βεβαια δεν είχα κατεβάσει και παίξει ποτέ στο xbox το Witcher μέσω του Game Pass.
Ωστόσο, μόλις έκανα link το PSN account μου στο GOG, κι ενώ στο ps4 είχα το Witcher σε δισκάκι, το εντώπισε και μου το έδωσε δωρεάν στο GOG.

Πιστεύω οτι κοιτάει το ιστορικό των παιχνιδιών που έχεις παίξει για να στο δώσει, κι οχι αν το έχεις αγοράσει ή νοικιάσει με κάποιον τρόπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, Fulgore said:

Χρειάζεται να φαίνεται στα trophies/achievements, αλλά παίζει κανονικά. Εγώ που έχω ένα playthrough τελειωμένο, το είδα κανονικά στο gog

Επεξ/σία από Demis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Antiriad είπε

Η CD Projekt Red  είναι υπόδειγμα εταιρίας που δεν κερδοσκοπεί σε βάρος των καταναλωτών. Έχω σχεδόν όλα τα παιχνίδια της στο Gog ορισμένα από τα οποία (Witcher 1,2 Enhanced) τα πήρα για 2-3$. To Witcher 3 το είχα σαν promo από την προηγούμενη  Nvidia που είχα. Πρόσφατα πήρα σχεδόν ότι έχει σχέση με Witcher από Gog (Thronebreaker, W3 Gold etc etc) για περίπου 15$

Επίσης έκανα  pre order  to Cyberpunk. Πιστεύω θα είναι αριστούργημα. Μπράβο στους  Πολωνούς.

Της CD Projekt είναι και το GoG, οπότε λογικό να υπάρχουν τα games τους εκεί :P

33 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Eκανα connect το προσθεσα και μετά disconnect . Τραβάει και όλη σου τη δραστηριοτητα ότι έχεις κάνει μαζί με τους κοινούς Ms windows account που άμα τους χακαρουν δε θα προλαβαίνεις να αλλάζεις  . Και πάλι τυχεροι όσοι είχατε προλάβει και τσιμπήσει την έκδοση με τα exp από το epic με το κουπόνι και τα 9 

Δεν νομίζω ότι αποθηκεύει τίποτα online για να ανησυχεί κάποιος άμα θα τους hackάρουν ή όχι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς και δε διάβασες τo privacy agreement το app ότι θέλει κάνει ειτε είσαι συνδεδεμένος είτε όχι . Έτσι έχουν καεί πολλοί  :P Και με το cyberpunk τα linked accounts όλα σε ένα θα γίνουν και πρώτοι στόχοι

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Προφανώς και δε διάβασες τo privacy agreement το app ότι θέλει κάνει ειτε είσαι συνδεδεμένος είτε όχι . Έτσι έχουν καεί πολλοί  :P Και με το cyberpunk τα linked accounts όλα σε ένα θα γίνουν και πρώτοι στόχοι

Το λέει ξεκάθαρα στο privacy agreement..

Αναφορά σε κείμενο

We will not store your account credentials.

Και για ότι άλλο info μαζεύει ισχύει το παρακάτω

Αναφορά σε κείμενο

This information will be deleted once you disconnect with the platform or anytime you ask us to delete your data.

Επεξ/σία από jmirko15
Δημοσ.

Μπήκα τώρα και στο microsoft control και ακόμα συνδεδεμένο ήτανε ενώ το είχα βγάλει υποτίθεται  . Το αποσυνδεσα από το Ms λογαριασμό  .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...