Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και είναι απαραίτητο να έχετε ήδη το παιχνίδι, η CD Projekt Red, δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε δωρεάν ένα δωρεάν αντίτυπο του τίτλου, μέσω του GOG.

Πέρασαν πέντε χρόνια από το λανσάρισμα του The Witcher 3: Wild Hunt και το στούντιο πίσω από το δημοφιλές παιχνίδι δίνει τη δυνατότητα σε όσους έχουν το παιχνίδι σε PC (μέσω του Steam, του Origin ή του Epic Games Store), στο PlayStation 4 ή στο Xbox One, να αποκτήσουν δωρεάν ένα αντίτυπο του τίτλου για PC μέσω του GOG.com. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 23 Ιουνίου.

Αυτό που απαιτείται να κάνετε, είναι να συνδέσετε την υπάρχουσα έκδοση του παιχνιδιού που έχετε στην κατοχή σας με την εφαρμογή του γνωστού online store, GOG, Galaxy 2.0. Οι χρήστες Nintendo Switch δυστυχώς «έμειναν εκτός» προσφοράς καθώς απουσιάζει το απαραίτητο integration.

Για να αποκτήσετε την έκδοση Game of The Year Edition πάντως, θα πρέπει να έχετε ήδη στην κατοχή σας την συγκεκριμένη έκδοση, διαφορετικά θα μπορείτε να κατεβάσετε μόνο τη βασική έκδοση (το app διακρίνει ποια έκδοση έχετε και προσφέρει την αντίστοιχη για να κατεβάσετε). Όσοι έχουν ήδη κάποιο αντίτυπο του παιχνιδιού από το GOG, και έχουν προμηθευτεί και άλλη μία έκδοση του τίτλου για διαφορετική πλατφόρμα (π.χ Xbox One, PS4) θα παραλάβουν ένα κωδικό για το παιχνίδι που μπορούν να χαρίσουν σε κάποιον φίλο τους (η έκδοση του παιχνιδιού στο GOG συμπεριλαμβάνει το soundtrack, ένα ψηφιακό βιβλίο comics, οδηγίες για paper toys κ.ά).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Thanks 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εντωμεταξύ η rockstar σου πουλάει το rdr gtav για 4η φορά στις νεες κονσόλες! Αν εχω επιλογή πάντα επιλέγω gog μακράν η καλύτερή πλατφορμα στο πισι.

• Like 5
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Εντωμεταξύ η rockstar σου πουλάει το rdr gtav για 4η φορά στις νεες κονσόλες! Αν εχω επιλογή πάντα επιλέγω gog μακράν η καλύτερή πλατφορμα στο πισι.

Τουλάχιστον έδωσε το GTA V δωρεάν στο PC (το epic) αλλά ναι ξεφτίλα, αντί να βγάλουν καινούριο μετά από τόσα χρόνια..

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Στο PC το έχει δώσει τζάμπα εδώ και καιρό όμως αφού βρίσκει τις εταιρίες με τις κονσόλες και τα κάνει,γιατί να μην πάρει άλλη μια φορά φράγκα..

Πάντος το Witcher 3 παραμένει οτι καλύτερο στήν κατηγορία του ως τώρα.

Εγώ που το έχω σε GOTY edition σεPC,θα ήθελα να το δω και στίς νέες κονσόλες τούμπανα αναβαθμισμένο,ώστε να το ξαναπαίξω σε 4Κ,αν και έτσι όπως είναι μια χαρά παίζεται,απλά η οπτική αναβάθμιση δίνει μια επιπλέον αφορμή για παιχνίδι😺το βλέπω να γίνεται αυτό πάντος,τουλάχιστον,μέσω του gamepass.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά πήγα να το ενεργοποιήσω αλλά ..το μετάνιωσα, με φοβίζει λίγο να κάνω share τον PSN λογαριασμό μου , όσο αξιόπιστο κι αν είναι το GOG

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
31 minutes ago, ELMastas said:

Στο PC το έχει δώσει τζάμπα εδώ και καιρό όμως αφού βρίσκει τις εταιρίες με τις κονσόλες και τα κάνει,γιατί να μην πάρει άλλη μια φορά φράγκα..

Πάντος το Witcher 3 παραμένει οτι καλύτερο στήν κατηγορία του ως τώρα.

Εγώ που το έχω σε GOTY edition σεPC,θα ήθελα να το δω και στίς νέες κονσόλες τούμπανα αναβαθμισμένο,ώστε να το ξαναπαίξω σε 4Κ,αν και έτσι όπως είναι μια χαρά παίζεται,απλά η οπτική αναβάθμιση δίνει μια επιπλέον αφορμή για παιχνίδι😺το βλέπω να γίνεται αυτό πάντος,τουλάχιστον,μέσω του gamepass.

Inb4 gtav remastered τα Χριστούγεννα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilias78 είπε

Οι Nintendo στο πηγάδι πάλι κατουρισαν.....

Η Nintendo απομακρύνει η ίδια τον εαυτό της από την υπόλοιπη βιομηχανία. 

• Like 9
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SakafliaC είπε

Και γιατί όχι και το αντίστροφο? 😕

Γιατί δεν κερδίζουν τίποτα με το αντίστροφο. Το ζήτημα είναι να φέρουν κόσμο (κόσμο που έχει παίξει το παιχνίδι οπότε μάλλον δεν θα το αγόραζε δεύτερη φορά, όμως δεν θα τον χάλαγε κι'ολας να το έχει εκεί) στην πλατφόρμα τους.

Δημοσ.

Αυτό που γίνεται, γίνεται για να αυξηθεί ο κόσμος της ψηφιακής τους πλατφόρμας, εν όψη Cyberpunk 2077.

Έχουν μεγαλύτερο κέρδος όταν η αγορά γίνει από το δικό τους κατάστημα.

Δημοσ.

Για εμάς που έχουμε το GOTY στο steam προς το παρόν δίνουν μόνο το base game. Ανέφεραν χθες ότι το ξέρουν και το κοιτάνε.. Για να δούμε 

Δημοσ.

Η CD Projekt Red  είναι υπόδειγμα εταιρίας που δεν κερδοσκοπεί σε βάρος των καταναλωτών. Έχω σχεδόν όλα τα παιχνίδια της στο Gog ορισμένα από τα οποία (Witcher 1,2 Enhanced) τα πήρα για 2-3$. To Witcher 3 το είχα σαν promo από την προηγούμενη  Nvidia που είχα. Πρόσφατα πήρα σχεδόν ότι έχει σχέση με Witcher από Gog (Thronebreaker, W3 Gold etc etc) για περίπου 15$

Επίσης έκανα  pre order  to Cyberpunk. Πιστεύω θα είναι αριστούργημα. Μπράβο στους  Πολωνούς.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...