Vasilis_55 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Καμιά καλή ιδέα υπάρχει? Εχω δοκιμάσει τα πάντα...αλλά βρίσκονται παντού !!! Απο πάνω κουτσουλιές,απο κάτω φωλιές !!! οχι τπτ άλλο θα πάρουμε και καμιά φωτιά στο τέλος και θα ησυχάσουμε !!!
Ihavetheanswers Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Πες μας ακριβώς τι έχεις δοκιμάσει. Οι συνηθισμένες συνταγές είναι καρφιά, CD ή άλλα γυαλιστερά αντικείμενα-συσκευές, σκιάχτρα και ηχητικές συσκευές. Μετά μπορείς να πας και σε κάποιον επαγγελματία για απολύμανση ή ότι άλλο δραστικό μέσο χρειαστεί, αυτοί θα ξέρουν τι είναι νόμιμο αλλά αποτελεσματικό.
squib Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Εϊχα σημαντικό θέμα στο μπαλκόνι. Φώλιαζαν πάνω απο το κλιματιστικό και έκαναν όλο το τόπο χάλια. Προμηθεύτηκα ένα gel ίδια συσκευασία με οικοδομικη σιλικόνη , το έβαλα σε μερικά σημεία και έχω ηρεμίσει. Σε γνωστό pet shop. Μου το σύστησε φίλος με κατάστημα που τη μαρκίζα του τις άλλαζαν χρώμα. Μη τοξικό !!
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Η πιο συνηθισμένη λύση είναι κάτι σαν καρφιά που τα στερεώνεις και δεν μπορούν να κάτσουν πάνω και φεύγουν 24 λεπτά πριν, squib είπε Εϊχα σημαντικό θέμα στο μπαλκόνι. Φώλιαζαν πάνω απο το κλιματιστικό και έκαναν όλο το τόπο χάλια. Προμηθεύτηκα ένα gel ίδια συσκευασία με οικοδομικη σιλικόνη , το έβαλα σε μερικά σημεία και έχω ηρεμίσει. Σε γνωστό pet shop. Μου το σύστησε φίλος με κατάστημα που τη μαρκίζα του τις άλλαζαν χρώμα. Μη τοξικό !! Τι κάνει αυτό το τζελ?
squib Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Η πιο συνηθισμένη λύση είναι κάτι σαν καρφιά που τα στερεώνεις και δεν μπορούν να κάτσουν πάνω και φεύγουν Τι κάνει αυτό το τζελ? να σου πως λειτουργεί δε γνωρίζει. Δε μυρίζει τίποτα και είναι διάφανο. Διάβασα κάπου ότι τα περιστέρια το αντιλαμβάνονται σα φλόγα. Πάντως δε πλησιάζουν σε αρκετά μέτρα.
sndev Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 @squib θες να μας πεις πως λεγετε το gel να το ψάξουμε? 1
squib Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 21 λεπτά πριν, sndev είπε @squib θες να μας πεις πως λεγετε το gel να το ψάξουμε? Να πω την αληθεια την εμπορική ονομασία δε τη θυμάμαι αλλά σε τέτοια συσκευασία μόνο αυτό βγαίνει. Θα πάω να πάρω ένα νέο πακέτο καθώς ξεθύμανε αυτό που έιχα βάλει θα ενημερώσω. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μαλλον κατι τετοιο εννοεις https://neosunservice.gr/apothisi-peristeriwn/optika-proionta-apvuhshs-peristerivn.html Το τελευταιο διαστημα ψαχνω κι εγω κατι αναλογο. Ειχα βαλει 4 ανεμομυλους στα καγκελα και για εναμιση χρονο ηταν σουπερ αποτελεσματικα, ουτε πουπουλο δεν υπηρχε. Προφανως τελευταια καποιο εκανε την αρχη και τωρα τα τσακωνω να αραζουν στο μπαλκονι και μαλιστα οχι στα καγκελα αλλα κατω. Το ακρως ενοχλητικο εκτος των κουτσουλιων (και αποτελεσε τη χαριστικη βολη), ειναι πως μου εφαγαν (!) ενα πολυ ωραιο φυτο που ειχα το οποιο μαλιστα ειχα μολις αναστησει και με το που το εβγαλα εξω επεσαν σα λιμασμενα! Οποτε ψαχνω κι εγω αποτελεσματικο τροπο απωθησης, ακρως οικολογικο που να μην περιλαμβανει cd, διοτι αν ειναι να κρεμασω cd στο μπαλκονι μενω με τα περιστερια
squib Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Βασικά δεν υπάρχει έλεγχος στο πλυθησμό των περιστεριών και ορισμένοι τα ταίζουν κι όλας οπότε προκύπτει θέμα . Πάντως το σωληνάριο έκανε δουλειά 1
SB_1957 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, stormrain είπε Μαλλον κατι τετοιο εννοεις https://neosunservice.gr/apothisi-peristeriwn/optika-proionta-apvuhshs-peristerivn.html Το τελευταιο διαστημα ψαχνω κι εγω κατι αναλογο. Ειχα βαλει 4 ανεμομυλους στα καγκελα και για εναμιση χρονο ηταν σουπερ αποτελεσματικα, ουτε πουπουλο δεν υπηρχε. Προφανως τελευταια καποιο εκανε την αρχη και τωρα τα τσακωνω να αραζουν στο μπαλκονι και μαλιστα οχι στα καγκελα αλλα κατω. Το ακρως ενοχλητικο εκτος των κουτσουλιων (και αποτελεσε τη χαριστικη βολη), ειναι πως μου εφαγαν (!) ενα πολυ ωραιο φυτο που ειχα το οποιο μαλιστα ειχα μολις αναστησει και με το που το εβγαλα εξω επεσαν σα λιμασμενα! Οποτε ψαχνω κι εγω αποτελεσματικο τροπο απωθησης, ακρως οικολογικο που να μην περιλαμβανει cd, διοτι αν ειναι να κρεμασω cd στο μπαλκονι μενω με τα περιστερια Και τα cd τα έχουν συνηθίσει και τα αγνοούν. Προσαρμόζονται πολύ εύκολα σε ό,τι "σκιάχτρο" και αν βάλουμε. Οι ακίδες καλές είναι αλλά αντιαισθητικές. Αυτό το τζελ όμως μοιάζει να είναι η ιδανική λύση, αρκεί να μην το συνηθίσουν και αυτό και αρχίσουν να το αγνοούν!
kage Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Για 18χτουρες περιστερια κτλ... ναφθαλινη( ειναι μεσα σε πλαστικες θηκες )απο τεντες,DEED Piccioni spray ή gel Ιπτάμενος Απωθητικός Αετός Και heavy duty κανονι απωθητικο Υ.γ. ξυλο θελουν τα γιδια που πετανε υπολείμματα ψωμιου /σουσαμια σε πεζοδρομια πλατειες...>> Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από kage 2
mrkra Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, kage είπε Ιπτάμενος Απωθητικός Αετός ..αμα δεν φυσάει ομως δυσκολα τα πραματα...
Fubar.gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 22 ώρες πριν, Vasilis_55 είπε οχι τπτ άλλο θα πάρουμε και καμιά φωτιά στο τέλος και θα ησυχάσουμε !!! Μια μικρή παρατήρηση πάνω σε αυτό, γιατι μπορεί κάποιος που το διαβάζει να νομίζει οτι είναι υπερβολή. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, οντως η μερική σκίαση ενός πάνελ (πχ κουτσουλιά σε ένα σημείο) μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση του πάνελ, μόνιμη βλάβη του πάνελ ή ακόμα και φωτιά. Και ανάλογα το μέγεθος του Φ/Β συστήματος, πώς είναι συνδεδεμένο, κτλ μπορεί αυτή η κουτσουλιά στο ένα πάνελ να μειώσει κατα πολύ μεγάλο ποσοστό την παραγωγική ικανότητα όλης της εγκατάστασης.
sndev Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) ισχυει , εγω κάλεσα για service επειδή δεν ειχα κάνει πότε σε φωτοβολταϊκά και έκανε θερμογραφιση κάπως έτσι , πάνω απο ένα κομμάτι λοιπον έκανε σκίαση η κερεα για τη τβ κ μου έδειξε ποσο πολυ καταπονεί αυτη η σκιαση αυτό τα γύρω γύρω πανελ . σκεψου να ταν γεμάτα με κουτσουλιες τι χερι θα μου βάζε 😅 Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από sndev
papoys1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, squib είπε Βασικά δεν υπάρχει έλεγχος στο πλυθησμό των περιστεριών και ορισμένοι τα ταίζουν κι όλας οπότε προκύπτει θέμα . Πάντως το σωληνάριο έκανε δουλειά Δυστυχώς έχουν μάθει τους φούρνους - τοστάδικα - κουλουράδικα και στρατοπεδεύουν απέξω ψάχνοντας σουσάμι. Εδώ Βορειοανατολικά μου μένω δεν υπάρχει φούρνος που να μην έχει απέξω το δικό του πληθυσμό ο οποίος συνεχώς πολλαπλασιάζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα