trib Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Η Google ανακοίνωσε πως κάνει διαθέσιμη την υπηρεσία βιντεοκλήσεων Meet, στην εφαρμογή Gmail σε Android και iOS. Τις επόμενες εβδομάδες οι χρήστες του Gmail app θα παρατηρήσουν μία νέα καρτέλα Meet στην εφαρμογή. Εκεί, οι χρήστες θα μπορούν να βρουν όλες τις προγραμματισμένες τους συναντήσεις ενώ θα μπορούν να ξεκινήσουν ή να συμμετάσχουν σε κλήσεις, εύκολα και γρήγορα. Αυτή η προσθήκη αποτελεί μέρος της γενικότερης επέκτασης του Meet της Google. Τον περασμένο μήνα, η Google έκανε το Meet δωρεάν σε οποιονδήποτε διαθέτει λογαριασμό Gmail και διευκόλυνε την πρόσβαση σε αυτό μέσω του Gmail ή του Google Calendar. Η σημερινή ενημέρωση θα διευκολύνει την έναρξη ή τη συμμετοχή σε μία σύσκεψη απευθείας από το smartphone. Η Google πρόσφατα μάλιστα, παρουσίασε και ένα ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης που κάνει το Meet κατάλληλο για βιντεοδιασκέψεις. Οι κλήσεις θα περιορίζονται στα 60 λεπτά για τους χρήστες που διαθέτουν τη δωρεάν έκδοση του Meet, αν και η Google αναφέρει ότι αυτό θα έχει ισχύ από τις 30 Σεπτεμβρίου. Και σε περίπτωση που κάποιος χρήστης δεν θέλει να έχει την επιπρόσθετη καρτέλα Meet στο Gmail, μπορεί να την αφαιρέσει μέσα από τις ρυθμίσεις. Όπως συνέβη με όλες τις εφαρμογές βιντεοκλήσεων, έτσι και το Meet είδε σημαντική αύξηση χρήσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Στα τέλη Απριλίου, η Google δήλωσε ότι κάθε ημέρα έβλεπε αύξηση που έφτανε τα 3 εκατομμύρια νέους χρήστες ενώ σε καθημερινή βάση την εφαρμογή χρησιμοποιούσαν περισσότεροι από 100 εκατομμύρια χρήστες. Επίσης τον Απρίλιο, το Zoom είχε καθημερινά 300 εκατομμύρια χρήστες ενώ πλατφόρμες όπως το WhatsApp, Telegram και Facebook, έκαναν καθημερινές ενημερώσεις για να βελτιώσουν τις λειτουργίες βιντεοκλήσεων που προσφέρουν. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Hetfield Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μεγαλο φιλανθρωπικο ιδρυμα η Google. Εχει φτιαξει τοσα πολλα meeting apps ανα καιρους για να δινει δουλεια σε απορους developers. 2
aypnia Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Hetfield είπε Μεγαλο φιλανθρωπικο ιδρυμα η Google. Εχει φτιαξει τοσα πολλα meeting apps ανα καιρους για να δινει δουλεια σε απορους developers. Και που είσαι ακόμη 😄. Επόμενη φιλανθρωπική πράξη. Μετά το meet σε android και ios θα φέρουν στο chromeos το office και windows apps για τους άπορους χρήστες που δεν μπορούν να αγοράσουν άδεια Windows. Φροντίζει και για τους άπορους χρήστες, όχι μόνο για τους άπορους developers. Μέγα φιλανθρωπικό ίδρυμα 🙂 Google is bringing Microsoft Office and other Windows apps to Chromebooks https://www.theverge.com/2020/6/16/21293180/google-chrome-os-microsoft-office-windows-desktop-apps-support-parallels Η Google συνεργάζεται με την Parallels για να φέρει εφαρμογές Windows στο Chrome OS https://technode.gr/2020/06/17/google-parallels-windows-support-for-chrome-os/ Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από aypnia
Hetfield Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 3 hours ago, aypnia said: Και που είσαι ακόμη 😄. Επόμενη φιλανθρωπική πράξη. Μετά το meet σε android και ios θα φέρουν στο chromeos το office και windows apps για τους άπορους χρήστες που δεν μπορούν να αγοράσουν άδεια Windows. Φροντίζει και για τους άπορους χρήστες, όχι μόνο για τους άπορους developers. Μέγα φιλανθρωπικό ίδρυμα 🙂 Google is bringing Microsoft Office and other Windows apps to Chromebooks https://www.theverge.com/2020/6/16/21293180/google-chrome-os-microsoft-office-windows-desktop-apps-support-parallels Η Google συνεργάζεται με την Parallels για να φέρει εφαρμογές Windows στο Chrome OS https://technode.gr/2020/06/17/google-parallels-windows-support-for-chrome-os/ Καλως τα φερουν λοιπον. Ευπροσδεκτα ειναι και πιστεψε με, θα 'μαι ο πρωτος που θα αγοραζε Chromebook αν (κι οταν) αυτο γινει. Ομως το νοημα μου δεν ηταν αυτο. Η Google δεν εχει κατασταλαξει σε ενα messenger/meeting app. Εγω που δεν τα χρησιμοποιω και πολυ, μου εχουν ερθει ηδη 3 meeting apps της Google απο εποχης 2010. Ορεξη να 'χει και λεφτα για developers.
Ghost.Dog Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Hetfield είπε Καλως τα φερουν λοιπον. Ευπροσδεκτα ειναι και πιστεψε με, θα 'μαι ο πρωτος που θα αγοραζε Chromebook αν (κι οταν) αυτο γινει. Ομως το νοημα μου δεν ηταν αυτο. Η Google δεν εχει κατασταλαξει σε ενα messenger/meeting app. Εγω που δεν τα χρησιμοποιω και πολυ, μου εχουν ερθει ηδη 3 meeting apps της Google απο εποχης 2010. Ορεξη να 'χει και λεφτα για developers. Και χωρίς να προσφέρει και κάτι μοναδικό ή ξεχωριστό. Τα ίδια και τα ίδια, ακριβώς ίδια ιδέα.
mants118 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 πραγματικά απορώ με το Γούγλη που δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο με το iMessage και το Facetime του Μήλου αλλά αραδιάζει κατά καιρούς εφαρμογές που μετά από λίγο τις παρατάει!
aypnia Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Hetfield είπε Καλως τα φερουν λοιπον. Ευπροσδεκτα ειναι και πιστεψε με, θα 'μαι ο πρωτος που θα αγοραζε Chromebook αν (κι οταν) αυτο γινει. Ομως το νοημα μου δεν ηταν αυτο. Η Google δεν εχει κατασταλαξει σε ενα messenger/meeting app. Εγω που δεν τα χρησιμοποιω και πολυ, μου εχουν ερθει ηδη 3 meeting apps της Google απο εποχης 2010. Ορεξη να 'χει και λεφτα για developers. Κατάλαβα τι εννοούσες φίλε μου. Εννοούσα κι εγώ κάτι όμως που ίσως να εξηγεί γιατί συμβαίνει αυτό. Το ότι δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα να δίνει με τη σέσουλα δωρεάν υπηρεσίες αν ΔΕΝ κερδίζει κάτι από αυτές. Αν δεν έχουν χρήστες και να κερδίζουν από αυτές τότε τσεκούρι, γιατί δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Στις premium υπηρεσίες που πληρώνεις είναι ελάχιστες οι μασέτες. Έχεις δίκιο όμως στα meeting apps όσον αφορά τον αριθμό τους. Ένας αχτραρμάς, άλλο για τους free users, αλλά για τους premium G Suite users, ένας χαμούλης. Τουλάχιστον τώρα τα ενοποιούν επιτέλους σε ένα και αυτό δεν πρόκειται να φάει τσεκούρι γιατί είναι και για τους συνδρομητές τους. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από aypnia
gv Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Gmail app η πιο προβληματική εφαρμογή που εγκατέστησα ποτέ σε κινητό !!! (search "gmail Deleted emails keep reappearing") To Inbox ήταν έτη φωτός μπροστά αλλά το σταμάτησαν. Outlook τώρα και ηρέμησε το κεφάλι μου .. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από gv 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα