DKNI Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Καλημερα κοινοτητα Αγορασα ενα headset Razer Kraken X Lite και προσπαθω να το συνδεσω για skype calls με το Laptop Lenovo T430s που εχω απο τη δουλεια με W10 Ειναι με καρφι, οχι usb Ενω ηχο ακουω τελεια, δεν δουλευει το μικροφωνο, δεν με ακουνε. Εψαξα στο internet δεν βρισκω τι πρεπει να κανω, το laptop δεν βλεπω να εχει ξεχωριστω Mic jack να πω οτι πρεπει να βαλω την επεκταση αλλου το μικροφωνο αλλου το ηχειο, καποιο κουμπιOn/off δεν εχουν τα ακουστικα Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?
XristosSp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, DKNI είπε Καλημερα κοινοτητα Αγορασα ενα headset Razer Kraken X Lite και προσπαθω να το συνδεσω για skype calls με το Laptop Lenovo T430s που εχω απο τη δουλεια με W10 Ειναι με καρφι, οχι usb Ενω ηχο ακουω τελεια, δεν δουλευει το μικροφωνο, δεν με ακουνε. Εψαξα στο internet δεν βρισκω τι πρεπει να κανω, το laptop δεν βλεπω να εχει ξεχωριστω Mic jack να πω οτι πρεπει να βαλω την επεκταση αλλου το μικροφωνο αλλου το ηχειο, καποιο κουμπιOn/off δεν εχουν τα ακουστικα Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Δεν δουλεύει καθόλου το μικρόφωνο ή ακούγεσαι πολύ χαμηλά? Το έχεις δοκιμάσει σε άλλη εφαρμογή εκτός από skype? Έχεις δοκιμάσει τα ακουστικά σε άλλη συσκευή να δεις αν δουλεύει εκεί? Είχες πιο παλιά άλλα ακουστικά ή μικρόφωνο και δούλευαν κανονικά? Δοκίμασε τα σε κάποιο άλλο pc ή ps4 ή κάτι να δεις. Αν δεν δουλεύουν και εκεί το πιο πιθανό είναι ότι έχουν πρόβλημα και θα στα αντικαταστήσουν αν έχεις εγγύηση. Αν δεν κοιτάξεις όλες τις περιπτώσεις 1002 μπορεί να ναι.
DKNI Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Το πήγα στο service, με κινητό δούλεψε Δεν το διαβάζουν τα settings των w10, πιθανώς να είναι κάποιο κλείδωμα του ΙΤ της εταιρείας μου (αλλά πως άκουγα?) Τα προηγούμενα τα creative παίζανε αλλά μου είπε ότι τα usb παίζει να έχουν κάρτα ήχου αυτά, τα jack Όχι παίζουν από την onboard Πάντως drivers μου είπαν δεν ηθελε
XristosSp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, DKNI είπε Το πήγα στο service, με κινητό δούλεψε Δεν το διαβάζουν τα settings των w10, πιθανώς να είναι κάποιο κλείδωμα του ΙΤ της εταιρείας μου (αλλά πως άκουγα?) Τα προηγούμενα τα creative παίζανε αλλά μου είπε ότι τα usb παίζει να έχουν κάρτα ήχου αυτά, τα jack Όχι παίζουν από την onboard Πάντως drivers μου είπαν δεν ηθελε Δεν νομίζω να είναι κλείδωμα ή κάτι τέτοιο. Τα παλιά ήταν usb δηλαδή? Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με το headset jack του λάπτοπ? Έχεις δοκιμάσει κάτι άλλο στο jack? Δοκίμασε να το γυρίσεις λίγο ενώ κάνεις voice test με κάποια εφαρμογή να δεις μήπως πιάσει κάπου , αν δεν το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει. Δοκίμασε να ξαναπεράσεις audio drivers δεν χάνεις τίποτα. Αν δούλεψαν με άλλη συσκευή , έστω και κινητό τότε τα ακουστικά δεν έχουν πρόβλημα. To razer synapse το έχεις κατεβάσει? Σου εμφανίζει το headset κανονικά? Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από XristosSp
DKNI Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Όσο απίστευτο και αν φαίνεται έπαιξε μετά από κάποια τεστ απλά Είναι πιθανό να ήταν απλά θέμα μικροφώνου, θέλει το μικρόφωνο κολλητά στο στομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα