Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

XT, XTX, TT, TT-R, WR, WRX...η γκαμα της Yamaha ειναι μεγαλη. Με την ΑΜD ομως η λογικη ειναι αυτη που ηταν παντα...oλα τα chip ειναι ξεκλειδωτα οποτε παιρνεις το φθηνοτερο, παιρνεις μια καλουτσικη ψυκτρα, κλεινεις τις μλκιες της AMD για εξοικονομηση ενεργειας, τρως μιση μερα να κανεις σταθερο OC και βουαλα! Μολις γλυτωσες 100€ απ το ακριβοτερο αναλογο μοντελο.

• Thanks 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, TELE είπε

σε ανάγκασε ποτε η intel να κανεις κάθε χρόνο αναβάθμιση ?, ισα ισα που σε αποτρέπει κιόλας αφού σου αλλάζει και το socket , αν κάποιος είναι ενθουσιασμένος και τα έχει τα φράγκα και για το 5-10% κάθε χρόνο πάει και τα σκάει πρόβλημα του , αξίζει να κανεις αναβάθμιση μετά από 3-4 γενιές τολάχιστον , να έχεις ένα όφελος τολάχιστον μεγαλύτερο του 30% σε απόδοση , και στο κάτω κάτω με αυτή τι λογική και η intel κάθε χρόνο στα ίδια λεφτά σου δίνει την επομενη γενιά , οποτε μην βαράς παλαμάκια δεν σου κάνουνε χάρι που σου πουλάνε το ίδιο προϊόν στα ίδια λεφτά μετά από ένα χρόνο , ενώ κανονικά έπρεπε να κάνουνε κάποια μείωση όχι ένα ψεφτο boost και να στο δώσει στα ίδια λεφτά , κάτσε γιατί δεν έχετε καταλάβει ακόμα μου φαίνεται , νομίζετε μερικοί ότι η AMD είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα και νοιάζεται για σας , όσο θα κερδίζει έδαφος αυτά που κάνει η intel θα κάνει και ακόμα χειρότερα αν τι παίρνει , ένα test κάνει τώρα να δει αντίδραση του κόσμου , αν δει ότι ο καταναλωτής ανταποκρίνεται , μπορεί να το δείτε και μόνιμο αυτό , σκαρφίζονται τρόπους πως να ανεβάσουνε αξια στα προϊόντα τους .. το καλο είναι να δουλεύει ο ανταγωνισμός , να μην καβαλήσει το καλάμι ούτε η μια ούτε η άλλη εταιρία , και ακόμα καλύτερα θα ήταν να μπούν και άλλες εταιρίες με cpu στην αγορά , γιατί καμια φορα δυο μπορούνε και ρυθμίζουνε την αγορά όπως θέλουνε , αλλα όσο περισσότεροι τόσο πιο δύσκολο

μάλλον δεν το κατάλαβες , θα σου καταργήσει τα προηγούμενα μοντέλα και θα σταματήσουν τι παραγωγή , θα σου πει οτι δεν έχουνε λόγο ύπαρξης τώρα αφού βγάλαμε αυτά και είναι στα ίδια λεφτά , γιατί αν εμενα μου έδινε επιλογή για 3800x με 320 ευρώ και 3800xt με 400 ευρώ , εννοείτε ότι θα προτιμούσα τον 3800x , σιγά μην τους έσκαγα 80 ευρώ για 100Mhz το οποιο άμα θέλω το τσιμπάω και μονος μου με OC στον απλό

Τι εννοείς αν μ ανάγκαζε να κάνω αναβάθμιση κάθε χρόνο?Γιατί Μ αναγκάζει η AMD τώρα να κάνω αναβάθμιση?Απλά η intel τους ΧΤ θα στους χρέωνε 20% πάνω από την τιμή που τους πουλάει η AMD.

Επεξ/σία από Superuser3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, TELE είπε

σε ανάγκασε ποτε η intel να κανεις κάθε χρόνο αναβάθμιση ?, ισα ισα που σε αποτρέπει κιόλας αφού σου αλλάζει και το socket , αν κάποιος είναι ενθουσιασμένος και τα έχει τα φράγκα και για το 5-10% κάθε χρόνο πάει και τα σκάει πρόβλημα του , αξίζει να κανεις αναβάθμιση μετά από 3-4 γενιές τολάχιστον , να έχεις ένα όφελος τολάχιστον μεγαλύτερο του 30% σε απόδοση , και στο κάτω κάτω με αυτή τι λογική και η intel κάθε χρόνο στα ίδια λεφτά σου δίνει την επομενη γενιά , οποτε μην βαράς παλαμάκια δεν σου κάνουνε χάρι που σου πουλάνε το ίδιο προϊόν στα ίδια λεφτά μετά από ένα χρόνο , ενώ κανονικά έπρεπε να κάνουνε κάποια μείωση όχι ένα ψεφτο boost και να στο δώσει στα ίδια λεφτά , κάτσε γιατί δεν έχετε καταλάβει ακόμα μου φαίνεται , νομίζετε μερικοί ότι η AMD είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα και νοιάζεται για σας , όσο θα κερδίζει έδαφος αυτά που κάνει η intel θα κάνει και ακόμα χειρότερα αν τι παίρνει , ένα test κάνει τώρα να δει αντίδραση του κόσμου , αν δει ότι ο καταναλωτής ανταποκρίνεται , μπορεί να το δείτε και μόνιμο αυτό , σκαρφίζονται τρόπους πως να ανεβάσουνε αξια στα προϊόντα τους .. το καλο είναι να δουλεύει ο ανταγωνισμός , να μην καβαλήσει το καλάμι ούτε η μια ούτε η άλλη εταιρία , και ακόμα καλύτερα θα ήταν να μπούν και άλλες εταιρίες με cpu στην αγορά , γιατί καμια φορα δυο μπορούνε και ρυθμίζουνε την αγορά όπως θέλουνε , αλλα όσο περισσότεροι τόσο πιο δύσκολο

μάλλον δεν το κατάλαβες , θα σου καταργήσει τα προηγούμενα μοντέλα και θα σταματήσουν τι παραγωγή , θα σου πει οτι δεν έχουνε λόγο ύπαρξης τώρα αφού βγάλαμε αυτά και είναι στα ίδια λεφτά , γιατί αν εμενα μου έδινε επιλογή για 3800x με 320 ευρώ και 3800xt με 400 ευρώ , εννοείτε ότι θα προτιμούσα τον 3800x , σιγά μην τους έσκαγα 80 ευρώ για 100Mhz το οποιο άμα θέλω το τσιμπάω και μονος μου με OC στον απλό

δηλαδη θα καταργησει ολους τους 3000 και θα μεινει με 3 μοντελα? δεν υπαρχει περιπτωση. εστω ομως οτι το κανει, δε προκειται να γινει τωρα κοντα. ε μεχρι τοτε θα χουν βγει οι ζεν3 και θα χουν πεσει οι ΧΤ.

εγω παντως πιστευω θα συνυπαρχουν ολα τα μοντελα (τουλαχιστον μεχρι τους ζεν3), το πολυ να κοπουν οι Χ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τίποτα δεν νομίζω ότι θα κοπεί, εδώ με 3000 series κυκλοφορούν ακόμα 1000 Series και 2000 Series.

Δημοσ.
Στις 17/6/2020 στις 10:27 ΠΜ, patentas11 είπε

Καλά, άμα αντί για 4,7Ghz βλέπουμε πάλι max 4,6 καληνύχτα..

Καληνύχτα θα είναι έτσι κι αλλιώς αν 1 χρόνο μετά η μοναδική βελτίωση θα είναι αυτή.

Καλόμαθε και η amd και αντί να δώσει zen3 εξαντλεί τους 2..

Ο νόμος της αγοράς και πώλησης έτσι πάντα ήταν και δεν πρόκειται να αλλάξει ΠΟΤΕ. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...