Dimitra_93 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Γεια σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Nova 5T και όπως οι περισσότεροι ήδη γνωρίζετε αυτό το κινητό έχει κυκλοφορήσει από το 2019. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Εγώ δηλαδή θα αγοράσω κινητό που μπορεί να έχει μείνει και ένα χρόνο στην αποθήκη ενός μαγαζιού; Δεν παράγονται συνέχεια από το εργοστάσιο; Επίσης αν όντως έχει μείνει κάποιους μήνες ή έτος στη συσκευασία του, αυτό δεν επηρεάζει την μπαταρία του και άλλες λειτουργίες; Δηλαδή από αυτήν την οπτική δεν είναι καλύτερο απλά να αγοράσω ένα μοντέλο του 2020; Μην κολλήσετε στο συγκεκριμένο μοντέλο, ας υποθέσουμε πως αφορά οποιοδήποτε κινητό.
chios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Καλώς ήρθες Δήμητρα, όχι 1 χρόνου τηλέφωνο δεν έχει κανένα θέμα με την μπαταρία μη σου πω και 2 χρόνια δε θα έχει πρόβλημα, η διαφορά που θα έχει με ένα τηλέφωνο του 2020 είναι ίσως η υποστήριξη σε update. 1
Dimitra_93 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, chios είπε Καλώς ήρθες Δήμητρα, όχι 1 χρόνου τηλέφωνο δεν έχει κανένα θέμα με την μπαταρία μη σου πω και 2 χρόνια δε θα έχει πρόβλημα, η διαφορά που θα έχει με ένα τηλέφωνο του 2020 είναι ίσως η υποστήριξη σε update. Σε ευχαριστώ για την υποδοχή και την απάντηση. Απλά επειδή δεν είμαι σίγουρη για πόσο καιρό θα έχει μείνει το κινητό σε μια αποθήκη για αυτό μου δημιουργήθηκε το ερώτημα. Ίσως το ξανασκεφτώ και ψάξω κάποιο κινητό του 2020 ώστε να έχει κατασκευαστεί πρόσφατα.
emperor4her Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Dimitra_93 είπε Σε ευχαριστώ για την υποδοχή και την απάντηση. Απλά επειδή δεν είμαι σίγουρη για πόσο καιρό θα έχει μείνει το κινητό σε μια αποθήκη για αυτό μου δημιουργήθηκε το ερώτημα. Ίσως το ξανασκεφτώ και ψάξω κάποιο κινητό του 2020 ώστε να έχει κατασκευαστεί πρόσφατα. ενα κινητο που βγηκε πριν 1 χρονο, ειναι καλυτερο (συνηθως) απο ενα του ιδιου χρονου με τα ιδια χρηματα. εννω αν δωσεις πχ 300 ευρω, καλυτερα να παρεις περσινο μοντελο που εχει πεσει η τιμη του απο την ημερα κυκλοφοριας του παρα καποιου που βγηκε φετος και εχει 300. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δεν νομίζω ότι υπάρχει μαγαζί που στοκάρει τόσο καιρό,αν δεν είναι καταργημένο τότε συνεχίζει να βγαίνει . 1 1
SeNNinhA Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 58 λεπτά πριν, Dimitra_93 είπε Σε ευχαριστώ για την υποδοχή και την απάντηση. Απλά επειδή δεν είμαι σίγουρη για πόσο καιρό θα έχει μείνει το κινητό σε μια αποθήκη για αυτό μου δημιουργήθηκε το ερώτημα. Ίσως το ξανασκεφτώ και ψάξω κάποιο κινητό του 2020 ώστε να έχει κατασκευαστεί πρόσφατα. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Δεν ειναι σαλαμι να χαλασει. Δεν παθαινει τιποτε η μπαταρια μεσα σε ενα χρονο μη χρησης. Ειναι ηδη προφορτισμενη στο ~70% για συντηρηση. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα