Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με την υπογραφη μου

Fotografos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

να μην ανοίξω άλλο topic.

Σε επίσκεψή μου στο profile μου, είδα αυτό

01.jpg

Τί είναι??

PS Cristina , τι κάνει το Ctrl + F5 ??

Μήπως ο φίλος Fotografos , δεν έχει κάνει ενεργή την επιλογή εμφάνισης υπογραφών??

Μήπως αυτό κάνει το ctrl + f5 ?

Δημοσ.

Το ctrl+F5 ή ctrl+Refresh κάνει το λεγόμενο hard refresh, δηλαδή αναγκάζει τον browser να κατεβάσει ολόκληρη τη σελίδα από το internet αντί να χρησιμοποιήσει κάποια αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο cache (σε αντίθεση με το απλό refresh).

Γιά αυτό που εμφανίζεται στο profile σου, μάλλον φταίει το ότι δεν έχεις βάλει σωστά το url.

Δημοσ.
Γιά αυτό που εμφανίζεται στο profile σου, μάλλον φταίει το ότι δεν έχεις βάλει σωστά το url.

Sorry, πιο ακριβώς url δεν έχω βάλει σωστά?

Με συγχωρείς αλλά δεν κατάλαβα. Δεν πείραξα κάτι, απλά σήμερα το είδα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Sorry, πιο ακριβώς url δεν έχω βάλει σωστά?

Με συγχωρείς αλλά δεν κατάλαβα. Δεν πείραξα κάτι, απλά σήμερα το είδα.

Αν θέλεις να έχεις image, είναι προφανές ότι το url πρέπει να τελειώνει σε .jpg ή σε .bmp. Το url που έχεις βάλει ΔΕΝ τελειώνει σε τέτοια κατάληξη.

Προφανώς θέλεις να εμφανίσεις αυτό;

01.jpg

Αν ναι, τότε κάνεις δεξί κλικ πάνω στην φωτογραφία που θέλεις και από τα Properties βλέπεις το ακριβές url και εισάγεις αυτό.

;)

Δημοσ.

Άλλο νόμιζα ότι εννοούσες.

Αυτό που λες δεν ξέρω τι είναι (υπάρχει και στο δικό μου προφίλ), αλλά δε νομίζω ότι υπήρχε παλιότερα. Μάλλον πρέπει να το ερευνήσουν οι ακούραστοι τεχνικοί του Insomnia...

Δημοσ.

Ευχαριστω,τωρα λογικα πρεπει να ειναι ενταξει

Πρεπει να μην την εβλεπα λογω του οτι στα παλιοτερα posts μυο δεν ειχα τιποτα και ετσι δεν θα εμφανιζοταν.Στα καινουργια ειναι ολα ενταξει

:)

Μαθαμε και το ctrl+f5,δεν το ηξερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...