macfan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Προχθές έκανα αγορά μέσω PayPal.Πλήρωσα το προιόν κανονικά και την επόμενη ημέρα διαπίστωσα οτι το PayPal τράβηξε το ίδιο ποσό και από τον λογαριασμό της τραπέζης μου που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό του PayPal. Τι μπορώ να κάνω ξέρει κανείς?
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μήπως πάτησες κάτι λάθος? Στείλε τους email και ανάφερε το.
macfan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Όχι δεν πάτησα κάτι.Στέλνω email και μου στέλνουν πίσω την φόρμα με την πολιτική τους. Να τους πάρω τηλέφωνο?
macfan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Υπόλοιπο δεν έχω. Μου εμφανίστηκαν χρεώσεις στον λογαριασμό τράπεζας και μου τράβηξαν από τα χρήματα που έχω στην τράπεζα! Χρησιμοποιώ 16 χρόνια PayPal πρώτη φορά μου συμβαίνει
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, macfan είπε Υπόλοιπο δεν έχω. Μου εμφανίστηκαν χρεώσεις στον λογαριασμό τράπεζας και μου τράβηξαν από τα χρήματα που έχω στην τράπεζα! Χρησιμοποιώ 16 χρόνια PayPal πρώτη φορά μου συμβαίνει Αμα δεν είχες υπόλοιπο απο που θα τράβαγε το paypal?
macfan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Ο λογαριασμός έχει χρήματα που είναι συνδεδεμένος με το PayPal.Καμία σχέση.Ο λογαριασμός χρησιμοποιείται μόνο για μεταφορά χρηματων από τον λογαριασμό paypal στην τράπεζα.
skoulas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Έχουμε και λέμε... 1.ΔΕΝ είχες υπόλοιπο στο Paypal. 2. Έκανες αγορά μέσω Paypal. 3.Σου 'τράβηξε' χρήματα από τον λογαριασμό που είναι "συνδεμένος" με το Paypal. 4. Αναρωτιέσαι γιατί έγινε αυτό. 🤔 🤔 🤔 Τα προηγούμενα 16χρόνια που έκανες αγορές μέσω Paypal τι γινόταν; Σου τα χάριζε; Μόνο εγώ δεν βρίσκω κάτι περίεργο σε όλο αυτό; 1
babisa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Να το πάρουμε από την αρχή.. Έχεις συνδεμενο το Peypal με κάποια πιστωτική και οτι αγορές κάνεις περνάνε εκεί ;;
zx1234r Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Lol πως γίνεται να το χρησιμοποιείς 16 χρόνια και να μην έχεις καταλάβει πως δουλεύει. Όταν έχεις συνδεδεμένο λογαριασμό στο PayPal, αν δεν έχεις υπόλοιπο μέσα στο wallet του PayPal, το PayPal θα πάει να τραβήξει από το λογαριασμό. Δεν χρειάζεται να κάνεις εμβάσματα και μεταφορές.
macfan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά ο λογαριασμός(της Πειραιώς) χρησιμοποιείται για να μεταφέρεις αν θέλεις τα χρήματα του PayPal στην τράπεζα. Πάντα όταν κάνω αγορές πιστώνεται η Visa κάρτα της Alpha.Καμία απολύτως σχέση ο λογαριασμός της Πειραιώς. Ουσιαστικά είναι χρεωμένη η αγορά δύο φορές.Και στην κάρτα αλλά και από τον λογαριαμό έχει αφαιρεθεί το ίδιο ποσό. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από macfan
korakios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, macfan είπε Πάντα όταν κάνω αγορές πιστώνεται η Visa κάρτα της Alpha.Καμία απολύτως σχέση ο λογαριασμός της Πειραιώς. Μην παίρνεις όρκο. Μήπως πρόσφατα έκανες επιβεβαίωση του τραπεζικού λογαριασμού (το ζητά μια στο τόσο) και κατά λάθος πάτησες να είναι και ο κύριος λογαριασμός για την PP? Αλλά επειδή λες οτι έγινε διπλή χρέωση και είσαι σίγουρος ,απλά κάτι έπαιξε με τη κάρτα ,δε μπόρεσε να τραβήξει , τα πήρε από το λογαριασμό και μετά κατα λάθος τράβηξε απο την κάρτα ξανά. Όταν πάρεις τα λεφτά πίσω (που θα τα πάρεις) , να δεις οτι μπήκαν πίσω στον τραπεζικό λογαριασμό και όχι της ΡΡ. Τυχών χρεώσεις πρέπει να στις επιστρέψουν. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από korakios
PL8596 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά σε όλους. Εγώ έχω την αντίστροφη κατά κάποιο τρόπο απορία. Καινούργιος είμαι και το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές. Προσπαθώ απλά να ξεδιαλύνω ένα σημείο. Έχω συνδέσει το λογαριασμό Paypal μ' έναν λογαριασμό τραπέζης (τον είχα και με μία prepaid card αλλά έληξε οπότε την αφαίρεσα). Αυτή τη στιγμή δεν έχω υπόλοιπο στο Paypal, έχω όμως στον συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό. Όποτε δοκιμάζω να κάνω μία αγορά (εννοείται ποσού μικρότερου του υπολοίπου που έχω στον τραπεζικό), στο παράθυρο που πετάει δεν εμφανίζεται καθόλου ο τραπεζικός και με παρακινεί για προσθήκη κάρτας. Θυμάμαι ότι, όσο είχα την prepaid (σαν δεύτερη προτιμώμενη επιλογή), σε μία αγορά που έκανα, παρότι πάλι δεν είχα υπόλοιπο στο Paypal, η αγορά έγινε κανονικά. Εγώ αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι αυτό που εξηγείται λίγο πολύ όλοι παραπάνω, ότι δεν είναι απαραίτητο να έχω υπόλοιπο στο Paypal, αρκεί να έχω στον συνδεδεμένο λογαριασμό ή σε κάρτα. Δεν ξέρω και πως να τους στείλω απευθείας email, η Βοήθεια τους βγάζει προκαθορισμένες επιλογές-απορίες που δεν οδηγούν σε αποστολή μηνύματος με αυτά που θέλεις να πεις. Ευχαριστώ για κάθε πιθανή βοήθεια. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2020 από PL8596
user2163 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, PL8596 είπε Γεια χαρά σε όλους. Εγώ έχω την αντίστροφη κατά κάποιο τρόπο απορία. Καινούργιος είμαι και το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές. Προσπαθώ απλά να ξεδιαλύνω ένα σημείο. Έχω συνδέσει το λογαριασμό Paypal μ' έναν λογαριασμό τραπέζης (τον είχα και με μία prepaid card αλλά έληξε οπότε την αφαίρεσα). Αυτή τη στιγμή δεν έχω υπόλοιπο στο Paypal, έχω όμως στον συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό. Όποτε δοκιμάζω να κάνω μία αγορά (εννοείται ποσού μικρότερου του υπολοίπου που έχω στον τραπεζικό), στο παράθυρο που πετάει δεν εμφανίζεται καθόλου ο τραπεζικός και με παρακινεί για προσθήκη κάρτας. Θυμάμαι ότι, όσο είχα την prepaid (σαν δεύτερη προτιμώμενη επιλογή), σε μία αγορά που έκανα, παρότι πάλι δεν είχα υπόλοιπο στο Paypal, η αγορά έγινε κανονικά. Εγώ αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι αυτό που εξηγείται λίγο πολύ όλοι παραπάνω, ότι δεν είναι απαραίτητο να έχω υπόλοιπο στο Paypal, αρκεί να έχω στον συνδεδεμένο λογαριασμό ή σε κάρτα. Δεν ξέρω και πως να τους στείλω απευθείας email, η Βοήθεια τους βγάζει προκαθορισμένες επιλογές-απορίες που δεν οδηγούν σε αποστολή μηνύματος με αυτά που θέλεις να πεις. Ευχαριστώ για κάθε πιθανή βοήθεια. Λογικό να σε πετάξει στην προσθήκη κάρτας αφού τους Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς δεν τους χρεώνει μέσω direct debit λόγω μεγάλου ρίσκου(Δεν έχει και άδικο το είχε ανοικτό πριν καιρό και το έβγαλε). Δεν είναι απαραίτητο να έχεις υπόλοιπο στο paypal αν έχεις κάρτα για κάθε συναλλαγή που κάνεις θα χρεώνει την κάρτα σου και μετά θα γίνεται η συναλλαγή. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2020 από user2163
PL8596 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, user2163 είπε Λογικό να σε πετάξει στην προσθήκη κάρτας αφού τους Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς δεν τους χρεώνει μέσω direct debit λόγω μεγάλου ρίσκου(Δεν έχει και άδικο το είχε ανοικτό πριν καιρό και το έβγαλε). Δεν είναι απαραίτητο να έχεις υπόλοιπο στο paypal αν έχεις κάρτα για κάθε συναλλαγή που κάνεις θα χρεώνει την κάρτα σου και μετά θα γίνεται η συναλλαγή. Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση. Αν συνδέσω τη χρεωστική κάρτα που είναι συνδεδεμένη με το συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, θα λειτουργήσει; Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2020 από PL8596
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα