Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, είμαι κάτοχος του Redimi note 4, πριν από λίγες ώρες και καθώς βρισκόμουν στον δρόμο και χρησιμοποιούσα το google maps ξαφνικά το κινητό μου έκανε restart, να σημειώσω ότι ήμουν στο 27% της μπαταρίας. 

Από εκείνη την ώρα έχει μείνει στην αρχική οθόνη με το logo της xiaomi και το εικονίδιο που λέει powered by android. Φορτώνει αλλά δεν κάνει κάτι άλλο έχει κολλήσει εκεί, ούτε ανάβει κάποια ένδειξη αν το βάλω στην πρίζα.

Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι ή πρέπει να το πάω σε κάποιο service.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Έχω βάλει και το ίδιο θέμα στην ελληνική κοινότητα της xiaomi μήπως βρεθεί κάποια λύση :) 

Δημοσ.

Εγώ δεν θα το έστελνα service εφόσον λογικά δεν έχεις εγγύηση. Θα έκανα τα παραπάνω που είπε ο φίλος και στο τέλος θα του έκανα hark reset. Θα το άφηνα σίγουρα πάντως καμιά 2 ώρες στον φορτιστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Εγώ δεν θα το έστελνα service εφόσον λογικά δεν έχεις εγγύηση. Θα έκανα τα παραπάνω που είπε ο φίλος και στο τέλος θα του έκανα hark reset. Θα το άφηνα σίγουρα πάντως καμιά 2 ώρες στον φορτιστή.

Γιατί δεν έχει εγγύηση? Το αγόρασε πριν μερικές ώρες είπε. Πάντως μου μοιάζει για πρόβλημα Rom.

Edit: άκυρο. Τώρα είδα πως το κινητό είναι λίγο παλιό. Ναι έχεις δίκιο. Ίσως είναι εκτός εγγύησης αν το έχει πάρει μεταχειρισμένο.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Ίσως δεν κατάλαβα σωστά, λέει πριν λίγες ώρες πως του έγινε η βλάβη (ενώ ήταν έξω) ή ότι πριν λίγες ώρες έκανε την αγορά?  🤔

Δύσκολη ώρα. Είχε κόμμα και δεν το είδα....όντως κατάλαβες σωστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλημέρα. Τα κατάφερα και το έκανα hard reset και δούλεψε. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα!

Υ.Σ. Ναι το κινητό είναι παλιό δεν έχω εγγύηση

Επεξ/σία από godfather0991

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...