Προς το περιεχόμενο

Mac Mini Late 2012 Format + Reinstall

markoliaz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εκανα φορματ πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια, μετα εγκατασταση ξανα αλλα δεν μου περασε τα catalina που ειχα πριν, αλλα μου περασε τα 10.8.5 δηλαδη αυτα που ειχε απο την αρχη οταν τον αγορασα…τωρα παω να κανω αναβαθμηση σε catalina αλλα μου λεει οτι δεν μπορω γιατι πρεπει να κανω πρωτα αναβαθμηση σε 10.9.0….που θα βρω τωρα αυτο το update απο την στιγμη που δεν υπαρχει official πουθενα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, μήπως σου δίνει επιλογή σε Sierra / High Sierra ? Γνωστός μου που είχε παρόμοιο πρόβλημα του έδωσε πρόσβαση εκεί. Ψάξε το στο App Store. Διαφορετικά βρίσκεις σε torrent το Mavericks

20 λεπτά πριν, markoliaz είπε

εκανα φορματ πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια, μετα εγκατασταση ξανα αλλα δεν μου περασε τα catalina που ειχα πριν, αλλα μου περασε τα 10.8.5 δηλαδη αυτα που ειχε απο την αρχη οταν τον αγορασα…τωρα παω να κανω αναβαθμηση σε catalina αλλα μου λεει οτι δεν μπορω γιατι πρεπει να κανω πρωτα αναβαθμηση σε 10.9.0….που θα βρω τωρα αυτο το update απο την στιγμη που δεν υπαρχει official πουθενα?

Μπορεις να κάνεις λήψη του Catalina installer Μέσω του dosdude1 Catalina Patcher και να δημιουργήσεις ένα install USB ή DVD μέσω του ίδιου Patcher και να κάνεις boot το installer κανονικά από το USB ή το DVD και να κάνεις ένα fresh install χωρίς να χρειάζεσαι ενδιάμεσες εκδόσεις macOS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ή ξεκινάς το Internet recovery κρατώντας πατημένα τα κουμπιά  Option-⌘-R κατά την εκκίνηση .

https://support.apple.com/el-gr/HT204904

Επεξ/σία από atheatos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...