modechristo_13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια , μιας και σιγα σιγα με τις καραντινες κλπ κλπ που περασαμε ολοι εχουμε αρχισει να ξεμυτιζουμε και με αφορμη τα προσεχη γενεθλια μου πανω κατω σε 10 μερες λεω να βγω με το παρεακι μου καπου ομορφα και χαλαρα να διασκεδασουμε για να τους ευχαριστησω για την ημερα κλπ κλπ! χονδρικα μιλαμε για 10 ατομα περιπου και γενικα εχω κολλησει στην σκεψη να βρεθει κατι να τους πω ελατε να μαζευουμε σε ενα μερος , ειτε ειναι μαγαζι , ειτε ειναι υπαιθριος χωρος , beachομπαρο pool παρτυ που λεει ο λογος το οτιδηποτε εδω αττικη-αθηνα. α να πω οτι ηλικιακα η παρεα ειναι μεταξυ 27-33 αν έχετε καποια προταση η εμπειρια η καποιος μερος που περασατε τα γενεθλια σας καλα θα χαρω να σας ακουσω! ευχαριστω πολυ.. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από modechristo_13
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Η Αθήνα έχει 10.000 μαγαζιά. Αν δεν πεις τι περίπου θες (φαγητό, ποτό, επιτραπέζια, κλπ) θα πέσουν 1000 προτάσεις μαγαζιών και το νήμα θα γίνει απλά χαοτικό
modechristo_13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 12 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Η Αθήνα έχει 10.000 μαγαζιά. Αν δεν πεις τι περίπου θες (φαγητό, ποτό, επιτραπέζια, κλπ) θα πέσουν 1000 προτάσεις μαγαζιών και το νήμα θα γίνει απλά χαοτικό μια μιξη ποτου , χορου , τρελας και χαζομαρας επιτραπεζια τα αποκλειω εντελως , παιζουμε αρκετα γενικα.. σαν δευτερη επιλογη ισως φαγητο!
kage Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Bolivar,nalu akanthus,coyocan,holy spirit varkiza,goya,voe,rever,rayen,maroon,σαρδελακι με θεα Beβαια αν κάτι απ' όλα αυτά δεν σ λέει κάτι ίσως να μην πρέπει να πας γιατί δεν νομίζω ότι ψάχνεις κάτι τετοιο Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα