udroxoos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Έχω τα Windows 10 Enterprise LTSC επειδή δεν θέλω αναβαθμίσεις του λειτουργικού (η οποία συχνά πυκνά δημιουργεί προβλήματα) και αχρείαστες εφαρμογές (app store) με τις οποίες έρχονται τα home και τα pro edition. Έλα όμως που χρειάζομαι μια εφαρμογή, αυτή του τίτλου για να αλλάξω (remap) την αντιστοιχία στα πλήκτρα του xbox controller. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω κάπου μεμονωμένα την εν λόγω εφαρμογή για να την κατεβάσω ως ξεχωριστό exe. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρεθεί που μου δαφεύγει; Για τη δουλειά μου θέλω, δοκίμασα το rewasd αλλά χάθηκα εκεί μέσα... Πολύ μπερδεμένο και άκρη δεν έβγαλα.
jim_p Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφου το xbox accessories ειναι εφαρμογη του store αποκλειστικα, θες windows με store για να την εγκαταστησεις. Αν δεν θες να βαλεις κανονικα windows 10, ψαξε για το πως θα βαλεις το store στα ltsc. Γινεται με πλαγιο και unsupported απο την ms τροπο, οποτε κανε οτι ειναι να κανεις με προσοχη. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από jim_p 1
micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Άντε και το λινκ https://github.com/kkkgo/LTSC-Add-MicrosoftStore Θα κατέβεις κάτω από τη λίστα, θα κατεβάσεις το zip, θα το αποσυμπιέσεις και θα κάνεις δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής στο αρχείο Add Store.cmd και κάνεις επανεκκίνηση. Αν δεν τρέχει ανοίγεις γραμμή εντολών σαν διαχειριστής και δίνεις το παρακάτω. PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command "& {$manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + '\AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}" 1
udroxoos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ πολύ και τους δύο! Έχω πάρει το PDP Wired Controller και όπως φαίνεται στο screenshot από κάτω, πέρασα και τα drivers και έχει αναγνωριστεί κανονικά. Όμως τόσο το Xbox accessories, όσο και το PDP Control Hub (προτείνεται στην συσκευασία!) δεν "βλέπουν" το χειριστήριο! Η πλάκα είναι ότι το πήρα για να αποφύγω μπελάδες με τα generic gamepads και το xbox emulator....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα