qwerty99 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, qwerty99 είπε Με την εξαίρεση του bluetooth, έχετε δοκιμάσει τα Sennheiser HD 599 ? Ποια είναι καλύτερα από θέμα ήχου, HD 599 ή PXC 550 ? Έχει δοκιμάσει κανείς τα 599 να μας πει μια γνώμη, ή να παω για τα 550 ? (εκτός από το bluetooth)
foniki_melitzana Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 12 ώρες πριν, SabotazNic είπε Για εμενα, ναι. Κατσε να προσθεσω και αλλα πανω Γενικα η γνωμη παει σε αυτους που εχουν να τα σκασουν για τα 1000xm3, αλλα θεωρουν οτι με την μιση τιμη παιρνουν κατι με παρομοια χαρακτηριστικα κι εγώ τα xm3 έχω fwiw και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (συν ότι έχουν usb c, όπως είπε και κάποιο άλλο παιδί), απλά θεωρώ λάθος να συγκρίνουμε ακουστικά τόσο διαφορετικής τιμής. Εκτός κι αν θεωρούμε ότι έχουν ανάλογη διαφορά στις επιδόσεις
johnnieinlab Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε BTW σχετικά με ένα σχόλιο παραπάνω τα mpow h10 νομίζω έχω δοκιμάσει τα οποία φυσικά είχαν πολύ μέτριο NC αλλά για 35-40 ευρώ που τα είχε πάρει ο φίλος ήταν φοβερά. Για να μην υπάρχει παρερμηνεία, αναφέρθηκα στα MPOW H12 και μάλιστα την έκδοση του 2020 και όχι τα M10. Έκαναν 50 ευρώ σε προσφορά από το amazon.de. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από johnnieinlab
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα