Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ καλός ήχος ελαφριά και σε καλή τιμή. Bluetooth Headphone with 30Hour Battery Life 

ήχος αντίστοιχος Momentum 2.0 Wireless  Bose QuietComfort 35

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/akoystika/akoustika-kefalis/186445-sennheiser-pxc-550-wireless

https://www.rtings.com/headphones/reviews/sennheiser/pxc-550-wireless

https://www.skroutz.gr/s/10989917/Sennheiser-PXC-550-Wireless.html

https://www.whathifi.com/sennheiser/pxc-550-wireless/review

spacer.png

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε φίλε ζημιές μας κάνεις (αστειεύομαι ) είναι από εκείνες τις στιγμές που δεν έχω ανάγκη κάτι γιατί έχω ενσύρματα ακουστικά ,όμως ασύρματα δεν έχω αλλά και να τα πάρω δεν έχω που να τα βάλω.Πολυ καλή τιμή όμως γαμωτο και καλά ακουστικά .Πφφφφδφ 

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.

παρτα αξιζουν... τα άλλα έχουν λίγο καλύτερη ακύρωση εξωτερικού ήχου 

αλλα με μισα λεφτά εχεις ήχο ακουστικών διπλάσιας τιμής

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχω 7-8 μήνες, από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ( κάπου στα 130 μεταχειρισμένα τα είχα πάρει), τέλειος ήχος, πολύ καλό NC, Τέλεια τιμή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκετα καλυτερα τα sony wh 1000xm3. Καλυτερο nc, πιο ανετο στο κεφαλι και μεγαλυτερα pads (ειδικα για οσους φορανε γυαλια ειναι >>>pxc550), καλυτερος ηχος (ldac), δυνατοτερος ηχος, case, mobile app, controls

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Αρκετα καλυτερα τα sony wh 1000xm3. Καλυτερο nc, πιο ανετο στο κεφαλι και μεγαλυτερα pads (ειδικα για οσους φορανε γυαλια ειναι >>>pxc550)

αρκετά, όταν λες; Δύο φορές καλύτερα; Γιατί τόσο πιο ακριβά είναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε

Για εμενα, ναι.

Κατσε να προσθεσω και αλλα πανω

Γενικα η γνωμη παει σε αυτους που εχουν να τα σκασουν για τα 1000xm3, αλλα θεωρουν οτι με την μιση τιμη παιρνουν κατι με παρομοια χαρακτηριστικα

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αρκετα καλυτερα τα sony wh 1000xm3. Καλυτερο nc, πιο ανετο στο κεφαλι και μεγαλυτερα pads (ειδικα για οσους φορανε γυαλια ειναι >>>pxc550), καλυτερος ηχος (ldac), δυνατοτερος ηχος, case, mobile app, controls

Το noice cancelation των xm3 είναι από άλλο πλανήτη, αλλά μην κάνεις το λάθος να τα πάρεις για να μιλάς σε βιντεοκλήσεις ή τηλέφωνα.
Για τα λεφτά τους είναι απλώς τραγική η απόδοση του μικροφώνου.
Η σύγκριση της ναυαρχίδας της Sony με ακουστικά του 2016, όπως είναι τα PXC-550 είναι άδικη, ειδικά όσον αφορά το ANC, ακόμα και αν τα Sony έχουν ελλείψεις που όλοι περιμένουμε να δούμε αν θα εξαλειφθούν με την έλευση των XM4. Να δούμε, γιατί έκανε ήδη κακή "έκπληξη" με τα WH-710N αφαιρώντας δυνατότητες!

Επίσης, το "καλύτερος ήχος" είναι σχετικό, αναλόγως από το πως σου αρέσει να ακούς και που δίνεις έμφαση. Το να έχεις λιγότερες απώλειες στη μεταφορά του ήχου δεν είναι πάντα το Α και το Ω αν το ηχητικό προφίλ των ακουστικών δεν ταιριάζει στο αυτί σου.

Έχω δοκιμάσει τα Sony WH-1000XM3, έχω ακούσει την απόδοση σε κλήσεις των πολύ φτηνότερων Mpow H12 (2020, με ANC) τα οποία με ανοιχτό απορροφητήρα (!) τον εξαφάνιζαν στα αυτιά του συνομιλητή.
Έχω τα Sony WH-700N (τραγικό NC), τα Audio Technica ATH-M50X (ενσύρματα), τα HyperX Cloud II (πολύ μουντός ήχος) και διάφορα άλλα.
Από όλα προτιμώ με διαφορά τον ήχο των ATH-M50X, τα οποία έχω σχεδόν μονίμως στον υπολογιστή!

Παρόλα αυτά, ένα ζευγάρι bluetooth είναι πολύ βολικό, αλλά η διαφορά στην τιμή των κορυφαίων μοντέλων και των φτηνότερων επιλογών σε σχέση με το τι παίρνεις έχει αρχίσει να μην δικαιολογείται τόσο πολύ (βλέπε WPOW, Taotronics κτλ)

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως τα  WH-1000XM3 έχουν καλύτερο noise cancelling ενω τα PXC-550 καλύτερο ήχο. Έχω τα PXC-550 και πραγματικά ο ήχος είναι απίστευτος.

Δημοσ.

Επειδή έχω τα συγκεκριμένα sennheiser, είναι πάρα πολύ τίμια, ειδικά σε αυτή τη τιμή. Το noise cancelling είναι αρκετά καλό, αλλά όχι καλύτερο από τα γνωστά bose. Σε σχέση με τα sony 1000xm3 θα πω ότι είναι παρόμοιο. Αλλά παιδιά ο ήχος για μένα είναι μέτριος, θέλει αρκετό fiddling με το eq για να πετύχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα (αν το ψειρίζεις δηλαδή, γιατί αλλιώς μια χαρά είναι ο default ήχος). Τα sony εμένα μου φάνηκαν κλάσεις ανώτερα σε ποιότητα ήχου, αλλά με τόση διαφορά στη τιμή, αξίζουν στο φουλ τα sennheiser.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ως πρώην κάτοχος των pxc και νυν των xm3 από το black Friday τα xm3 είναι αρκετά καλύτερα στο noise cancelling. Επίσης μεγάλα + είναι το type c, η σκληρή θήκη και το πολύ ωραίο software της Sony. Μεγάλο μείον των xm3 ότι δεν συνδέονται σε 2 συσκευές ταυτόχρονα ενώ τα pxc το κάνουν και μου έχει λείψει. Από ήχο τα θεωρώ πολύ κοντά, δεν είναι audiophile αμφότερα. 

Στα 143 σίγουρα είναι πιο value for money τα pxc. Ωστόσο αν είχα αλλά 100€ θα προτιμούσα και πάλι να πάρω τα xm3 στα 250 ξέροντας ότι δεν κάνω το καλύτερο deal.  

BTW σχετικά με ένα σχόλιο παραπάνω τα mpow h10 νομίζω έχω δοκιμάσει τα οποία φυσικά είχαν πολύ μέτριο NC αλλά για 35-40 ευρώ που τα είχε πάρει ο φίλος ήταν φοβερά. 

Επεξ/σία από Μακιαβέλλι
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε

Όταν όμως συγκρίνουμε μια τέτοια προσφορά (τέτοιου ποσοστού έκπτωσης και διάρκειας ισχύος) καλό είναι να ξέρουμε και πού έπαιξε η τιμή σε αντίστοιχη προσφορά, πολύ πρόσφατα, του "ανταγωνιστή". Από ιταλικό αμαζον λοιπόν έπαιζαν στα 170κατι ευρώ, οπότε η τιμή είναι απόλυτα συγκρίσιμη, όποια κι αν είναι η διαφορά τους σε απόδοση. Εγώ πήρα τα 1000XM3 πριν 1+ χρόνο στα 222€. Γενικά η τωρινή "ελληνική" τιμή των ΧΜ3 είναι πλέον υπερβολική, έξω παίζει μόνιμα στα ~200€. Θα ξαναβγουν και με αποστολή προς Ελλάδα στα ~200 ή παρακάτω, οπότε όποιος θέλει το τοπ ANC προϊόν μπορεί να περιμένει. 

Έχω δοκιμάσει (στο ίδιο μαγαζί δίπλα-δίπλα, άρα παρόμοιες ηχητικές συνθήκες) τα Βοse 25, 35, 700, Sony XM2, XM3 (και κάτι άλλα φθηνότερα Sony, νομίζω τα 900N και τα 700) και τα του εδώ θέματος (σε άλλο μαγαζί) και η κατάταξή μου σε ο,τι αφορά τα πρώτα είναι ξεκάθαρα ΧΜ3>700>ΧΜ2=35>25>900>700. Τα Sennheiser του θέματος θα τα έβαζα σε ότι αφορά το noise canceling κάπου προς τα Bose 25. Για τον ήχο τους δεν μπορώ να πω με σιγουριά αλλά μάλλον προς το επίπεδο XM2=35. 

Δοκίμασα και τα Vero moda 100 που είχαν βγει σε μια αντίστοιχα καλή προσφορά (μάλλον καλύτερη αναλογικα αφού είχαν πέσει στα <80€ στο γερμανικό αμαζον) και είχαν πάρα τις διθυραμβικές κριτικές σαφώς πολυ κατώτερο ήχο από τα ΧΜ3 (τα είχα στείλει τελικά πίσω). 

Γενικά είμαι τόσο ευχαριστημένος με τα ΧΜ3, που ανυπομονώ να δοκιμάσω τα ΧΜ4, που λογικά θα βγουν το φθινόπωρο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...