Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και όλες! Είμαι 23 ετών, μένω μόνιμα στο Κέντρο της Αθήνας λόγω (σταθερής) εργασίας και αποφάσισα να αγοράσω επιτέλους ένα αυτοκίνητο με κάποια λεφτά που έχω μαζέψει. Η χρήση που θέλω να κάνω είναι να πηγαινω στη δουλειά μου όταν οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες ή όταν βαριέμαι να χρησιμοποιήσω τα Μέσα,καμία βόλτα σε μέρη όπου δεν εξυπηρετούν τα ΜΜΜ της Αθήνας και το καλοκαίρι και το χειμώνα για ταξιδάκια εκτός Αθήνας.Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τα 2 αυτά αυτοκίνητα, γιατί μόνο αυτά έχω βάλει στο μάτι και πιο συγκεκριμένα θέλω να μου πείτε εν συντομια ο,τι χρειάζεται να ξέρω για service, ανταλλακτικά, πρακτικότητα , αξιοπιστία και ο,τι άλλο πιστεύετε,ακόμα και εμπειρίες προσωπικές ή φίλων σας. Σας ευχαριστώ πολύ!

Υ/Γ : Προσωπικά τείνω προς το Opel. 

Δημοσ.

Σε τι λεφτά και με τι χιλιόμετρα τα βρίσκεις; Προσωπικά, όντας κάτοχος Opel Astra H 1.6 θα σου πρότεινα το GTC με κλειστά μάτια.

Δημοσ.

Ένα Peugeot 1.6 έχω βρει full Extra με 170.000 και το Opel έχει 200.000 στο σασί αλλά ο τωρινός κινητήρας του έχει 100.000 . Είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι 4.500 . Στο μόνο που με κερδιζει το Peugeot είναι ότι είναι σχετικά μικροτερο και πρακτικότερο για μέσα στην πόλη, κι όμως έχει πιο μεγάλη κατανάλωση...Το GTC είναι αμαξαρα όπως και να το κάνουμε , πανέμορφο , το ατμοσφαιρικό δεν έχω ακούσει να βγάζει πολλα προβλήματα έως καθόλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγαινει το GTC σε ατμοσφαιρικο? Μετατροπη?

Επεξ/σία από imr
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, imr είπε

Βγαινει το GTC σε ατμοσφαιρικο? Μετατροπη?

Το μαμά εννοώ στα 115 hp

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Gaming_XP είπε

Ένα Peugeot 1.6 έχω βρει full Extra με 170.000 και το Opel έχει 200.000 στο σασί αλλά ο τωρινός κινητήρας του έχει 100.000 . Είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι 4.500 . Στο μόνο που με κερδιζει το Peugeot είναι ότι είναι σχετικά μικροτερο και πρακτικότερο για μέσα στην πόλη, κι όμως έχει πιο μεγάλη κατανάλωση...Το GTC είναι αμαξαρα όπως και να το κάνουμε , πανέμορφο , το ατμοσφαιρικό δεν έχω ακούσει να βγάζει πολλα προβλήματα έως καθόλου.

Δηλαδη, το οτι αλλαξε μοτερ στα 100.000 δεν ειναι προβλημα αξιοπιστιας, τι πρεπει να κανει για να ειναι αναξιοπιστο, εκρηξη και να στειλει τον οδηγο στην στρατοσφαιρα, η να μεταμορφωνεται σαν transformers και να αλλαζουν θεση πορτες-παραθυρα-καθρεπτες.

Επεξ/σία από toyo73
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Δηλαδη, το οτι αλλαξε μοτερ στα 100.000 δεν ειναι προβλημα αξιοπιστιας, τι πρεπει να κανει για να ειναι αναξιοπιστο, εκρηξη και να στειλει τον οδηγο στην στρατοσφαιρα, η να μεταμορφωνεται σαν transformers και να αλλαζουν θεση πορτες-παραθυρα-καθρεπτες.

Δεν ξέρω για αυτό ρωτάω. Ελαττωματικα υπάρχουν παντού και δεν ξέρεις τι μπορεί να σου βγάλει. Ακόμα και ο μέσος όρος να είναι υπέρ του , το δικό μου να βγει το πιο ελαττωματικό. Στο συγκεκριμένο άλλαξε μοτέρ επειδή έκαιγε λάδια λόγω αερίου και έβαλε ένα βενζινοκινητήρα. Δεν ξέρω πως μπορώ να το αξιολογήσω...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Gaming_XP είπε

Δεν ξέρω για αυτό ρωτάω. Ελαττωματικα υπάρχουν παντού και δεν ξέρεις τι μπορεί να σου βγάλει. Ακόμα και ο μέσος όρος να είναι υπέρ του , το δικό μου να βγει το πιο ελαττωματικό. Στο συγκεκριμένο άλλαξε μοτέρ επειδή έκαιγε λάδια λόγω αερίου και έβαλε ένα βενζινοκινητήρα. Δεν ξέρω πως μπορώ να το αξιολογήσω...

Να φυγεις μακρυα."Τον λυκο τον βλεπεις, τον ντορο ψαχνεις" ελεγε η γιαγια μου.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, toyo73 είπε

Να φυγεις μακρυα."Τον λυκο τον βλεπεις, τον ντορο ψαχνεις" ελεγε η γιαγια μου.

η δικια μου η γιαγια ελεγε if it smells like shit and it looks like shit, it's probably shit

προς TS γιατι να ρισκαρεις με το φτιαγμενο, το τροποποιημενο?Χαθηκαν τα Astra?

Δημοσ.

Είναι διαφορετικά αυτοκίνητα.

Το 206 έχει βγάλει πολλά μοντέλα από το 1999 ήταν η 1η του έκδοση. Δεν ξέρουμε για ποια έκδοση μιλάμε εδώ.

Επίσης είναι τελείως διαφορετικής κατηγορίας, το ένα είναι supermini το άλλο μεσαίας κατηγορίας.

Το astra h έχει βγει σχετικά αξιόπιστο ως μοντέλο ενώ έχει και ESP ως στανταρ και είναι σταθερό στην οδήγηση.

Το 206 κάτι θέματα κυρίως με τα ηλεκτρικά του κυρίως αλλά όχι κάτι μεγάλης αξίας. Εχει πιο άνετη ανάρτηση σε σχέση με το astra και είναι αρκετά καλό οδηγικά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα το ξανασκεφτώ τελικά για το ποιο αμάξι θα πάρω...Να είστε καλά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...