kaliakman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Predatorkill είπε Ειναι η αισθηση φιλε μου, οτι και να λες εχει χαθει, δεν υπαρχει σχεδον καμμια επαφη πλεον. Σε παρακαλω πες μου ότι τρολλαρεις.
Ghost.Dog Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλά αυτό το "χωρίς προμήθεια" καραφορέθηκε, εντάξει παιδιά. Φτάνει. Για το χωρίς ***'όριο*** θα ασχοληθει κανενας ποτέ? Ναι χωρις όριο (Δεν μιλάω για 100Κ πχ), αλλά ποσά μέχρι τις 10 χιλιαδες πχ. πότε θα βρεθεί ένας ισχυρός πάροχος (εκτός blockchain?) που να τις επιτρέπει χωρίς να χρειάζεται η ευλογία της Μαμάς Τραπεζας??? Γιατί δηλαδή, δεν μπορεί ο κάθε νόμιμος πολίτης να μεταφέρει όπου γουστάρει , το 1/δεκάκις-εκατομμυριοστό της περιουσίας του Μπέζου? Δεν το κατάλαβα. Ναι θέλω να πάνε στον ξαδελφο μου στην Αμέρικα, να μου αγοράσει μετοχές, ό,τι μετοχες γουστάρω, με τα δικά-μου λεφτά. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από Ghost.Dog προσθηκη κειμενου 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, Predatorkill είπε Δε ξερω για σας, αλλα εχω να πιασω χαρτονομισμα πολυ καιρο. Μας ωθουν να κανουμε αλογιστη χρηση ψηφιακου/πλαστικου χρηματος, αμα δε νιωθεις το ζεστο χαρτακι στο χερι, φευγουν πιο ευκολα... Ασε που καβατζωνες κανα ψιλο στο κουμπαρα, ακομα και τα ρεστα ψηφιακα τα εκαναν. ναι ρε γαμωτο, μεγαλη μαλακια να εχεις καθε μηνα λογαριασμο τι μπηκε και τι βγηκε και στοιχεια των συναλλαγων. εγω παντως παλια ξοδευα περισσοτερα παρα τωρα. δε ξερω, με πιανει μια τσιγκουνια οταν βλεπω ολα τα "μειον" μαζεμενα
polaki Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Σχετικά με τη "Λειτουργία καταλόγου", η υποδομή υπάρχει ήδη. Αφού ήδη υπάρχει η δυνατότητα ένα website να δείξει τα προϊόντα του στο Facebook μέσω συγχρονισμού προϊόντων site με Facebook shop, και κατά συνέπεια και στο Instagram (με το γνωστό καλαθάκι πάνω στη φωτογραφία), μόνο λεπτομέρειες απομένουν για να υλοποιηθεί αυτό και στο Whatsapp που είναι της ίδιας εταιρείας. Αν τώρα υποστηριχθεί η δυνατότητα αγοράς απ'ευθείας μέσω του Whatsapp, ακόμα καλύτερα. Σε τεχνολογικό forum είναι λίγο κάπως να υπάρχουν τόσο οπισθοδρομικές απόψεις και αστειάκια.. ο ένας θέλει να νιώθει την άθλια αίσθηση του χρήματος στα χέρια, ο άλλος δεν καταλαβαίνει λέει πόσα ξοδεύει τώρα, ο άλλος τα γνωστά αστειάκια του 2010 και του ΔΝΤ "μας ρωτήσατε αν έχουμε λεφτά?". Αν δεν έχεις λεφτά φίλε μου πέσε και κοιμήσου.. κουραστήκαμε πλέον, πάλι καλά που οι εταιρείες δεν διαβάζουν insomnia και τουλάχιστον ασχολούνται με χώρες και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ που κοιτάνε μπροστά, και δεν έχουν μείνει στην εποχή του χρυσού αιώνα του Περικλή (μείον το "χρυσό", φυσικά)... Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από polaki 1
Velisar2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Αναφορά σε κείμενο σε άλλες χώρες στο μέλλον αυτή η φράση με πονάει χρονιά τώρα ....
AssosAneY Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στις 16/6/2020 στις 7:13 ΜΜ, Ghost.Dog είπε Καλά αυτό το "χωρίς προμήθεια" καραφορέθηκε, εντάξει παιδιά. Φτάνει. Για το χωρίς ***'όριο*** θα ασχοληθει κανενας ποτέ? Ναι χωρις όριο (Δεν μιλάω για 100Κ πχ), αλλά ποσά μέχρι τις 10 χιλιαδες πχ. πότε θα βρεθεί ένας ισχυρός πάροχος (εκτός blockchain?) που να τις επιτρέπει χωρίς να χρειάζεται η ευλογία της Μαμάς Τραπεζας??? Γιατί δηλαδή, δεν μπορεί ο κάθε νόμιμος πολίτης να μεταφέρει όπου γουστάρει , το 1/δεκάκις-εκατομμυριοστό της περιουσίας του Μπέζου? Δεν το κατάλαβα. Ναι θέλω να πάνε στον ξαδελφο μου στην Αμέρικα, να μου αγοράσει μετοχές, ό,τι μετοχες γουστάρω, με τα δικά-μου λεφτά. Γιατι η τραπεζα σου θελει να παρει αυτη μετοχες με τα λεφτακια σου, οχι εσυ... αν ο καθενας τραβουσε οσα θελει η τραπεζα θα τζογαρε με κατι μυρια λιγοτερα Για να το πουμε απλα...τα λεφτα σου δεν ειναι λεφτα σου μολις τα δανεισεις στην τραπεζα (ναι δανειο ειναι, οχι καταθεση).
jimarass26 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στις 16/6/2020 στις 5:37 ΜΜ, Predatorkill είπε Ειναι η αισθηση φιλε μου, οτι και να λες εχει χαθει, δεν υπαρχει σχεδον καμμια επαφη πλεον. Λέγεται και εντροπία ή arrow of time ή εξέλιξη! Ναι και εγώ αναπωλώ τις στιγμές cdκι Bryan Adams στο φετες ηχοσύστημα του θείου μου και πίσω να παίζει η tv McGyver και εγώ να διαβάζω στο RAM για το νέο CD Player της Plextor σε SCSI mode αλλά.....δεν θέλω να γυρίζω εκεί... Θέλω όμως να τα θυμάμαι και λυπάμαι που οι νέοι δεν θα τα ζήσουν ποτέ. Στις 16/6/2020 στις 9:22 ΜΜ, Lezantas26 είπε ναι ρε γαμωτο, μεγαλη μαλακια να εχεις καθε μηνα λογαριασμο τι μπηκε και τι βγηκε και στοιχεια των συναλλαγων. εγω παντως παλια ξοδευα περισσοτερα παρα τωρα. δε ξερω, με πιανει μια τσιγκουνια οταν βλεπω ολα τα "μειον" μαζεμενα Είναι γεγονός πως πια έχουμε καλύτερο control στο τι ξοδεύουμε και που, με επιπλέον το συναίσθημα ότι ξοδεύεις και δεν σου φαίνεται!! Κρατάς και 200-300 σε μετρητο στο πορτοφόλι για να νοιώθεις ότι έχεις και λεφτά και είσαι μια χαρά!
Ghost.Dog Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Στις 18/6/2020 στις 4:49 ΠΜ, AssosAneY είπε Για να το πουμε απλα...τα λεφτα σου δεν ειναι λεφτα σου μολις τα δανεισεις στην τραπεζα (ναι δανειο ειναι, οχι καταθεση). Ναι το ίδιο λέμε. Είπα πως αναρωτιέμαι γιατι ΑΛΛΟΙ παικτες, παγκόσμιοι, δεν μπαίνουν να ξεπεράσουν αυτό το "σκοπελο" και να βγαλουν οι ίδιοι δις. Απο το φ/μπουκ μέχρι την Μοντερν Μπανκ οφ Γιουκατάν, ξερω γω. Ωραία. Εγώ θέλω ΜΕ προμήθεια και ΧΩΡΙΣ όριο. Γίνεται? Εδώ σας θέλω. Μάθαμε τώρα το "χωρίς προμήθεια" ως δήθεν παροχή και καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα