Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

ξερει κανεις που θα βρω αυτον τον μαγικο αριθμο?

Επισκέπτης
Δημοσ.

αν το λες σοβαρα δεν ξαφνιάζομαι καθολου

Δημοσ.

1. Στον μηχανικό που έβγαλε την άδεια.

2. Στην αρμόδια πολεοδομία της περιοχής σου

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ZauZ είπε

1. Στον μηχανικό που έβγαλε την άδεια.

2. Στην αρμόδια πολεοδομία της περιοχής σου

1. αμα τον βρω ο θεος και η ψυχη μου

2. απο την πολεοδομια  μου ζητανε τον αριθμο για να παρω αντιγραφο της αδειας της οικοδμης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Τσέκαρε στη διαύγεια με το όνομα σου (το όνομα αυτού που είναι η άδεια…) μπας και…

2. Πήγαινε στην πολεοδομία και δώσε το όνομα και τη χρονολογία να σου βρουν την άδεια από το αρχείο τους και άσε το τι σου είπε κάποιος υπάλληλος. Μόλις ρώτησα πρώην προϊσταμένη πολεοδομίας…

Επεξ/σία από ZauZ
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Simon_says είπε

1. αμα τον βρω ο θεος και η ψυχη μου

2. απο την πολεοδομια  μου ζητανε τον αριθμο για να παρω αντιγραφο της αδειας της οικοδμης

Στο Ε9, πως το δηλώνεις ?

Ποια χρονολογία ?

Στην τύχη ?

Επισκέπτης
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Στο Ε9, πως το δηλώνεις ?

Ποια χρονολογία ?

Στην τύχη ?

Στην Αααδε που μπαινω στο πεδιο δηλωσεις Ε9 Λει δεν υπαρχουν δηλωσεις οποιας χρονιας και να βαλω, μονο στο περισουσιακη κατασταση που λει τα στοιχεια του ακινήτου 

ξερουμε τι μορφη εχει αυτο το νουμερο ?

εντωμεταξυ ολα αυτα γινονται για αλλαγη μονο! του ταχυδρομικου κωδικα στην δεη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχει περιπτωση αν ειναι αρχαιο το κτισμα να μην εχει τιποτα

το ιδιο αν ειναι αυθαιρετο καταπατηση. Αν ομως ειναι νομιμο και σχετικα προσφατο (αν θυμαμαι απο το 1950 βγαζαν) τοτε σιγουρα θα τη βρεις πολεοδομια

η μορφη αν θυμαμαι ειναι 4ψηφιο /χχ οπου χχ τα 2 τελευταια ψηφια του ετους που αιτηθηκε/βγηκε την αδεια.

και ο 4ψηφιος εξαρταται απο τη πολεοδομια π.χ τιποτα επτανησα ή βορειο αιγαιο ισως διαφερει που βγαζουν αδειες με το ....ψαροντουφεκο

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.

Συμβόλαιο

Κτηματολόγιο

Πολεοδομία, εκεί πας με το όνομα του ιδιοκτήτη που έχτισε το ακίνητο και την χρονολογία, καθώς και την διεύθυνση και το βρίσκουν ηλεκτρονικά πλέον. Προφανώς πρέπει να κάτσει ο υπάλληλος πάνω σε μια βάση δεδομένων και να το βρει αλλά τι να κάνουμε ας δουλέψουν λίγο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγω εχω το συμβολαιο ,ενα απο το εθνικο κτηματολογιο- αποδεικτικο υποβολης δηλωσης, ενα απο το υποθηκοφυλακιο ,και ενα επισης απο το κτηματολογιο -εντυπο πληρωμης παγιου τελους κτηματογραφησης οπου καπου μεσα λεει το ετος κατασκευης, ελπιζω να το βρουν ετσι,

ενταξει προσπαθησαμε παντως! ευχαριστω απαντες

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Simon_says είπε

εγω εχω το συμβολαιο ,ενα απο το εθνικο κτηματολογιο- αποδεικτικο υποβολης δηλωσης, ενα απο το υποθηκοφυλακιο ,και ενα επισης απο το κτηματολογιο -εντυπο πληρωμης παγιου τελους κτηματογραφησης οπου καπου μεσα λεει το ετος κατασκευης, ελπιζω να το βρουν ετσι,

ενταξει προσπαθησαμε παντως! ευχαριστω απαντες

Διαμέρισμα σε πολυκατοικία;

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kirileman είπε

Διαμέρισμα σε πολυκατοικία;

ναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

υπαρχει περιπτωση αν ειναι αρχαιο το κτισμα να μην εχει τιποτα

το ιδιο αν ειναι αυθαιρετο καταπατηση. Αν ομως ειναι νομιμο και σχετικα προσφατο (αν θυμαμαι απο το 1950 βγαζαν) τοτε σιγουρα θα τη βρεις πολεοδομια

η μορφη αν θυμαμαι ειναι 4ψηφιο /χχ οπου χχ τα 2 τελευταια ψηφια του ετους που αιτηθηκε/βγηκε την αδεια.

και ο 4ψηφιος εξαρταται απο τη πολεοδομια π.χ τιποτα επτανησα ή βορειο αιγαιο ισως διαφερει που βγαζουν αδειες με το ....ψαροντουφεκο

Άδειες έβγαιναν πολύ πριν από το 1950 σε περιοχές που είχαν ενταχτει σε σχέδιο πόλης, εμείς έχουμε άδειες του 1896 και 1910-20. Αλλά πλέον για να έχεις πιθανότητα να βρεις άδειες κυρίως από 60 και μετα, υπαρχουν κάποιες λίγες του 50, οι προηγούμενες στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν καταστραφεί ειτε βρίσκονται σε μικροφιλμ

Επεξ/σία από Βασίλης_29

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...