supermanbee Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Είναι ένα σπιτάκι σε χωριό στο οποίο έμεναν παππούς και γιαγιά οι οποίοι έχουν "φύγει" εδώ και χρόνια και το οποίο είναι πλέον ακατοίκητο και παρατημένο μιας και δεν πηγαίνουμε καθόλου εκεί. Μας ενημέρωσε ένας κάτοικος του χωριού ότι μαζεύονται λογαριασμοί της ΔΕΗ τόσα χρόνια και έφτασε σε ένα ποσό γύρω στα 800 ευρώ. Η μητέρα μου που είναι η μοναδική κληρονόμος δεν έχει κανένα εισόδημα, είναι άπορη δηλαδή. Τις είπα να το πληρώσουμε όλο το ποσό και να το κόψουμε και αρνήθηκε γιατί λέει ότι κάποια στιγμή μπορεί να πάει και θέλει να έχει ρεύμα. Οπότε σκέφτηκα να ζητήσουμε να έρχεται ο λογαριασμός εδώ στην Αθήνα. Νομίζω γίνεται ή όχι? Και το άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσουμε κάποια χρήματα γιατί στην ουσία είναι γ@μ...α αλλά οκ, αν δεν γίνεται αλλιώς να τα πληρώσουμε με κάποιο τρόπο, γιατί πρέπει να γυρίσει και το ρολόι στο όνομά της
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Φτιαξε ενα ηλεκτρονικό λογαριασμο στην δεη και η εκδοση του λογαριασμου θα σε ακολουθεί οπου και να είσαι, ακομα και στην ΝΥ. Για τα αλλα δεν έχω απάντηση γιατι απλά πρέπει να τα πληρώσετε 1
Tsino Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Για αποστολή σε άλλη διευθυνση δες παρακάτω: https://www.dei.gr/el/epikoinwnia/aitisi-allagis-stoixeiwn-apostolis-logariasmou πρεπει να είναι στο ονομα της μητέρας σου όμως. ειδάλλως ότι είπε ο Νίκος παραπάνω Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από Tsino 1
gokuthelegend Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Όταν λες ότι μπορεί να θέλει να πάει να μείνει, εννοείς μόνιμα (πχ κάποια στιγμή στο μακρινό μάλλον που θα έχει γεράσει) ή περιστασιακά κάνα σαββατοκύριακο; Αν είναι το 1ο, μπορείτε να το κόψετε και να το συνδέσετε πάλι όταν θα πάει να μείνει μόνιμα, καθώς δεν έχει νόημα να πληρώνετε λογαριασμούς αν δεν μένετε εκεί τώρα. Αν όμως ισχύει το 2ο, δηλαδή αν θέλει να το επισκέπτεται περιστασιακά τότε είναι κάπως άβολο κάθε λίγο και λιγάκι να το αποσυνδέετε και να το συνδέετε πάλι το ρεύμα, οπότε το αφήνετε ως έχει.
supermanbee Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Όταν λες ότι μπορεί να θέλει να πάει να μείνει, εννοείς μόνιμα (πχ κάποια στιγμή στο μακρινό μάλλον που θα έχει γεράσει) ή περιστασιακά κάνα σαββατοκύριακο; Είναι 67, το χωριό είναι μακριά οπότε το περιστασιακό ΣΚ αποκλείεται όπως και το μόνιμα. Κι εγώ είμαι της άποψης να το κόψουμε αλλά μου λέει για 10 ευρώ το μήνα δεν αξίζει κλπ κλπ. Οπότε λογικά δεν υπάρχει απ' ότι κατάλαβα κάποια πολιτική για τους άπορους άρα το πληρώνουμε όλο το ποσό. Η μεταφορά σε άλλο όνομα πόσο κοστίζει ξέρουμε?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αποδοχη κληρονομιας εχετε κανει; Η μητερα σου ειναι απορη, γιατι δεν πληρωνεται οτι ειναι και να το κοψετε; Γιατι να διαιωνίζετε ενα χρεος επειδη μπορει να πατε στο μελλον και λοιπα; Πως ακριβως ειναι 10 ευρω το μηνα; Επισης οταν εισαι απορος τα 10 ευρω το μηνα δεν ειναι 10 ευρω χρεος το μηνα; Δεν προκειται ποτε να παει να μεινει να το ξερεις. Θα ειχε ηδη παει αν ηθελε. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από Talepwros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα