megaklhs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Καλημέρα σας λόγω ότι πριν λίγες ημέρες κάποιοι προσπάθησαν να παραβιάσουν την κάτω είσοδο του σπιτιού μου έχω αποφασίσει να βάλω 2 κάμερες. Μετά από λίγο ψάξιμο έχω βρει αυτήν εδώ ezviz cs-cv310 η οποία κανονικά στο εμπόριο έξω κοστίζει 90 ευρώ και λόγω ότι έχω έναν καλό φίλο μπορεί να μου την βρει με 37 ευρώ την κάθε μια. Απλός έχω κάποιες ερωτήσεις που εάν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει. 1) Μπορεί η κάμερα αυτή να λειτουργήσει σε κάποιο απομακρυσμένο μέρος που δεν έχει ίντερνετ ; (Λογικά θα πείτε όχι) 2) Μέσα στην εφαρμογή θα έχει την δυνατότητα όταν γεμίζει η κάρτα μνήμης να την κάνω format ; Η θα πρέπει κάθε εβδομάδα να βγάζω την κάρτα να την βάζω στον υπολογιστή και να την αδειάζω ; 3) Εάν εγώ φτιάξω τις 2 κάμερες στην είσοδο του σπιτιού της συνδέσω κανονικά με την εφαρμογή και κάνω και λογαριασμό θα μπορεί εδώ δίπλα ο γείτονας μου εάν του δώσω email κωδικούς κτλ να συνδεθεί ταυτόχρονα με εμένα και να βλέπει και αυτός εικόνα live ; 4) Μπορώ να συνδέσω και τις 2 κάμερες μαζί χωρίς την χρήση του lan που έχει ; Η πρέπει η 1η με wifi και όλες οι άλλες που θα συνδεθούν να μπουν με χρήση lan καλωδίου ;
mouxaxa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Καλημέρα, δεν είμαι κανένας ειδικός αλλά ασχολούμαι με διάφορες κινέζικες κάμερες κατά καιρούς. 1) ΛΟΓΙΚΑ αφού την σετάρεις σε δίκτυο και αυτή μετά χάσει το δίκτυο ή την ενεργοποιήσεις σε μέρος χωρίς δίκτυο θα καταγράφει στην εσωτερική μνήμη χωρίς φυσικά να έχεις απομακρυσμένη πρόσβαση 2)Συνήθως αυτές οι κάμερες όταν γεμίζουν ξεκινάν και πανωγράφουν ( σβήνουν το παλιότερο αρχείο και γράφουν στην θέση του το νεότερο). οπότε μένει πάντα "γεμάτη" χωρίς να πρέπει να κάνεις κάτι 3) Ναι, στην εφαρμογή τους συνδέονται όσοι έχουν τους κωδικούς του χρήστη (ίσως υπάρχει περιορισμός στο πόσοι μπορεί να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένοι) 4) Ναι, όλες σε wifi και κανένα πρόβλημα. 5*) Την εταιρία δεν την ξέρω, αλλά θεωρώ πολλά τα 60ευρώ για την ανάλυση που προσφέρει (αναγράφει μνήμη 128gb που απότι καταλαβαίνω είναι παραπληροφόρηση καθώς στην ουσία δέχεται sd κάρτα έως 128gb + ανάλυση hd και όχι full hd). Γενικά αν έχεις χρόνο να ψαχτείς (υπάρχουν ανά καιρούς διάφορα θέματα εδώ) υπάρχουν και άλλες αξιοπρεπέστατες λύσεις από Ελλάδα/Ευρώπη/Κίνα. 1
megaklhs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, mouxaxa είπε Καλημέρα, δεν είμαι κανένας ειδικός αλλά ασχολούμαι με διάφορες κινέζικες κάμερες κατά καιρούς. 1) ΛΟΓΙΚΑ αφού την σετάρεις σε δίκτυο και αυτή μετά χάσει το δίκτυο ή την ενεργοποιήσεις σε μέρος χωρίς δίκτυο θα καταγράφει στην εσωτερική μνήμη χωρίς φυσικά να έχεις απομακρυσμένη πρόσβαση 2)Συνήθως αυτές οι κάμερες όταν γεμίζουν ξεκινάν και πανωγράφουν ( σβήνουν το παλιότερο αρχείο και γράφουν στην θέση του το νεότερο). οπότε μένει πάντα "γεμάτη" χωρίς να πρέπει να κάνεις κάτι 3) Ναι, στην εφαρμογή τους συνδέονται όσοι έχουν τους κωδικούς του χρήστη (ίσως υπάρχει περιορισμός στο πόσοι μπορεί να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένοι) 4) Ναι, όλες σε wifi και κανένα πρόβλημα. 5*) Την εταιρία δεν την ξέρω, αλλά θεωρώ πολλά τα 60ευρώ για την ανάλυση που προσφέρει (αναγράφει μνήμη 128gb που απότι καταλαβαίνω είναι παραπληροφόρηση καθώς στην ουσία δέχεται sd κάρτα έως 128gb + ανάλυση hd και όχι full hd). Γενικά αν έχεις χρόνο να ψαχτείς (υπάρχουν ανά καιρούς διάφορα θέματα εδώ) υπάρχουν και άλλες αξιοπρεπέστατες λύσεις από Ελλάδα/Ευρώπη/Κίνα. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τον χρόνο σας Κοίτα η ανάλυση δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάζει και εμένα μην πω ψέματα... Απλός μου βγαίνει η κάθε μια 37 ευρώ οπότε με 74 ευρώ και οι 2 μαζί.
mouxaxa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Αν έχεις εμπειρία από paypal και αγορές από κινεζομάγαζα μπορείς να δοκιμάσεις με αυτές Στο ίδιο κόστος αλλά κινούμενες αδιάβροχες κλπ και από ευρωπαϊκή αποθήκη. Τυχαία έπεσα πάνω τους κοιτάζοντας τις προσφορές του banggood. Δεν τις έχω δοκιμάσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα