jackess Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Καλημέρα μάγκες. Από ότι είδα συγχρόνισε επιτέλους σήμερα το πρωί η αναβάθμιση σε 100ρα αλλά δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet. απο καμια συσκευή. δυστυχώς δε μπορώ να πάρω τηλ στις βλάβες ακόμα γιατί κάνει διαδικτυακό μάθημα η μικρή και την έχω με hotspot απο το κινητο και δε μπορώ να τη κόψω αλλά ούτε σταθερό έχω γιατί είναι voip. στα ινφο γράφει ότι έχει πάρει IP συγχρονίζει κανονικά αλλά αριθμό τηλεφώνου δε μου δίνει, ούτε μπαίνει σε σελίδα. έχουμε καμιά ιδέα?
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Τι μήνυμα βγάζει στις σελίδες που πας να μπεις? Timeout η DNS error? Δοκίμασε να βάλεις καρφωτά σε έναν υπολογιστή τους DNS της google και δοκίμασε.
jackess Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Τι μήνυμα βγάζει στις σελίδες που πας να μπεις? Timeout η DNS error? Δοκίμασε να βάλεις καρφωτά σε έναν υπολογιστή τους DNS της google και δοκίμασε. τελικά πάνω που έψαχνα μου έστειλαν μήνυμα πως ενεργοποιηθηκε η γραμμή και να κάνω επανεκκίνηση τον εξοπλισμό όποτε έφτιαξαν όλα μονα τους... βιαστηκα να κανω θεμα στο ινσομνια μια φορα και εφτιαξε μονο του!! ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα