kage Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίρνεις κλειδαρά που ασχολείται με immobilizer κ σου λέει αν θα αντιγράψει immobilizer ή όχι... Αν αξίζει να βρεις μετά ebay car.gr κλειδαρια με immo +προγραμματισμο Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από kage
agnostos13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ρε μαστορα αυτο δεν ειναι θεμα του αγοραστη φανταζομαι οπως εγραψε και ενας φιλος ο φορεας ειτε θα τη βρει ειτε θα επανεκδωσει Ε μόλις πάρει άδεια θα το πάει με οδική στην αντιπροσωπεία για να του βγάλουν αντικλείδι (ή να αλλάξει κλειδαριά αν φοβάται οτι θα γίνει στραβή)... Τόσο απλό! Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από agnostos13
meletis_m Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Ο μηχανικός πώς το είδε ας πούμε να πάρει μια συμπίεση κινητήρα , χωρίς να έχει πρόσβαση .Ας εξαιρέσουμε το εσωτερικό του 5
vamvakoolas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 36 λεπτά πριν, meletis_m είπε Ο μηχανικός πώς το είδε ας πούμε να πάρει μια συμπίεση κινητήρα , χωρίς να έχει πρόσβαση .Ας εξαιρέσουμε το εσωτερικό του αυτο ειναι το δικο μου προβλημα. Εκτος αυτου η μελετη του μηχανικου ειχε γινει μηνες πριν οποτε εγω εικαζω οτι καποιος $#@ας εχασε κλειδια και αδεια ή καποιος αγνωστο γιατι τα πηρε 1
Narayan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 "Αν μου δώσεις 5,000 Ευρώ, θα σε αφήσω να κλέψεις αυτό το αυτοκίνητο!" 😄😄 2
vamvakoolas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) ρε ασε να βγαλουμε κανενα φραγκο με τα μηχανικα μη παρεις το ιχ και εξαφανιστεις... Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από vamvakoolas
gthe Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) ΘΑ το αγοράσεις από τον οργανισμό, άρα θα πάρεις κάποιο χαρτί ιδιοκτησίας κατά την αγορά. Φαντάζομαι δεν θα πάρεις άδεια κυκλοφορίας, δεν μπορείς να βγάλεις ΚΤΕΟ, άρα 100% δεν μιλάμε για αυτοκίνητο που μπορεί να κυκλοφορήσει κατά την αγορά. Επομένως το αγοράζεις, το φορτώνεις σε γερανό και το πας όπου θες βασικά και το αφήνεις, σε ιδιωτικό χώρο πάντα. Από εκεί και πέρα αφού είσαι ο ιδιοκτήτης έχεις δικαίωμα με τον αριθμό πλαισίου να παραγγείλεις κλειδαριές από την αντιπροσωπεία και να σου προγραμματίσουν το immo και το αυτοκίνητο θα πάρει μπροστά. Το αν θα έρθει ο μάστορας στο αυτοκίνητο να το φτιαξει ή αν θα πάει το αυτοκίνητο στο μάστορα με γερανό δεν έχει σημασία. Παράλληλα θα του φτιάξεις και τα χαρτιά που πρέπει για να κυκλοφορήσει, δλδ θα βγάλει άδεια (μόνο εσύ ξέρεις πόσο πολύπλοκό είναι, γιατί ξέρεις και τον οργανισμό που θα το αγόρασες). Το αν τώρα αυτό είναι συμφέρουσα αγορά, πόσο θα στοιχίσει η όλη φάση μέχρι να μπορεί να κυκλοφορήσει και αν τελικά αγοράσεις φόλα που δεν παίρνει καν μπροστά, μόνο εσυ το κρινεις. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από gthe 4
vagos789 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Πραγματικα τοση φασαρια για να παρεις αυτοκινητο και να μπορεσεις να το βαλεις μπρος για να δεις επιτελους αν δουλευεις,θα πρεπει να το εχεις παρει τελειως τσαμπα ή να ειναι κλεμμενο 7 1
agnostos13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Υποθέτω μιλάμε για κάποιο κατασχεμένο το οποίο το βρήκαν σε τιμή χώμα και θα παλέψουν να το φτιάξουν να κινείται... Αν πετύχει θα το κρατήσουν, αν όχι θα το δείτε σε αγγελία!
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, agnostos13 είπε Μα η αντιπροσωπεία πως θα του βγάλει κλειδί χωρίς άδεια; Η αντιπροσωπείες δουλευουν με αριθμούς πλαισίου, για αυτο θέλουν την αδεια, αν εχουν το αυτοκίνητο τοτε η άδεια δεν τις αφορά, και ουτε τις ενδιαφέρει αν εσυ εχεις ή δεν εχεια άδεια.
agnostos13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Η αντιπροσωπείες δουλευουν με αριθμούς πλαισίου, για αυτο θέλουν την αδεια, αν εχουν το αυτοκίνητο τοτε η άδεια δεν τις αφορά, και ουτε τις ενδιαφέρει αν εσυ εχεις ή δεν εχεια άδεια. Αν τους στείλω ένα κωδικό πλαισίου ή φορτώσω ένα αμάξι σε γερανό και τους το πάω θα μου δώσουν αντικλείδι δηλαδή χωρίς να ψάξουν να δουν αν μου ανήκει; Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από agnostos13
panesera Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 έκδωσε την άδεια η διαδικασία είναι απλή και είναι θέμα του ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ του αμαξιού ξεκινώντας από εκεί ξεμπλέκει και λύνονται όλα τα προβλήματα
supermanbee Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Προφανώς το αυτοκίνητο είναι από σύλληψη από ΕΛΑΣ, είτε για ναρκωτικά, ληστείες κλπ. Οπότε αφού έγινε το δικαστήριο το αυτοκίνητο κατασχέθηκε οριστικώς και περιήλθε στην ιδιοκτησία του δημοσίου. Και αφού έχει περάσει πολύς καιρός από το περιστατικό κάπως κάπου κάποτε τα κλειδιά χάθηκαν. Δεν ξέρουμε αν χάθηκαν όσο είχε το αυτοκίνητο η αστυνομία στα κατασχεμένα ή αν χάθηκαν αφού πήγε το αυτοκίνητο στον ΟΔΔΥ. Σε αυτή την περίπτωση δε νομίζω ότι έχει τόσο μεγάλη σημασία η προηγούμενη άδεια αφού η μεταβίβαση θα γίνει από τον ΟΔΔΥ που είναι πλέον και ο ιδιοκτήτης. Τα παραπάνω τα πιθανολογώ φυσικά.
vamvakoolas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, supermanbee είπε Προφανώς το αυτοκίνητο είναι από σύλληψη από ΕΛΑΣ, είτε για ναρκωτικά, ληστείες κλπ. Οπότε αφού έγινε το δικαστήριο το αυτοκίνητο κατασχέθηκε οριστικώς και περιήλθε στην ιδιοκτησία του δημοσίου. Και αφού έχει περάσει πολύς καιρός από το περιστατικό κάπως κάπου κάποτε τα κλειδιά χάθηκαν. Δεν ξέρουμε αν χάθηκαν όσο είχε το αυτοκίνητο η αστυνομία στα κατασχεμένα ή αν χάθηκαν αφού πήγε το αυτοκίνητο στον ΟΔΔΥ. Σε αυτή την περίπτωση δε νομίζω ότι έχει τόσο μεγάλη σημασία η προηγούμενη άδεια αφού η μεταβίβαση θα γίνει από τον ΟΔΔΥ που είναι πλέον και ο ιδιοκτήτης. Τα παραπάνω τα πιθανολογώ φυσικά. εχεις απολυτο δικιο και εγω πιστευω οτι ειναι απο τετοια φαση γιατι το ιχ εχει επιπολαιες γραντζουνιες και σκασμενο ελαστικο πισω (το ενα). Ειδα ξανα τα εγγραφα και ο μηχανικος εκανε τη δικη του αναφορα το 2019(!) αρα υποθετω οτι παιζει τωρα να μην εχει μπαταρια ισως χρειαστει κατι παραπανω απο σερβις με ενα χρονο στην ακινησια. Προφανως αξιζει για τον αγοραστη ο τζερτζελες σε σχεση με το να αγοραζε μτχ απο μαντρα/ιδιωτη Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από vamvakoolas
supermanbee Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 51 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε Προφανως αξιζει για τον αγοραστη ο τζερτζελες σε σχεση με το να αγοραζε μτχ απο μαντρα/ιδιωτη αν όντως είναι από τον ΟΔΔΥ, χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω (το φίλο σου μάλλον) απ' όσο γνωρίζω ότι αυτοκίνητα είναι να βγουν σε δημοπρασία οι μαντράδες τα γνωρίζουν από πριν και έχουν φροντίσει να "κλείσουν" ότι αξίζει. Παίζει και ο φίλος σου όμως να έχει κονέ και το αυτοκίνητο που βρήκε να είναι καλή περίπτωση. Υποθέσεις κάνω πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα