Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω παραγγείλει την παρακάτω σύνθεση από γνωστό site (Crazy Sundays). Επειδή είναι το πρώτο pc που φτιάχνω, μετά από χρόνια σε laptops και imac, θα ήθελα πιθανές γνώμες-προτάσεις σχετικά. Κύρια χρήση καθημερινη, editing σε photoshop, CAD, ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα για μηχάνημα CNC και casual gaming ενίοτε (Football Manager, PES, Fifa, GTA και κανενα shooter/racing, οχι pubg, fortnite κλπ). Κάνω κάποιες δεύτερες σκέψεις για το τροφοδοτικό καθώς και για το αν θα πρέπει να προσθέσω έξτρα δίσκο και αν αυτός θα είναι SSD ή HDD. Έχουν προστεθεί στο κουτί και 4 led fans της Thermaltake για ψυξη και για την..καγκουρια. Επίσης όποια σύσταση για πληκτρολόγιο και ποντίκι δεκτή γιατί αυτά τα έχω αφήσει εκτός ακόμα, θα πρότιμουσα να τα δώ από κοντά, να τα "πιάσω". 

PSU: FORCE FO25XD 750W  
MOBO:ASUS PRIME A320M-R 
CPU: AMD RYZEN 5 2600 3.90GHZ 6-CORE WITH WRAITH STEALTH BOX 
RAM: PATRIOT PVS48G320C6 VIPER STEEL SERIES 8GB DDR4 3200MHZ x2
GPU: ASROCK PHANTOM GAMING D RADEON RX580 8G OC
SSD: SSD PATRIOT PBU480GS25SSDR BURST 480GB 2.5 SATA 3 
MONITOR: AOC G2460VQ6 24 LED GAMING FULL HD 

Δημοσ.

Το μόνιτορ αυτο το είχα παλαιότερα και ήμουν ικανοποιημένος. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά τη δουλειά του την κάνει καλα. Mobo, ssd και psu θα άλλαζα σίγουρα. Υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης ή έχεις παραλάβει;

Δημοσ.

Τροφοδοτικό https://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-mwe-bronze-v2-550w-80-plus-bronze-p-PER.819052

Μητρική https://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-b450m-pro4-f-p-PER.529082 

Κατά τα άλλα είσαι οκ. Αν θες παραπάνω χώρο για downloads και αποθήκευση αρχείων βάλε HDD. Αλλιώς αν δε σε φτάνουν τα 480GB για τα παιχνίδια και τα προγράμματα, πάρε άλλον ένα SSD ίδιας ή μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι για δίσκο για το os με κάνα 10αρικο επιπλέον πας σε nvme μιας και η μητρική το υποστηρίζει 

Επεξ/σία από bbbb
Δημοσ.

Γιατι την καρτα γραφικών και τον επεξεργαστη τι γνωμη έχετε???

MSI RADEON RX 580 ARMOR 8G OC vs ASROCK PHANTOM GAMING D RADEON RX580 8G OC

Αρχικά έχω παραγγείλει την ASROCK αλλα καθυστερεί ο προμηθευτής του καταστήματος και σκέφτομαι την MSI ως άμεσα διαθέσιμη.Τι πιστεύετε?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλύτερα να πας σε 1650 Super κατά τη γνώμη μου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/6/2020 στις 5:59 ΜΜ, hadji21 είπε

MSI RADEON RX 580 ARMOR 8G OC vs ASROCK PHANTOM GAMING D RADEON RX580 8G OC

Το σύστημα μου είναι:

PSU: FORCE FO25XD 750W  
MOBO:ASUS PRIME A320M-R 
CPU: AMD RYZEN 5 2600 3.90GHZ 6-CORE WITH WRAITH STEALTH BOX 
RAM: PATRIOT PVS48G320C6 VIPER STEEL SERIES 8GB DDR4 3200MHZ x2
SSD: SSD PATRIOT PBU480GS25SSDR BURST 480GB 2.5 SATA 3 x2
MONITOR: AOC G2460VQ6 24 LED GAMING FULL HD 

Επειδή είναι το πρώτο pc που φτιάχνω, μετά από χρόνια σε laptops και imac, θα ήθελα πιθανές γνώμες-προτάσεις σχετικά. Κύρια χρήση καθημερινη, editing σε photoshop, CAD, ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα για μηχάνημα CNC και casual gaming ενίοτε (Football Manager, PES, Fifa, GTA και κανενα shooter/racing, οχι pubg, fortnite κλπ). Αρχικά έχω παραγγείλει την ASROCK αλλα καθυστερεί ο προμηθευτής του καταστήματος και σκέφτομαι την MSI ως άμεσα διαθέσιμη.Τι πιστεύετε?

Εδώ η ακριβής απάντηση στην ερώτηση που έθεσες. 

Επεξ/σία από Lfc
Δημοσ.
Στις 18/6/2020 στις 2:15 ΜΜ, yiannis1991 είπε

Καλύτερα να πας σε 1650 Super κατά τη γνώμη μου..

27 λεπτά πριν, niko13 είπε

Παρε 1650 super θα πω κ εγω😁...πιο συγχρονη αρχιτεκτονικη https://versus.com/en/msi-geforce-gtx-1650-super-ventus-xs-vs-msi-radeon-rx-580-armor-oc-8gb 

Και γώ θα πω πάρε 5700xt nitro. Άλλο πράγμα ρωτάει ο άνθρωπος. 

Δημοσ.

Αλλο ρωταει δεν εχεις αδικο αλλα απο την στιγμη που υπαρχει καλυτερη προταση χωρις επιπλεον κοστος k μαλιστα λιγο φθηνοτερα θεωρω χαζομαρα να μην το πω του ανθρωπου

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...