Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, frieck είπε

Άπορος είμαι. Δεν έχω περιουσιακά στοιχεία. Φιλοξενουμαι σε φιλικό άτομο.
Μπορείτε να βοηθήσετε εσείς που σχολιάζετε για την προσωπική μου ζωή?
Επί τούτου είπα εξαρχής πως δεν θέλω να αναφέρω το πώς και το γιατί.

4 ώρες πριν, vaf3 είπε

Φιλε δεν προκειτε να σε βοηθησει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κανεις εδω μεσα. Το μονο που θα σου γραψουν ειναι εξυπναδες και μα....κιες. Καλη δυναμη.

Τώρα σοβαρά περιμένεις βοήθεια από κάποιους αγνώστους σε ένα φόρουμ τεχνολογίας; Να βοηθήσουμε με ποιό τρόπο; Να φιλοξενήσουμε  τον πατέρα σου σπίτι μας ή να σου πληρώσουμε το ενοίκιο; 

Για αυτό το λόγο υπάρχει το κράτος και οι υπηρεσίες του! Έχεις απευθυνθεί στις κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους για τον άστεγο 86χρονο πατέρα σου; 

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, koutsis είπε

Τώρα σοβαρά περιμένεις βοήθεια από κάποιους αγνώστους σε ένα φόρουμ τεχνολογίας; Να βοηθήσουμε με ποιό τρόπο; Να φιλοξενήσουμε  τον πατέρα σου σπίτι μας ή να σου πληρώσουμε το ενοίκιο; 

Για αυτό το λόγο υπάρχει το κράτος και οι υπηρεσίες του! Έχεις απευθυνθεί στις κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους για τον άστεγο 86χρονο πατέρα σου; 

Μονο γελιο....γιατι αν το γραφεις σοβαρα, γυρνα πλευρο...

4 ώρες πριν, georgerapp είπε

Η και στην εκκλησία .

Κλαυσιγελος...

Επεξ/σία από vaf3
  • Confused 3
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, vaf3 είπε

Μονο γελιο....γιατι αν το γραφεις σοβαρα, γυρνα πλευρο...

Κλαυσιγελος...

Σοβαρά; 

Και τότε εσύ τι προτείνεις να κάνει;

Να αφήσει  τον 86χρονο πατέρα του να ζει σε ένα γιαπι;  Για πρότεινε μια καλύτερη λύση...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου όπου κατοικεί ο 86 χρονών άστεγος πατέρας (οποίος έχει δύο συμβόλαια για εκείνον και έναν φίλο του σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας το πως έγιναν αυτά τα συμβόλαια και πως θα πληρωθούν είναι άλλο ζήτημα...) υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και φυσικά υπάρχει η εκκλησία

τα ίδια ισχύουν και για τον φίλο μας που δηλώνει άπορος άρα και άνεργος

υπάρχουν οι συγγενείς επίσης φαντάζομαι σε αυτόν τον κόσμο δεν είστε μόνοι σας...εκτός αν σας έχουν απομονώσει οι συγγενείς για δικούς τους λόγους.

κατά τα άλλα ήταν η γιορτή του πατέρα χτες...το αφήνω ασχολίαστο

το σίγουρο είναι ότι σε δημόσια ιστοσελίδα/κοινότητα τεχνολογίας δεν θα βρεις βοήθεια φίλε μου γιατί απλά ο καθένας από μας έχει τα δικά του προσωπικά/οικογενειακά προβλήματα - επαγγελματικά προβλήματα (όπως το λέω εγώ σηκώνει το δικό του σταυρό και βαδίζει στον γολγοθά)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, koutsis είπε

Σοβαρά; 

Και τότε εσύ τι προτείνεις να κάνει;

Να αφήσει  τον 86χρονο πατέρα του να ζει σε ένα γιαπι;  Για πρότεινε μια καλύτερη λύση...

Απο οτι γραφεις, καταλαβαινω οτι  δεν εχεις ιδεα ποσο ενδιαφερεται το κρατος, ο δημος, οι κοινωνικες υπηρεσιες και η εκκλησια για τις συγκεκριμενες κοινωνικες ομαδες.

Ο ανθρωπος φυσικα δεν ανοιξε το θεμα για να φιλοξενησουμε τον πατερα του η' τον ιδιο. Ουτε μας ζητησε να του πληρωσουμε τιποτα. Απλα ζητησε την γνωμη/ βοηθεια μας για να δει τι μπορει να κανει.

Καλο ειναι να διαβαζουμε και να κατανοουμε τι γραφει ο αλλος πριν γραψουμε την μ....κια μας. Αν γνωριζουμε και θελουμε, μπορουμε να βοηθησουμε. Αν δε γνωριζουμε, δε μπορουμε η' δε θελουμε να βοηθησουμε, τα λοιπα ειναι περιττα.

Τελος απο μενα.

Καλη δυναμη στον φιλο και προσοχη που "ανοιγεται", δεν εχουν ολοι την διαθεση να "βοηθησουν"...

Επεξ/σία από vaf3
  • Confused 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, vaf3 είπε

Απο οτι γραφεις, καταλαβαινω οτι  δεν εχεις ιδεα ποσο ενδιαφερεται το κρατος, ο δημος, οι κοινωνικες υπηρεσιες και η εκκλησια για τις συγκεκριμενες κοινωνικες ομαδες.

Ο ανθρωπος φυσικα δεν ανοιξε το θεμα για να φιλοξενησουμε τον πατερα του η' τον ιδιο. Ουτε μας ζητησε να του πληρωσουμε τιποτα. Απλα ζητησε την γνωμη/ βοηθεια μας για να δει τι μπορει να κανει.

Καλο ειναι να διαβαζουμε και να κατανοουμε τι γραφει ο αλλος πριν γραψουμε την μ....κια μας. Αν γνωριζουμε και θελουμε, μπορουμε να βοηθησουμε. Αν δε γνωριζουμε, δε μπορουμε η' δε θελουμε να βοηθησουμε, τα λοιπα ειναι περιττα.

Τελος απο μενα.

Καλη δυναμη στον φιλο και προσοχη που "ανοιγεται", δεν εχουν ολοι την διαθεση να "βοηθησουν"...

Φε μου έχεις διαβάσει το post για να δεις τι έγινε; Το παλικάρι έχει τον πατέρα του να ζει ουσιαστικά στο δρόμο, σε ένα παρατημενο γιαπι και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να ακυρωσει τη σύνδεση του στην cosmote.

Και του λέμε να μην έχει τον άνθρωπο του να ζει στο δρόμο αλλά να καλέσει κάποια υπηρεσία του Δήμου για να τον βοηθήσει!

Εσύ τι θα του έλεγες δηλαδή;  Να μην κάνει τίποτα και να έχει τον πατέρα του στο γιαπι μέχρι να παιθανει;  Όσο χάλια και να είναι οι κρατικές υπηρεσίες, καλύτερα από το γιαπι θα είναι σίγουρα ο άνθρωπος....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...