Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις ντουλάπες έχω παροχή ρεύματος. Θέλω να φτιάξω ένα κύκλωμα με led, που να ενεργοποιείται όταν ανοίγει η συρόμενη πόρτα της ντουλάπας. Έχει κανείς ιδέα τι αισθητήρα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω?

Δημοσ.

Ναι, έχει το ΙΚΕΑ με 15 € που ναι με μπαταρία. Κοινώς, θέλω ένα 60αρι συν τις μπαταρίες κάθε λίγο και λιγάκι.. 

Από την άλλη έχω έτοιμη παροχή ρεύματος στις ντουλάπες, έχω ledoταινεία, και μου μένουν 2 μετασχηματιστές (7-9 € έκαστος) καλώδιο, τα καναλάκια και οι αισθητήρες. Οπότε, θα βγει στο μισό κόστος, και θα χω και την χαρά του diy. B-)

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Ναι, έχει το ΙΚΕΑ με 15 € που ναι με μπαταρία. Κοινώς, θέλω ένα 60αρι συν τις μπαταρίες κάθε λίγο και λιγάκι.. 

Από την άλλη έχω έτοιμη παροχή ρεύματος στις ντουλάπες, έχω ledoταινεία, και μου μένουν 2 μετασχηματιστές (7-9 € έκαστος) καλώδιο, τα καναλάκια και οι αισθητήρες. Οπότε, θα βγει στο μισό κόστος, και θα χω και την χαρά του diy. B-)

Για ρευματος λεω. Αν θες να το φτιάξεις νομίζω ο καλύτερος διακοπτης είναι αυτός https://www.actuellelectronics.gr/el/diakoptis-termatikos-mini-me-elasma-ke-rodaki-normally-ope-45090009

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ θα ψηφίσω υπέρ του διακόπτη πόρτας. Όπως στο ψυγείο ή την πλαφονιέρα του αυτοκινήτου.

Απλή και οικονομική λύση. Και δουλεύει no matter what. Ακόμα και αν ανοίξεις την ντουλάπα σε θεοσκότεινο δωμάτιο, που δεν θα λειτουργούσε ο αισθητήρας φωτός

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα αυτό. Πιο πολύ για το θέμα μπαταρίας. Εγώ βέβαια το έχω στο χώλ για το βράδυ άμα χρειαστεί να σηκωθώ για κανά νερό αλλά οι μπαταρίες αντέχουν πάρα πολύ. Το κολλάς στο σημείο που σε βολεύει και τέλος.

https://www.skroutz.gr/s/14042052/Xiaomi-Mi-Motion-Activated-Night-Light-MUE4068GL.html?from=account_favorites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...