Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα. Έχω το Huawei p30pro. Βαρέθηκα γενικά τα μεγάλα κινητά και θέλω κάτι πιο compact, μικρό. Πιο θα μου προτείνατε έως 5, 5? Προτεραιότητα στην καλή μπαταρία και κατά δεύτερον στην κάμερα αφού ξέρω ότι το p30pro που έχω είναι από τα κορυφαία. Ευχαριστώ..
kp1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 12 λεπτά πριν, adonis1975 είπε Καλησπέρα. Έχω το Huawei p30pro. Βαρέθηκα γενικά τα μεγάλα κινητά και θέλω κάτι πιο compact, μικρό. Πιο θα μου προτείνατε έως 5, 5? Προτεραιότητα στην καλή μπαταρία και κατά δεύτερον στην κάμερα αφού ξέρω ότι το p30pro που έχω είναι από τα κορυφαία. Ευχαριστώ.. Τσέκαρε κάνα pixel πολύ καλή κάμερα και ποιο μικρά σε μέγεθος
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μικρό και καλό μόνο το καινούριο se παίζει αυτή τη στιγμή.
SeNNinhA Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 12 ώρες πριν, adonis1975 είπε Καλησπέρα. Έχω το Huawei p30pro. Βαρέθηκα γενικά τα μεγάλα κινητά και θέλω κάτι πιο compact, μικρό. Πιο θα μου προτείνατε έως 5, 5? Προτεραιότητα στην καλή μπαταρία και κατά δεύτερον στην κάμερα αφού ξέρω ότι το p30pro που έχω είναι από τα κορυφαία. Ευχαριστώ.. To να βρεις μικρο και καλο σε επεξεργαστή και καμερα αντιστοιχο του P30Pro δεν νομιζω ότι ειναι πολυ εφικτο. Οι καμερες λιγο απιθανο να ειναι καλύτερες και σε μικρες διαστασεις πια δεν βγαινει τιποτε. Οι ιντσες της οθονης δεν λενε και πολλα. Θελεις να μας πεις εξωτερικες διαστασεις καλυτερα? Σε καθε περιπτωση top κινητα σε πιο μικρές διαστασεις βγαζει μονο η Samsung η Google και η Apple. Τα Samsung S10, S10e τα ξεχνας μαλλον με την 3.000mAh μπαταρια εαν θελεις μπαταρια. Το Samsung Note 10 ειναι μια καλή επιλογη με 3.500mAh (αν και οποιο κινητο εχει γρηγορη φορτιση ~50% σε μιση ωρα δεν νομιζω να δημιουργει θεμα με αυτονομια σημερα) Απο εκει και μετα μόνο το Pixel 4 ειναι μικρο αλλα με μολις 2.800mAh μπαταρια! Και η μεγαλη αποφαση για αλλαγη σε ενα iPhone 11Pro me 3.050μΑh μπαταρια αλλα με σαφεστατα καλυτερη διαχειριση της απο τα Android. To SE θα ελεγα οτι θα σε χαλασει η οθονη 4.7" και τα μεγαλα bezels. Δεν εχεις επιλογες πια. Στις ναυαρχιδες βαζουν μικρες μπαταριες για να κρατησουν το παχος μικρο και οταν εχουν μεγαλες μπαταριες ειναι μεγαλο και το μεγεθος. Προταση μου: ΜΗΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ 1
koutsis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, adonis1975 είπε Καλησπέρα. Έχω το Huawei p30pro. Βαρέθηκα γενικά τα μεγάλα κινητά και θέλω κάτι πιο compact, μικρό. Πιο θα μου προτείνατε έως 5, 5? Προτεραιότητα στην καλή μπαταρία και κατά δεύτερον στην κάμερα αφού ξέρω ότι το p30pro που έχω είναι από τα κορυφαία. Ευχαριστώ.. Δεν μας λες και σε τι χρήματα θες να πας. Αν μπορείς να δώσεις π.χ. 700€ πήγαινε σε iphone 11 pro χωρίς συζήτηση! Αλλιώς κανένα samsung s10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα