CHNstf Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Σας μεταφέρω την ΚΑΚΗ εμπειρία μου από την όλη διαδικασία. Αγόρασα μια μνήμη για φορητό υπολογιστή και μια DDR από την memoryx, με συνολικό κόστος $140. (1ο λάθος, γιατί το e-shop είχε καλύτερη τιμή για την DDR μνήμη.) Όλα καλά, μου στέλνουν το πακέτο με την fedex. Μετά από λίγες μέρες τηλέφωνο από fedex: Το πακέτο σας έχει κρατηθεί στο τελωνείο για απόδοση δασμών. Πόσο, τους ρωτώ; Άλλα 160 ευρώ. Αν είναι δυνατόν. Μου είπαν ότι το ποσόν αναλύεται σε ένα μέρος για δασμούς και ένα μεγαλύτερο μέρος για πληρωμή της fedex να λειτουργήσει ως αντιπρόσωπός μου, για να παραδώσει στον εκπρόσωπό μου δηλαδή την ίδια τα έγγραφα για τον εκτελωνισμό κλπ, κλπ. Τί λέτε να κάνω; Τις μνήμες σίγουρα θα τις βρώ πιο φθηνά από 160 ευρώ που μου ζητούν να δώσω. Μπορώ να μην κάνω τίποτε και να τους αφήσω να τις κρατήσουν να τις χαίρονται; Ας πάνε χαμένα τα $140 που έδωσα, χαμένα και τα $30 για την μεταφορά. Καμιά άλλη ιδέα;
theorrion Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δες εδω την εμπειρια μου με memoryx και ενδιαφερουσες πληροφοριες. http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=372052&postdays=0&postorder=asc&highlight=usps&start=0
CHNstf Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Ευχαριστώ theorrion. Συγγνώμη που δεν είχα ψάξει καλύτερα το φορουμ νωρίτερα. Θα αναλάβω τουλάχιστον να κάνω τον εκτελωνισμό μέσω της αδελφής μου, μια και μένω εκτός Αθήνας, μπας και γλυτώσω τίποτε. Άλλη φορά όμως..... τώρα ξέρω!!! Όπως καλά το είπε ο r3b ευρώπη, ολυμπιάδα και κουραφέξαλα!!!
theorrion Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μόνο μην το καθυστερείς γιατί θα πληρώσεις φύλαχτρα (περίπου 5€) τη μέρα...Εγώ τουλάχιστο καθάρισα με 60€ επιπλέον και πάλι καλά.Επειδή όμως είχα αγοράσει μνήμη για φορητό μάλλον πάλι κερδισμένος βγήκα αλλά όχι πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.