Προς το περιεχόμενο

Digitizers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια 

Στην κορη μου 14χρ αρεσει να σχεδιαζει και να ζωγραφιζει απο χομπι . Μου ζηταει να της παρω  λαπτοπ με tuch screen και γραφιδα  , αλλά απ οτι καταλαβαινω αυτα δεν κανουν για σχεδιο η ζωγραφικη , τουλαχιστον  αυτα που φτανω εγω . Εντελως τυχαια ειδα αυτα που αναφερονται  σαν  Digitizers  , δεν ξερω αν το λεω και σωστα , συγκεκριμενα ενα Wacom Intuos S  και σκεφτηκα μηπως να παρουμε ενα απλο λαπτοπ και κατι τετοιο  .

Επειδη εδω που μενουμε  δεν μπορω να τα δω στην πραξη η να συγκρινω , παρα μονο απο βιντεακια στο youtube  εχω μερικες ερωτησεις που αν καποιος που τα εχει δουλεψει και εχει πειρα  θα ειχε την 

καλωσυνη να μου απαντησει .

1) ΤΟ small ειναι ενταξει; η χρειαζομαστε τουλαχιστον medium; 

2) Φανταζομαι οτι το blue tooth ειναι απαραιτητο μιας και δεν θα ειναι  παντα σε γραφειο .

3) Τα wacom ειναι μονοδρομος η υπαρχουν και αλλες αξιολογες μαρκες ;

4) Μηπως να βαζαμε περισσοτερα χρηματα και να παιρναμε κατι υποδεεστερο σε μαρκα αλλά με οθονη που να μπορεις να σχεδιαζεις στο ιδιο; η μηπως ειναι υπερβολη για αρχη;

Δημοσ.

Θα σου δωσω μια δυο πληροφορίες

Ζωγράφος δεν γίνεσαι με τον υπολογιστή(το κυριότερο)

Αν θελεις υπολογιστή οποιαδήποτε, τοτε δεν φτανει μια γραφίδα.

Αυτος που θα ασχοληθεί πρεπει εκει που τρέχει η γραφίδα να σχηματίζετε και τα σχέδιο, ακριβώς δηλαδή οπως στο χαρτι, το ματι να παρακολουθεί την γραφίδα και το αποτύπωμα της ταυτόχρονα

Απλα γιατι δεν μπορει το χερι να κινείται, στο α σημείο και το ματι να παρακολουθει την κίνηση σε άλλο σημείο

Είναι αδύνατον!

Πρέπει λοιπον αυτο που θα παρεις να ειναι οθονη με γραφίδα ανεξάρτητο εργαλείο.

Ενα μαγαζί για τέτοια θέματα ειναι

https://www.xp-pen.com/product/584.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...