Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο υπάρχει το θέμα και ενδιαφέρεται κάποιος στην mm αναφέρει εγγύηση 3 χρόνια.. Δεν ξέρω αν είναι εργοστασιακη ή η γνωστή πληρωτεα εγγύηση του καταστήματος.  

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτο ειναι καλυτερο απο redmi note 8 pro ή redmi note 9s?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, arxyat είπε

Όσο υπάρχει το θέμα και ενδιαφέρεται κάποιος στην mm αναφέρει εγγύηση 3 χρόνια.. Δεν ξέρω αν είναι εργοστασιακη ή η γνωστή πληρωτεα εγγύηση του καταστήματος.  

Η εργοστασιακή 2 χρόνια πρέπει να είναι. Οπότε λογικά δίνει και έξτρα 1 χρόνο η MediaMarkt.

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_huawei-p-smart-pro-128gb-dual-sim-midnight-black-1230490.html

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, staurulinos είπε

Αυτο ειναι καλυτερο απο redmi note 8 pro ή redmi note 9s?

Στο 9s κατέληξε φίλη σε πρόσφατη αναζήτηση, της είχα προτείνει το του θέματος και το 9s, σα πρώην κάτοχος xiaomi και λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας και καλύτερου επεξεργαστή πήρε το 9s,για εμένα έδινα 1 point extra στο huawei... αλλά δεν αποφασιζα εγώ 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Doubt είπε

Το είχα γράψει και στο άλλο θέμα, υπάρχει στα 198€.

Δείτε bestprice.gr

Αν στο Skroutz έχει επίφοβα μαγαζιά και επικίνδυνα να χάσεις τα λεφτά σου κτλ, στο Bestprice έχει τα από πάνω + ακόμα και αυτά που έδιωξε το Skroutz... Μακριά από τον φθηνότερο! Ποτέ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε

Αν στο Skroutz έχει επίφοβα μαγαζιά και επικίνδυνα να χάσεις τα λεφτά σου κτλ, στο Bestprice έχει τα από πάνω + ακόμα και αυτά που έδιωξε το Skroutz... Μακριά από τον φθηνότερο! Ποτέ!

Πλαίσιο

Κωτσόβολος

ΜΜ

Πάμπλικ

Όλοι 199

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.

Το αγορασα πολυ τιμιο, στα 200€ με google services. Λιγο παντοφλα αλλα συνηθιζεται. Με ελαφρως καλυτερο επεξεργαστη το ελεγες μεσαιας κατηγοριας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...