basilisgate13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 καλησπερα βρηκα προσφατα μεσα στην αποθηκη αυτο το παλιο πικ-απ ,μαρκα δεν λεει απο εξω οποτε δεν εχω ιδεα ποιο ειναι.Οταν το βαζω στην πριζα ακουγεται ενας ηχος οπως στο βιντεο Εκτος απο το να το συνδεσω σε ηχεια- ενισχυτη καπως τελος παντων ,χρειαζεται κατι αλλο οπως βελονα , κεφαλη κλπ ; video-1592222834.mp4
HALF EVIL Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Ο ήχος οφείλεται στο ότι κάπου βρίσκει το πλατώ καθώς περιστρέφεται. Κεφαλή και βελόνα χρειάζονται οποσδήποτε .
basilisgate13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Ο ήχος οφείλεται στο ότι κάπου βρίσκει το πλατώ καθώς περιστρέφεται. Κεφαλή και βελόνα χρειάζονται οποσδήποτε . βρηκα τι εφταιγε , εχει φαγωθει το idler και δεν γυρναει το πλατω ,το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το βρω να το αγορασω πουθενα. Επειδη ειμαι ασχετος αν μπορεις να μου προτεινεις καποια κεφαλη βελονα αν ξερεις για το συγκεκριμενο πικ απ . Απο οτι εμαθα ειναι μαρκα HANPING
HALF EVIL Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, basilisgate13 είπε βρηκα τι εφταιγε , εχει φαγωθει το idler και δεν γυρναει το πλατω ,το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το βρω να το αγορασω πουθενα. Επειδη ειμαι ασχετος αν μπορεις να μου προτεινεις καποια κεφαλη βελονα αν ξερεις για το συγκεκριμενο πικ απ . Απο οτι εμαθα ειναι μαρκα HANPING Την μάρκα αυτή δεν την ξέρω. Από μια πρόχειρη έρευνα https://www.pickupnaalden.com/english/record_player_needles.asp?M=Hanping_HPB-6_ATN-3600L_7388
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα