czarjuly Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Εχω αγορασει ολα τα resident evil για το ps4 (χωρις να χω παιξει ακομα κανενα βεβαια)μονο και μονο επειδη αυτος ο τιτλος ειναι θρησκεια 1
fotisdra Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, czarjuly είπε Εχω αγορασει ολα τα resident evil για το ps4 (χωρις να χω παιξει ακομα κανενα βεβαια)μονο και μονο επειδη αυτος ο τιτλος ειναι θρησκεια Έχεις δώσει 200€ για τα re του ps4 και δεν έχεις παίξει κανένα; Logik
sweetemily Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Ας φτάσουν και 100 δις. Αν δεν βγάλουν ένα Resident Evil με gameplay όπως τα Zero/1/2/3/Code Veronica, να τους βράσω εκεί στην Capcom. Δεν αντιλέγω, σε πολλούς άρεσαν τα 4-7, αλλά Resident Evil δεν τα λες. 1
czarjuly Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, fotisdra είπε Έχεις δώσει 200€ για τα re του ps4 και δεν έχεις παίξει κανένα; Logik Χρονο κι ορεξη να βρουμε και τα υπολοιπα ερχονται
Charalamos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Ελπίζω μόνο να μην ακολουθήσουν όλα τα επόμενα παιχνίδια της σειράς την λογική βγάλτε γρήγορα και κουτσουρεμένους τίτλους για να φορτώσουμε μετρητό, όπως στο 3 remake. Που πήγαν τα extras ρε φιλε? (όχι, δεν είναι έξτρα το Resistance)
sabrewulf Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 κατα την αποψη μου το πιο τρομακτικο resident evil ηταν το Resident Evil Revelations 2 Episode 4!!!! απιστευτη ατμοσφαιρα. Το ιδιο καλη ατμοσφαιρα τουλαχιστον απο αποψη ηχητικων ηταν το resident evil 2 .πιστυεω οτι στο remake ομως εχασε αρκετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα