ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, k_dinos είπε Δεν ξέρω, εγώ προτιμούσα τα κλασικά ζόμπι που υπήρχαν στα 2 πρώτα resident evil. Από το 4 και μετά ήταν κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό που δεν με συγκίνησε.. Περιμένω τα βγει σε προσφορά το remake του 2 να θυμηθώ τις παλιές καλές εποχές! Παρόλο που είμαι της ίδιας άποψης πρέπει να καταλάβουμε ότι το παιχνίδι ονομάζεται Biohazard. Έχεις δυνατότητα να κάνεις πολλά με αυτό.
parlapipas25 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Παιχνιδαρες είναι όλα τα resi.Απο τις καλύτερες σειρές παιχνιδιών.Βεβαια μιλάμε για capcom,από τις πιο παλιές και καλές εταιρείες του video gaming. 1
Anthony3091 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Περισσότερο μοιάζει με το 7, και έχει στοιχεία από το 4 με το χωριό κτλ αλλά και από το 1 αφού εμφανίζεται και ένα mansion. Έχει ανακοινωθεί αν τελικά θα είναι πρώτου προσώπου?
ELMastas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ελπίζω το 8 να είναι καλό,μου άρεσαν τα πρώτα (1-2) γιατί ήταν τότε που βγήκαν κάτι ιδιαίτερο,παρόλου που δεν έφταναν με τίποτα το silent hill και παρόλο τον χάλια/περίεργο χειρισμό τους. Γενικώς ως τώρα το 4 που είχε τότε βγει στο Gamecube και Code Veronica του Dreamcast,είναι αυτά που ως τώρα θεωρώ οτι ήταν τα καλύτερα,τα remake ενώ ήταν φιλότιμες προσπάθειες,εκτός απο τα ανανεωμένα γραφικά δεν μου λένε πολλά,παρόλο που είναι σχεδόν άρτια τεχνικά και τα εντυπωσιακά quick time events,απλά δεν μου δίνουν ατμόσφαιρα του φόβου και την αγωνία όπως τα πιο παλιά. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από ELMastas 1
vabill Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, The_Prodigy είπε Δεν είναι ακριβώς τα ίδια. Τα RE έχουν το στοιχείο του βιολογικού τρόμου ενώ τα SH του υπερφυσικού. Πιο τρομακτικός ο υπερφυσικός τρόμος, imo, όμως προσωπικά το REmake δεν το αγγίζει κανένα SH. Αγαπάω και τις δύο σειρές όμως. Δεν έχω παίξει το remake. Επίσης το έχω χάσει λίγο με τα RE. Δεν ξέρω ποιο είναι ποιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, vabill είπε Δεν έχω παίξει το remake. Επίσης το έχω χάσει λίγο με τα RE. Δεν ξέρω ποιο είναι ποιο. Δεν σε αδικώ! Τα Remakes του πρώτου και του δεύτερου πάντως να τα παίξεις κάποια στιγμή. Είναι αριστουργήματα.
thunder7child Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Αναφορά σε κείμενο Ο σπουδαιότερος παράγοντας για την επιτυχία της, σύμφωνα με την ίδια την Capcom, είναι η διατήρηση ενός «συνεπές προγράμματος» για νέα παιχνίδια. Δε θελω να γινω grammar nazi, αλλα το ματακι μου πηγα να το χασω.. Συνεπους παρακαλω.. 1
music_lover Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 16 λεπτά πριν, vabill είπε Δεν έχω παίξει το remake. Επίσης το έχω χάσει λίγο με τα RE. Δεν ξέρω ποιο είναι ποιο. https://www.eneba.com/blog/resident-evil-games-in-order-full-resident-evil-timeline-explained/ 1
vabill Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 10 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε Δεν σε αδικώ! Τα Remakes του πρώτου και του δεύτερου πάντως να τα παίξεις κάποια στιγμή. Είναι αριστουργήματα. Ίσως το 2 το προσπαθήσω, κάποια στιγμή.
farcry33 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, The_Prodigy είπε Όχι δεν θα έχει πάλη το παιχνίδι. Ούτε σε χωριό, ούτε πάλη σε σοκάκια ή πλατείες. Δεν είναι beat em up. Πρώτου προσώπου θα είναι με όπλα, γρίφους κλπ. Καλά ρε αμόρφωτος άνθρωπος είμαι με αυτόματη διόρθωση γράφω μην βαράς. Δεν έχουμε όλοι την ίδια τύχη. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από farcry33
tsarouc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, farcry33 είπε Resident evil 4 the best for me και από ότι φαίνεται το 8- village θα είναι πάλη σε χωριό φάση που τα σπάει κατά με. Παντός από τα λίγα παιχνίδια που απολαμβάνω ακόμα σαν γέροντας πια. έχεις παίξει το 7? 1
Chocobo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Ωραία games και οι ταινίες ακόμα καλύτερες....🤭😂 Προσωπικό αγαπημένο το remaster του 1 στο Game Cube. p.s δε τρελένομαι για first person εκτός και αν παίζει VR.
farcry33 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 52 λεπτά πριν, tsarouc είπε έχεις παίξει το 7? Ναι μου άρεσε πολύ απλά μου φάνηκε πολύ μικρό και με κλειστό περιβάλλον σε πολλά σημεία. Αλλά στην αρχή όταν κατεβαίνεις στο υπόγειο έφαγα μια φρίκη 😂.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα