Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Capcom έκανε μία σημαντική ανακοίνωση πρόσφατα για την ίδια την εταιρεία αλλά και για τα παιχνίδια survival horror: ο γνωστός developer έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα συνολικά των παιχνιδιών της σειράς Resident Evil.

Ο αριθμός ορόσημο ήρθε 24 χρόνια μετά το λανσάρισμα του franchise. Η εταιρεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τις πωλήσεις κάθε τίτλου ξεχωριστά, ωστόσο ανέφερε ότι το Resident Evil 7 πούλησε περίπου 7,5 εκατομμύρια μονάδες.

Επίσης το remake του Resident Evil 3 πούλησε περίπου 2 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στις πέντε πρώτες ημέρες από την διάθεση του. 

Ο σπουδαιότερος παράγοντας για την επιτυχία της, σύμφωνα με την ίδια την Capcom, είναι η διατήρηση ενός «συνεπές προγράμματος» για νέα παιχνίδια. Η εταιρεία επίσης κατάφερε να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο στους περισσότερους τίτλους της σειράς, η οποία δεν έμεινε σε αδράνεια και βρίσκεται στο προσκήνιο από το λανσάρισμα του πρώτου παιχνιδιού. Από ότι φαίνεται, η Capcom δεν πρόκειται να αλλάξει στρατηγική σύντομα, καθώς εκτός από τα πρόσφατα Resident Evil 3 και Resistance, η εταιρεία ετοιμάζει και το Resident Evil: Village για το PlayStation 5 (2021).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Markos Antonoulis είπε

Ή γυμνή Ashley ή καθόλου Ashley στο RE4 Remake.

Έγινε.

Δημοσ.

Χρόνια πολλά στο πρώτο παιχνίδι της σειράς που με έκανε να χέσω τα βρακιά μου ως παιδί 5ης Δημοτικού!235300121_happybirthday.jpg.7403bfb6cb3a13bda8296ab4285129a5.jpg

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ανυπομονώ για pc έκδοση. Αν έχει και rtx ακόμη καλύτερα. Το re7 ήταν μακράν το καλύτερο re που έχει βγει ποτέ προσωπική μου άποψη. Και από ότι δείχνει και το village θα τα σπάει. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να είναι και off topic, πάντως imho το πρωτο Silent Hill ήταν 2 κλάσεις επάνω από αυτή την IP. Κάτι στα RE πάντα με έκανε να τα βαριέμαι. Βαράτε ελεύθερα 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tsarouc είπε

Ανυπομονώ για pc έκδοση. Αν έχει και rtx ακόμη καλύτερα. Το re7 ήταν μακράν το καλύτερο re που έχει βγει ποτέ προσωπική μου άποψη. Και από ότι δείχνει και το village θα τα σπάει. 

Resident evil 4 the best for me και από ότι φαίνεται το 8- village θα είναι πάλι σε χωριό φάση που τα σπάει κατά με. Παντός από τα λίγα παιχνίδια που απολαμβάνω ακόμα σαν γέροντας πια.

Επεξ/σία από farcry33
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vabill είπε

Μπορεί να είναι και off topic, πάντως imho το πρωτο Silent Hill ήταν 2 κλάσεις επάνω από αυτή την IP. Κάτι στα RE πάντα με έκανε να τα βαριέμαι. Βαράτε ελεύθερα 

Δεν είναι ακριβώς τα ίδια. 

Τα RE έχουν το στοιχείο του βιολογικού τρόμου ενώ τα SH του υπερφυσικού.

Πιο τρομακτικός ο υπερφυσικός τρόμος, imo, όμως προσωπικά το REmake δεν το αγγίζει κανένα SH.

Αγαπάω και τις δύο σειρές όμως.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Resident evil 4 the best for me και από ότι φαίνεται το 8- village θα είναι πάλη σε χωριό φάση που τα σπάει κατά με. Παντός από τα λίγα παιχνίδια που απολαμβάνω ακόμα σαν γέροντας πια.

Όχι δεν θα έχει πάλη το παιχνίδι.

Ούτε σε χωριό, ούτε πάλη σε σοκάκια ή πλατείες. 

Δεν είναι beat em up.

Πρώτου προσώπου θα είναι με όπλα, γρίφους κλπ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Resident Evil 1,2,3 και Code Veronica. Τα υπόλοιπα δεν μου άρεσαν το ίδιο. Γούστα είναι αυτά. Respect στον βασιλιά του horror gaming! Thank you Capcom

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετο, αλλά απο το trαiler του RE8 το concept με κάτι werewolfs κάτι τύπισσες που έμοιαζαν με vampires, πιο πολύ Castlevania FPS μου φάνηκε παρα RE!

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.

Νομίζω παιχνίδια σαν το RE σπανίζουν....έχουν μεγαλώσει γεννιές..οπως και το GTA (παρ'ότι καμία σχέση μεταξύ τους τα γουστάρω τρελά και τα δύο)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω, εγώ προτιμούσα τα κλασικά ζόμπι που υπήρχαν στα 2 πρώτα resident evil. 
Από το 4 και μετά ήταν κάτι άλλο, κάτι  διαφορετικό που δεν με συγκίνησε.. 

Περιμένω τα βγει σε προσφορά το remake του 2 να θυμηθώ τις παλιές καλές εποχές!

• Like 6
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...