Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.electrostudio.gr/product/34814/beko-set-foyrnos-bnie2300xd--estia-hnic64400t

Η προσφορά ισχύει μέχρι την Τρίτη 16/6 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για Αθήνα, 10€ για Κόρινθο και 26€ για την υπόλοιπη Ελλάδα. Οπότε πρακτικά δεν θεωρείται προσφορά για όσους βρίσκονται εκτός Αθήνας, γιατί τότε η έκπτωση είναι μικρότερη από 10% σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 

Επόμενη χαμηλότερη τιμή 369€ με δωρεάν αποστολή

https://www.bestprice.gr/item/2155873986/beko-bnie-2300-xd-hnic-64400-t.html?

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Sad 1
Δημοσ.

Τα ΒΕΚΟ δεν ειναι που φτιαχνονται στην Τουρκία; Εχω ακουσει πολυ κακα λόγια απο πλευράς απόδοσης στο παρελθόν...

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, manosfp είπε

Νομίζω ότι αυτό το 10% πρεπει λίγο να ανέβει... 

Δεν διαφωνώ και προσωπικά συνηθίζω να ανεβάζω αντικείμενα που έχουν μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης. Από την άλλη όμως, θεωρώ ότι για κάποιον που ήδη έψαχνε φούρνο, τα 40€ που θα γλυτώσει (εφόσον βρίσκεται στην Αθήνα) δεν είναι λίγα.

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Sad 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, manosfp είπε

Πράγματι, παρατηρώ αρκετές φορές τα καταστήματα να έχουν "προσαρμοστεί" σε αυτό το ποσοστό...

Μήπως να τους δώσουμε κίνητρο να προσαρμοστούν σε ένα λίγο μεγαλύτερο?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, paylidis είπε

Τα ΒΕΚΟ δεν ειναι που φτιαχνονται στην Τουρκία; Εχω ακουσει πολυ κακα λόγια απο πλευράς απόδοσης στο παρελθόν...

Απόδοσης ή ασφάλειας; Στη Μ. Βρετανία έχει υπάρξει απόδοση ευθυνών για απώλειες, από τον κακό ποιοτικό έλεγχο και τα κατασκευαστικά ελαττώματα λευκών συσκευών τους.

Daily Mail: "Ovens linked to the gassing of ten people. Fridges and tumble dryers blamed for house fires. And one firm makes them all."

Daily Mail: "Coroner links the carbon monoxide poisoning deaths of 11 people to faulty Beko cookers".

Belfast Telegrap: "Oven firm Beko faces huge fines after 15 deaths".

iTV News: "Nearly 138,000 Beko products could be a safety risk in UK homes."

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Beko είναι τούρκικη εταιρεία-μάρκα, δεν φτιάχνονται απλώς στην Τουρκία.
https://www.bekoplc.com/

Επωνυμίες θυγατρικές λευκών συσκευών της Beko που συναντώνται στην Ελλάδα είναι επίσης Blomberg και Grundig.

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.

Πλέον και τα συστήματα των εταιριών δεν αφήνουν και τα λεγόμενα «λάθη» που πριν χρόνια μας είχαν προσφέρει εξαιρετικές προσφορές (βλέπε δίσκοι με 19€, Samsung s5, τηλεόραση philips 23 κα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά λειτουργεί η ιστορία στο insomnia όπως είναι κατά την άποψη μου.

Αν λείψει η ανάγκη του καθενός να σχολιάζει σε λάθος ποστ αντι να πατάει εκείνο το "αναφορά ανάρτησης", μοιραίο είναι τα ποστ αυτά να χάνονται στο πάτο του βαρελιού ακόμα και αν δε κλειδωθούν. Το ίδιο θα συμβεί και σε προσφορές που πιάνουν μεν το 10% αλλά δεν δίνει value γιατί η νορμαλ τιμή είναι χαμηλή.

Το πρόβλημα όπως προειπώθηκε είναι ότι πλεον δεν παίζουν οι προσφορές που ζήσαμε "οι παλιοί" στο σπορ.

Προτιμώ σε κάθε περίπτωση να μπαίνουν 10 προσφορές την μέρα και να αξίζει η 1 παρά από το κράξιμο να καταντήσουμε να μη γράφει κανείς εδώ μέσα...

Επεξ/σία από Themos3
  • Like 3
Δημοσ.

εγω μια ΒΕΚΟ που εχω 2 χρονια κοντα, δεν ειχα καποιο θεμα. Δεν σχετιζεται με αυτη του τιτλου, αλλα ηταν αρκετα καλο vfm τοτε που την πηρα για οτι προσφερει και ακομα φαινεται να ειναι. Ειδικα για οσα την εχω χρησιμοποιησει. Τωρα στην Αγγλια δεν ξερω τι παιζει με την φιρμα και εχει τοσο αρνητικα σχολια. Οντως ειναι τουρκικη σαν φιρμα παντως.

• Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, manosfp είπε

Εδω ειχαμε μια ζωη γκρινιες απο μερικους γιατι δεν περνανε θεματα για 5-6%. Εγω συμφωνω, αλλά ας το ξεχασουμε απλα.

Ολα τα σχολια τα οφτοπικ εφυγαν. Εκτος απο ενα που τα λεει ολα για να μην τα γραφω εγω.

Μην ξαναπιασετε κουβεντα "(αμπελο)φιλοσοφικη" μεσα σε θεμα παρακαλω. Το εχετε κανει πολλες φορες, δεν θα υπαρξει αλλη ανοχη.

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...