APPLEGEEK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) με το νεο HYPE για πατινια ηλεκτρικα λεω να ασχοληθω λιγο και εγω. η δουλεια μου ειναι Μαρουσσι, παιζει να αντεχει το σκοοτερ απο κεντρο να παω μαρουσσι? (απο Π.φαληρο) και εαν ναι πιο προτεινεται ? Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από APPLEGEEK
txcellas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Από κέντρο στο Μαρούσι απο Κηφισίας να πηγαίνεις...
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, txcellas είπε Από κέντρο στο Μαρούσι απο Κηφισίας να πηγαίνεις... απο Παλαιο φαληρο - ναι - μια ευθεια ειναι θα δω. 8α αντεξει?
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, thanasisxask είπε Το σκούτερ θα αντέξει, εσύ; εγω σιγουρα- απλα δεν ξερω για το σκοοτερ- 108 κιλα 177 edit δεν ξερω δεν εχω κατσει πολυ ωρα πανω σε ενα μην λεω ψεματα μηπως ποδηλατο? Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από APPLEGEEK
zx1234r Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Το Παλαιό Φάληρο δεν είναι κέντρο. Επίσης τα scooter δεν είναι για τέτοιες αποστάσεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με κάποιο μεταφορικό μέσο. Το σίγουρο είναι πως για 18 χιλιόμετρα με ανηφόρα και 107 κιλά, το σκουτερακι θα το πάρεις μασχάλη την πρώτη μέρα. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από zx1234r
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, zx1234r είπε Το Παλαιό Φάληρο δεν είναι κέντρο. Επίσης τα scooter δεν είναι για τέτοιες αποστάσεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με κάποιο μεταφορικό μέσο. Το σίγουρο είναι πως για 18 χιλιόμετρα με ανηφόρα και 107 κιλά, το σκουτερακι θα το πάρεις μασχάλη την πρώτη μέρα. ναι σωστα λες- ποδηλατο θα ειναι καλυτερο? τυπου χιαομι? μενω κεντρο τωρα και μπερδευτηκα, θα παω π φαληρο συντομα
paylidis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 δεν ειναι για τετοια διαδρομή, δε θα την παλεψεις να το κανεις πανω απο 3-4 μερες μονο και μονο απο τα κορναρίσματα και τις μουτζες που θα φας με το καρουλι στην κηφισίας...
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, paylidis είπε δεν ειναι για τετοια διαδρομή, δε θα την παλεψεις να το κανεις πανω απο 3-4 μερες μονο και μονο απο τα κορναρίσματα και τις μουτζες που θα φας με το καρουλι στην κηφισίας... xaxa αδικο δεν εχεις!
thanasisxask Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Κοίτα ένα σκούτερ κανονικό και άσε το ηλεκτρικό, είναι σίγουρο ότι θα πετάξεις τα λεφτά σου. 1
zx1234r Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Κοίτα ένα σκούτερ κανονικό και άσε το ηλεκτρικό, είναι σίγουρο ότι θα πετάξεις τα λεφτά σου. Για σύντομες αποστάσεις και κίνηση σε μικρούς δρόμους δεν είναι άσχημο το ηλεκτρικό. Εγώ δηλαδή απο Χαλάνδρι πήγαινα χολαργό και ήταν πολύ ωραία βόλτα. Το φόρτιζα στη δουλειά και γύριζα το απόγευμα. Σίγουρα γλίτωσα χρήματα απο την κάρτα ΜΜΜ και τα ταξί / βενζίνες. Επιπρόσθετα, σε βάθος χρόνου δεν έχει μεγάλο κόστος συντήρησης. Μόνο τις μπαταρίες και καμία μικροβλάβη.
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, zx1234r είπε Για σύντομες αποστάσεις και κίνηση σε μικρούς δρόμους δεν είναι άσχημο το ηλεκτρικό. Εγώ δηλαδή απο Χαλάνδρι πήγαινα χολαργό και ήταν πολύ ωραία βόλτα. Το φόρτιζα στη δουλειά και γύριζα το απόγευμα. Σίγουρα γλίτωσα χρήματα απο την κάρτα ΜΜΜ και τα ταξί / βενζίνες. Επιπρόσθετα, σε βάθος χρόνου δεν έχει μεγάλο κόστος συντήρησης. Μόνο τις μπαταρίες και καμία μικροβλάβη. Πόσα κμ ?
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, zx1234r είπε 10 χιλιόμετρα καθημερινά Θα αντεχες 18+18? Καθημερινά
zx1234r Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Οπως είπαν και οι απο πάνω, είναι πολλά 36 χιλιόμετρα ΟΡΘΙΟΣ σε ηλεκτρικό scooter σε δρόμους με κίνηση. Ξέχασε το. Νοίκιασε ένα lime και παίξει μία ώρα να δεις. Μπορείς να αντέξεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα