Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έγινε μια διακοπή ρεύματος στιγμιαία και έκλεισε το pc ενώ έπαιζα forza horizon 4 υπάρχει περίπτωση να καηκε τίποτα διότι έχω ένα τροφοδοτικό innovator χωρίς προστασία χωρίς τίποτα ούτε 80+ και ενώ cpu,gpu ήταν σχεδόν full load ;

Επίσης όταν πατάω το ποντίκι δεν ανάβει το φωτακι που έχει ( όταν είναι κλειστός ο υπολογιστής εάν πατισω το ποντίκι αναβει ένα φωτακι χωρίς να ανοίγει το pc)

Δημοσ.

Αν λειτουργουν ολα θα το δεις στην επομενη χρηση , το μονο που μπορει να εχεις χασει ειναι οποια προοδο δεν εκανε autosave στο παιχνιδι.Τωρα για το ποντικι δεν εχει καμια σημασια ολο αυτο , ενδεχομενως να εχει ρυθμιση στη μητρικη που τροφοδοτει τις usb με κλειστο υπολογιστη.

Σε εμενα πχ αν πατησω το πληκτρολογιο με κλειστο pc αναβει ολο το backlight στιγμιαια.

Δημοσ.

Το pc ανοίγει;; 

Ας ελπίσουμε ότι δεν έπαθε κάτι. Αλλά και εσύ , τροφοδοτικό inovator και χωρίς ups η έστω surge protector, πας λίγο γυρεύοντας...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, filip123go είπε

Το pc ανοίγει;; 

Ας ελπίσουμε ότι δεν έπαθε κάτι. Αλλά και εσύ , τροφοδοτικό inovator και χωρίς ups η έστω surge protector, πας λίγο γυρεύοντας...

Εντάξει όλα καλά άνοιξε δεν μύρισα κάτι καμμένο οπότε υποθέτω οκ;

Δημοσ.

Λογικά για τώρα ναι, μπορεί την επόμενη να μην είσαι και τόσο τυχερός. Η μπορεί και να είσαι.

Κανείς δεν μπορεί να στο πει με σιγουριά, ιδιαίτερα δε απο την στιγμή που ρισκάρεις με τέτοια προϊόντα.

• Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Λογικά για τώρα ναι, μπορεί την επόμενη να μην είσαι και τόσο τυχερός. Η μπορεί και να είσαι.

Κανείς δεν μπορεί να στο πει με σιγουριά, ιδιαίτερα δε απο την στιγμή που ρισκάρεις με τέτοια προϊόντα.

Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό ups μέχρι 60€ να πάρω με μπαταρία ώστε σε περίπτωση που ξαναγίνει κάτι τέτοιο να μην έχω θέμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάζει το eshop κάτι φτηνά κάθε τόσο ότι πρέπει για  να συμπληρώσεις σετακι :P Nα αυτό είχα πάρει άντε να κρατάει λίγο 

https://www.e-shop.gr/powerwalker-vi-850-sh-schuko-850va-480w-line-interactive-ups-p-PER.664463

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Βγάζει το eshop κάτι φτηνά κάθε τόσο ότι πρέπει για  να συμπληρώσεις σετακι :P Nα αυτό είχα πάρει άντε να κρατάει λίγο 

https://www.e-shop.gr/powerwalker-vi-850-sh-schuko-850va-480w-line-interactive-ups-p-PER.664463

Δεν είναι απαραίτητο να είναι από eshop και από skroutz να είναι δεν έχω θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fotaras76 είπε

Αν σε ενδιαφέρει να μην καεί κάτι και όχι να έχεις για λίγο ρεύμα όταν έχει διακοπή πάρε ένα ποιοτικό πολύπριζο ασφαλείας όπως αυτό

https://www.skroutz.gr/s/6196451/APC-PM5-GR.html#reviews  

Ωραία θα πάρω ένα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Φτάνει αυτό για το pc , router , monitor , speakers έτσι ;; Ή να πάρω 2 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Ωραία θα πάρω ένα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Φτάνει αυτό για το pc , router , monitor , speakers έτσι ;; Ή να πάρω 2 

Έχω το ίδιο εδώ και 4 χρόνια περίπου και δεν είχα ποτέ θέμα.

Πάρτο όπως είσαι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Φτάνει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dantε είπε

Προφανως καλυτερο ειναι το ups παρα το πολυπριζο.

Αν πεσει το ρευμα,το πολυπριζο δε θα κανει τιποτα.

Ένα ποιοτικό πολύπριζο θα προστατέψει από μία αυξημένη τάση ρεύματος. Αν θέλεις να μη σβήσει ο υπολογιστής (αν είναι ο υπολογιστής που εργάζεσαι ή έχεις server κτλ) τότε πας σε ups και σκας φυσικά πιο πολλά φράγκα. Με πολύπριζο της APC εδώ και πολλααα χρόνια,πάνω από 10 σίγουρα (κοντά στα 30 ευρώ το είχα πάρει αν θυμάμαι καλά) δεν έχω καμία απώλεια σε hardware παρόλο που σε αρκετές περιπτώσεις έπαιζε η ηλεκτρική τάση και είχα φυσικά σβήσιμο του υπολογιστή. Με ένα τέτοιο πολύπριζο και ένα ποιοτικό τροφοδοτικό πολύ δύσκολο να έχεις απώλειες. Στα ups εκτός από το αυξημένο κόστος αγοράς υπάρχει και το κόστος για την αλλαγή της μπαταρίας.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Ένα ποιοτικό πολύπριζο θα προστατέψει από μία αυξημένη τάση ρεύματος. Αν θέλεις να μη σβήσει ο υπολογιστής (αν είναι ο υπολογιστής που εργάζεσαι ή έχεις server κτλ) τότε πας σε ups και σκας φυσικά πιο πολλά φράγκα. Με πολύπριζο της APC εδώ και πολλααα χρόνια,πάνω από 10 σίγουρα (κοντά στα 30 ευρώ το είχα πάρει αν θυμάμαι καλά) δεν έχω καμία απώλεια σε hardware παρόλο που σε αρκετές περιπτώσεις έπαιζε η ηλεκτρική τάση και είχα φυσικά σβήσιμο του υπολογιστή. Με ένα τέτοιο πολύπριζο και ένα ποιοτικό τροφοδοτικό πολύ δύσκολο να έχεις απώλειες. Στα ups εκτός από το αυξημένο κόστος αγοράς υπάρχει και το κόστος για την αλλαγή της μπαταρίας.

Το pc είναι για gaming και απλή χρήση μόνο 

Τροφοδοτικό έχει ένα innovator χωρίς προστασίες χωρίς 80+  

Και επειδή να αλλάξω τροφοδοτικό δεν θέλω διότι δεν θα ασχοληθώ αλλο με το pc αυτό για αναβάθμιση και σχετικά και θέλω κάτι να το προστατέψει από πιθανές αυξομειώσεις της τάσης ή από διακοπή ρεύματος και ας κλείσει ο υπολογιστής δεν με νοιάζει απλός μην καεί τίποτα εκεί μέσα

Επειδή θα υπάρχουν χρήματα από βδομάδας θέλω να βρω κάτι ώστε να προστατέψει το pc μεχρι τα 60€ και λιγότερα αν γίνεται δεν με πειράζει ότι και αν είναι πχ ένα ups ή ένα πολυμπριζο + τροφοδοτικό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...