tsarouc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, KnightRider είπε Σε κάθε update θα υπάρξει πρόβλημα Ωραία Windows 10... 1 ώρα πριν, leogr90 είπε Γενικά η 2004 έκδοση των windows είναι προβληματική και δημιουργεί θέματα στα περισσότερα third party προγράμματα, είτε αφορούν εκτυπωτές, είτε fans είτε οτιδήποτε. Μου πηρε μερικες μερες μεχρι να καταλαβω τι φταιει και που ειναι το προβλημα αλλά τελικά οκ. Απλά όσοι την έχουν εγκαταστήσει ας κάνουν rollback στην προηγούμενη, 1909. 1 ώρα πριν, Agony είπε Εμενα μετα το Update το Start Menu εχει τρομερο LAG .... τι στο καλο ειναι αυτο ημαρτον. 48 λεπτά πριν, LOVExVOTKA είπε Ευτυχώς που έχουμε μείνει και εμείς με τα Win7 που έχουν την μαύρη νεκροκεφαλή έχουμε να κάνουμε update απο το 14 μια χαρά τρέχουν όλα... 28 λεπτά πριν, randomcat είπε Κανένα πρόβλημα εδώ, ούτε σε εκτυπώσεις ούτε σε τίποτα. Πραγματικά smooth experience. 17 λεπτά πριν, Anaisthitos είπε Πρωτη φορα ξανασυμβαινει 😒 Παιδιά να ρωτήσω... τι επεξεργαστή έχετε?
jack124 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Κανένα θέμα και εγώ, ποτέ δεν είχα θέμα σε καμιά έκδοση των Windows 10 από το 2015 (εκτός από το anniversary update που δεν έπαιζε τίποτα 2016) 1
Pokemon640 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, KnightRider είπε Σε κάθε update θα υπάρξει πρόβλημα Ωραία Windows 10... Το έχω πει, τα Windows 10 είναι τα νέα Windows Me αποδεδειγμένα.
YoungHOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Γεια σου ρε Microsoft με τα ωραία σου. Pissing people off since 2015.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Τυχαία και πριν διαβάσω το παρόν, θέλησα να εκτυπώσω ένα pdf που μου έστειλαν. Το μήνυμα του υπολογιστή ήταν : ο εκτυπωτής δεν είναι συνδεδεμένος. Τον άναψα, τον έκλεισα, τίποτα δεν άλλαξε. Κάποια στιγμή σκέφτηκα, με αναμμένο τον Η/Υ να βγάλω για 10'' το usb της σύνδεσης του και να το ξανά συνδέσω. Με αυτό το τρικ κατάφερα να εκτυπώσω.
Superuser3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 "Πώς κάνετε ετσι,αφού θα βγει update" "Είναι μεμονωμένες περιπτώσεις.Το δικό μου δουλεύει μια χαρά" 1 1
euaggelos01 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μήπως να παμε προς μεριά linux να ηρεμήσουν κ τα κυκλώματα του υπολογιστή μας? 2
eliasjuve Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δεν πειράζει, είμαστε πιο ασφαλείς τώρα όμως...Γελάνε και τα ποντίκια κάθε φορά που βγαίνει update.
Crazygear Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Εμένα ο HP εκτυπωτής μου μετά από το τελευταίο update τυπώνει μόνο ασπρόμαυρα, όταν στέλνω από το windows 10 laptop. Από το mac τυπώνω κανονικά.
ALIEN-3- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 25 λεπτά πριν, Crazygear είπε Εμένα ο HP εκτυπωτής μου μετά από το τελευταίο update τυπώνει μόνο ασπρόμαυρα, όταν στέλνω από το windows 10 laptop. Από το mac τυπώνω κανονικά. Έχουν θέμα μερικοί ΗP με αυτό το πράγμα. Και εγω ειχα το ιδιο θεμα χωρίς να κανω το update. Και αναγκάστηκα να σβήσω την εγκατάσταση και να τα περάσω από την αρχή και μετά ξανά δούλεψε. Κανε μια αναζήτηση στο google να δεις έχουν πολλοί αυτό το θεμα
Eru Iluvatar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Εντωμεταξύ δεν μου έχει έρθει ακόμα η 20.04.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα