Hapatingo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 8 minutes ago, Kosmas70 said: Ναι, αν καταλαβαίνω σωστά εννοείς ότι τα χρησιμοποιείς κατευθείαν από TransferWise για να αγοράσεις πράγματα ή να πληρώσεις λογαριασμούς. Η έκδοση της κάρτας TransferWise έχει κάποια χρέωση ή εκδίδεται δωρεάν; Δωρεάν ήταν πριν καιρό. Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
alexander098 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Συναλλαγες με transferwise,τις οποιες πληρωνεις με ελληνικη καρτα,μετρανε στο αφορολογητο;
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, alexander098 είπε Συναλλαγες με transferwise,τις οποιες πληρωνεις με ελληνικη καρτα,μετρανε στο αφορολογητο; Τι εννοείς γιατί δεν βγάζει νόημα αυτό που γράφεις. Εννοείς να την φορτώνεις απο ελληνική κάρτα;
Hapatingo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 5 hours ago, alexander098 said: Συναλλαγες με transferwise,τις οποιες πληρωνεις με ελληνικη καρτα,μετρανε στο αφορολογητο; Η transferwise το λεγόμενο top up by card το χρεώνει, έχει δηλαδή fees όταν από την ελληνική κάρτα στέλνεις χρήματα στο λογαριασμό σου. Οπότε και μόνο από αυτό δεν αξίζει κατά την αποψή μου. Η transferwise είναι καθαρά εταιρία ηλεκτρονικού χρήματος και συνεπώς κωδικοί σε τέτοιες χρεώσεις δεν μετρούν στο αφορολόγητο με εξαίρεση το paypal. 1
alexander098 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τι εννοείς γιατί δεν βγάζει νόημα αυτό που γράφεις. Εννοείς να την φορτώνεις απο ελληνική κάρτα; Για παραδειγμα,στελνω σε εναν φιλο στην αγγλια στο iban του 30€,τα οποια 30€ τα πληρωνω με την καρτα μου.Δεν εννοω να βαλω λεφτα στο υπολοιπο
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, alexander098 είπε Για παραδειγμα,στελνω σε εναν φιλο στην αγγλια στο iban του 30€,τα οποια 30€ τα πληρωνω με την καρτα μου.Δεν εννοω να βαλω λεφτα στο υπολοιπο Οχι δεν μετράνε. 1
vag_pap Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Καλησπερα. Μιας και μόλις έμαθα για την wise, ηθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος, εχεις μια εταιρία στην Βουλγαρία. Μπορείς να ανοίξεις επαγγελματικό λογαριασμό σε αυτή την εταιρία και ότι έσοδα έχεις από ένα eshop πχ να πηγαίνουν εκεί; Μιας κι από από αυτή την εταιρία κόβεις τιμολόγια/αποδείξεις κλπ. Συμφέρει κάτι τέτοιο; ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα