Rush13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Καλημέρα είμαι ιδιοκτήτης studio Φωτογραφίας Εδώ και 2 χρόνια περίπου έχω μια FU 49 4K η οποία η δουλειά της είναι να παίζει slideshow απο το απογευματάκι μέχρι 2 το βράδυ και όταν έρχεται πελάτης για παρουσίαση βάζουμε κάποια βίντεο δείγματα Το πρόβλημα μου ειναι οτι η συγκεκριμένη τηλεόραση στα βίντεο που παίζουμε ανεβοκατεβάζει την φωτεινότητα μόνη της σε μερικές σκηνές που γίνεται εναλλαγή πλάνων και φαίνεται πολύ άσχημο , αλλα έχει βγάλει και κάποιες μαυρίλες στις γωνίες Σκέφτομαι να την αλλάξω με μια QLED αλλα αξίζει για να παίζει το 70% της χρήσης της απλά slideshow ? Τι προσδόκιμο ζωής έχει μια Qled με αυτή την χρήση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Rush13 είπε Καλημέρα είμαι ιδιοκτήτης studio Φωτογραφίας Εδώ και 2 χρόνια περίπου έχω μια FU 49 4K η οποία η δουλειά της είναι να παίζει slideshow απο το απογευματάκι μέχρι 2 το βράδυ και όταν έρχεται πελάτης για παρουσίαση βάζουμε κάποια βίντεο δείγματα Το πρόβλημα μου ειναι οτι η συγκεκριμένη τηλεόραση στα βίντεο που παίζουμε ανεβοκατεβάζει την φωτεινότητα μόνη της σε μερικές σκηνές που γίνεται εναλλαγή πλάνων και φαίνεται πολύ άσχημο , αλλα έχει βγάλει και κάποιες μαυρίλες στις γωνίες Σκέφτομαι να την αλλάξω με μια QLED αλλα αξίζει για να παίζει το 70% της χρήσης της απλά slideshow ? Τι προσδόκιμο ζωής έχει μια Qled με αυτή την χρήση ? Εφοσον την θες για slideshow και εισαι και καταστημα θα σου προτεινα καμια IPS τηλεοραση και καμια προσφορα. Ο κοσμος θα ειναι περαστικος και θα την βλεπει απο διαφορες γωνιες την τηλεοραση. οποτε δεν θες να χανεις χρωματα. Τυπου LG - Philips. δεν χρειαζεται να παρεις qled γι αυτο που θες Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από alexakos89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Qled σκεφτόμουν για να δείχνουν πιο εντυπωσιακά τα βίντεο στην παρουσίαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Rush13 είπε Qled σκεφτόμουν για να δείχνουν πιο εντυπωσιακά τα βίντεο στην παρουσίαση Απο που συμπερανες οτι θα δειχνουν πιο εντυπωσιακα ? Επισης για ποια qled μιλας? Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από alexakos89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) θεωρήτικά έχουν καλύτερα χρώματα και καλύτερα Μαυρα Samsung QE49 Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από Rush13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα