Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Ποσό που διαθέτουμε : 600 €

Χρήση υπολογιστή : καθημερινή, Office, browsing, youtube, MS teams , Skype etc. Δεν παίζω παιχνίδια

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι κάτι ιδιαιτερο, κυρίως Office

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι, 24'' IPS (ίσως με ηχεία)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Πληκτρολόγιο, ποντίκι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Ναι προτιμώ να έρθει συναρμολογημένο ελλείψει χρόνου και εμπειρίας

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο. Οχι, θα περάσω εγώ WIN10

Η χρήση που κάνω δεν είναι πολύ απαιτητική αλλά θα ήθελα το μηχάνημα να είναι futureproof. πχ να έχει 8GB RAM αλλά να μπορώ μελλοντικά να βάλω άλλα 8. Δίσκος ένας αξιόπιστος SSD 240 GB είναι καλά για αρχή. Μελλοντικά θα βάλω ένα μηχανικό 2 ΤΒ + για αποθήκευση. Θα ήθελα επίσης να έχει καρτούλα WiFi γιατί στο χώρο που θα μπει χρησιμοποιώ μεν powerline αλλά καλό είναι να υπάρχει backup. Τέλος δε χρειάζομαι μεγάλο τροφοδοτικό  για τη χρήση που κάνω αλλά προτιμώ να είναι κάτι επώνυμο για την ασφάλεια του συστήματος. Θα ήθελα να μην ξεπεράσω πολύ τα 600 € μαζί με μία web cam που μπορώ να πάρω από άλλο κατάστημα.

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kronos73 είπε

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Ποσό που διαθέτουμε : 600 €

Χρήση υπολογιστή : καθημερινή, Office, browsing, youtube, MS teams , Skype etc. Δεν παίζω παιχνίδια

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι κάτι ιδιαιτερο, κυρίως Office

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι, 24'' IPS (ίσως με ηχεία)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Πληκτρολόγιο, ποντίκι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Ναι προτιμώ να έρθει συναρμολογημένο ελλείψει χρόνου και εμπειρίας

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο. Οχι, θα περάσω εγώ WIN10

Η χρήση που κάνω δεν είναι πολύ απαιτητική αλλά θα ήθελα το μηχάνημα να είναι futureproof. πχ να έχει 8GB RAM αλλά να μπορώ μελλοντικά να βάλω άλλα 8. Δίσκος ένας αξιόπιστος SSD 240 GB είναι καλά για αρχή. Μελλοντικά θα βάλω ένα μηχανικό 2 ΤΒ + για αποθήκευση. Θα ήθελα επίσης να έχει καρτούλα WiFi γιατί στο χώρο που θα μπει χρησιμοποιώ μεν powerline αλλά καλό είναι να υπάρχει backup. Τέλος δε χρειάζομαι μεγάλο τροφοδοτικό  για τη χρήση που κάνω αλλά προτιμώ να είναι κάτι επώνυμο για την ασφάλεια του συστήματος. Θα ήθελα να μην ξεπεράσω πολύ τα 600 € μαζί με μία web cam που μπορώ να πάρω από άλλο κατάστημα.

Ευχαριστώ πολύ 

Μόνιτορ 23.8 60hz ips panel με ηχεία 

Πληκτρολόγιο, ποντίκι

Usb Wifi dongle για να το συνδέσεις σε usb θήρα και να έχεις wifi δεν χρειάζεται να δώσεις ένα σωρό λεφτά σε mobo με wifi

Γύρω στα 140-150 

Πες μου αν είσαι οκ με το monitor ή αν θες κάτι άλλο καλύτερο και το κουτί του υπολογιστή στο φτιάχνω αφού συμφωνήσεις με αυτά για να ξέρω τι περισσεύει

Screenshot_2020-06-15-10-34-14-214_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.jpg

Screenshot_2020-06-15-10-35-04-165_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.jpg

Screenshot_2020-06-15-10-37-53-992_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.jpg

Επεξ/σία από Nik1239
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Μόνιτορ 23.8 60hz ips panel με ηχεία 

Πληκτρολόγιο, ποντίκι

Usb Wifi dongle για να το συνδέσεις σε usb θήρα και να έχεις wifi δεν χρειάζεται να δώσεις ένα σωρό λεφτά σε mobo με wifi

Γύρω στα 140-150 

Πες μου αν είσαι οκ με το monitor ή αν θες κάτι άλλο καλύτερο και το κουτί του υπολογιστή στο φτιάχνω αφού συμφωνήσεις με αυτά για να ξέρω τι περισσεύει

Screenshot_2020-06-15-10-34-14-214_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.jpg

Screenshot_2020-06-15-10-35-04-165_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.jpg

Screenshot_2020-06-15-10-37-53-992_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.jpg

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.

Για την οθόνη σκεφτόμουν αυτήν https://www.skroutz.gr/s/20634137/Dell-SE2419HR.html λόγω ότι έχω και παρόμοια στο γραφείο και εμπιστεύομαι τη Dell ή αυτήν https://www.skroutz.gr/s/15477602/Philips-246E9QJAB.html#specs  ίσως δεν έχει διαφορά στην εικόνα από αυτήν που προτείνεις αλλά δεν με πειράζει να δώσω και λίγα ευρώ παραπάνω για ένα πιο όμορφο monitor.

Τα WIFI dongle τα ξέρω, αναρωτιέμαι απλά αν αξίξει να δώσεις κάτι παραπάνω για καρτούλα ή για κάποιο σε usb με κεραία μιας και το pc θα έχει μεγάλη απόσταση από το router.

Αυτό που με προβληματίζει είναι το build και κυρίως να το πάρω από ένα κατάστημα που είναι σοβαρό και αν κάτσει στραβή θα με υποστηρίξει, όχι τόσο να πάρω κάτι που θα μου κοστίσει 10-20 ευρώ φθηνότερα, δεν περισσεύουν λεφτά αλλά σκοπός είναι να πάρω ένα μηχάνημα που θα κάνω απροβλημάτιστα τη δουλειά μου για λίγια χρόνια.

Και πάλι ευχαριστώ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kronos73 είπε

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.

Για την οθόνη σκεφτόμουν αυτήν https://www.skroutz.gr/s/20634137/Dell-SE2419HR.html λόγω ότι έχω και παρόμοια στο γραφείο και εμπιστεύομαι τη Dell ή αυτήν https://www.skroutz.gr/s/15477602/Philips-246E9QJAB.html#specs  ίσως δεν έχει διαφορά στην εικόνα από αυτήν που προτείνεις αλλά δεν με πειράζει να δώσω και λίγα ευρώ παραπάνω για ένα πιο όμορφο monitor.

Τα WIFI dongle τα ξέρω, αναρωτιέμαι απλά αν αξίξει να δώσεις κάτι παραπάνω για καρτούλα ή για κάποιο σε usb με κεραία μιας και το pc θα έχει μεγάλη απόσταση από το router.

Αυτό που με προβληματίζει είναι το build και κυρίως να το πάρω από ένα κατάστημα που είναι σοβαρό και αν κάτσει στραβή θα με υποστηρίξει, όχι τόσο να πάρω κάτι που θα μου κοστίσει 10-20 ευρώ φθηνότερα, δεν περισσεύουν λεφτά αλλά σκοπός είναι να πάρω ένα μηχάνημα που θα κάνω απροβλημάτιστα τη δουλειά μου για λίγια χρόνια.

Και πάλι ευχαριστώ

Για οθόνη την πρώτη που λες

Για το wifi νομίζω δεν έχει διαφορά η κεραία αλλά αν θες κεραία δες αυτο ή το v2,v3 της tp link

Τώρα για το built πες μου πόσα μπορείς να διαθέσεις αφού βρήκαμε τα υπόλοιπα για να δούμε και από που να το παρεις. Μια επιλογή είναι το digital master , ή vision studio στην Θεσσαλονίκη όπου μπορούν να στο στήσουν και να στο στείλουν Αθήνα αλλιώς είναι μονοδρομος να πάρεις ένα ένα τα κομμάτια από skroutz και να το στήσεις εσύ ( δεν είναι κάτι δύσκολο και θα σου πάρει λίγη ώρα να το στήσεις να βάλεις στο κουτί mobo και το τροφοδοτικό και να φτιάξεις λίγο τα καλώδια ώστε να χωρέσουν από πίσω μόνο αυτό είναι οι δισκοι θα μπουν σε συρτάκι οπότε εσύ μόνο τους βιδωνεις και τους/τον συνδέεις)

Ξέχασα να σου πω και για την κάμερα που θες εγώ έχω αυτή της Logitech και είναι μια χαρά αλλά είναι κάπως τσιμημενη η τιμή της άρα θα σου πρότεινα την lamtech δεν ξέρω πόσο θα σου αντέξει αλλά αν την προσέχεις θα είναι μια χαρά 20€ είναι λίγα και θα κάνεις την δουλειά σου

Screenshot_2020-06-15-14-07-23-217_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.jpg

Screenshot_2020-06-15-14-17-36-486_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.jpg

Screenshot_2020-06-15-14-17-13-378_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...