Προς το περιεχόμενο

Κόστος και οργάνωση φροντιστηριακων μαθημάτων με ιδιαίτερα ταυτόχρονα για θετική κατεύθυνση


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που ξεκινουν τις πανελλήνιες εξετάσεις. Άνοιξα αυτό το thread γιατί ήθελα την γνώμη σας πάνω στο θέμα της προετοιμασίας ενός παιδιού για τις πανελλήνιες εξετάσεις από την Δευτέρα Λυκείου και το πραγματικό τελικό κόστος που προκύπτει ανά μήνα. Προφανώς θέλω να μάθω καθώς η κόρη μου από Σεπτέμβρη ξεκινά την Δευτέρα Λυκείου και θέλω να βρω την πιο σωστή λύση όσων αφορά την προετοιμασία της για το πανεπιστήμιο. Στόχος μας είναι η αρχιτεκτονική του Πολυτεχνείου στην Αθήνα και μόνο αυτή η σχολή. 

Μέχρι στιγμής έχω προσφορά  300 € ανά μήνα από φροντιστήριο που κάνει την εβδομάδα 3 ώρες μαθηματικά ,3 ώρες φυσική ,2 χημεία και 1 ώρα έκθεση. Παρόλα αυτά μου έχουν πει ότι πρέπει να πλαισιώσω το παιδί με ιδιαίτερα μαθήματα τουλάχιστον στην φυσική και τα μαθηματικά για το κάτι παραπάνω. Οι τιμές των ιδιαίτερων μαθημάτων από ότι βλέπω παίζουν στα 25+ ευρώ ανά ώρα . 

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι χρειάζεται να κάνει και μάθημα στο γραμμικό σχέδιο καθώς και αυτό χρειάζεται για τις πανελλήνιες.

Υπολογίζοντας από τα παραπάνω το μηνιαίο κόστος θα πλησιάσει το 1000€ 

Αν έχετε κάποια καλή ιδέα η γνώση θα ήθελα να την γράψετε . Με ενδιαφέρει αν ξέρετε επίσης καποιο εξαιρετικό φροντιστήριο στις περιοχές μεταμόρφωση Μαρούσι Κηφισιά Νέα Ιωνία αγίους Αναργύρους . 

Επεξ/σία από soter79
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Στόχος μας είναι η αρχιτεκτονική"

Στόχος δικός σας ή του παιδιού? 

Αρχικά δείτε (βασικά το παιδί να δει) εναν σύμβουλο επαγγελματικού προγραμματισμού ωστε να καταλάβει που έχει κλιση και κυρίως τι άλλες επιλογές έχει που ταριάζουν στο χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντα της.  Τωρα το καλοκαίρι κάντε ιδιαίτερα για να καλυφθουν κενά απο προηγούμενες τάξεις και μπει σιγα σιγα στην υλη των κατευθύνσεων. Καλυτερα είναι να επιλέξετε ενα απο τα δυο, ή φροντιστήριο ή ιδιαίτερο, ολα μαζί συν το σχολείο και το σχέδιο θα κουρασουν πολύ το παιδί. Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται καθηγητές αλλά και καποια φροντιστήρια,  να κανουν το μάθημα με 2 ή 3 παιδιά μαζί, κάτι ενδιάμεσο δηλαδή, που εχει πιο χαμηλό κόστος απο το ιδιαίτερο και πιο λίγα παιδιά απο το κλασσικό φροντιστήριο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...