thomasSHELBY Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 θελω να παρω κινητο ενα καλο με καλη καμερα και καλο επεξεργαστη....αν μπορει καποιος να μου προτεινει κι ας το παρω μεταχειρησμενο σε καλη κατασταση.....εχω κοιταξει πολλα redmi note 8 redmi note 9s...motorola one vision..mi 9..realme 6....nova 5t
CaptainChris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Huawei P SmartPro https://www.germanos.gr/product/huawei-p-smart-pro/20391385/ προσφορά €199 στον Γερμανό. Το Nova 5T επίσης πολύ καλό με πολύ γρήγορο επεξεργαστή αλλά είναι λίγο παραπάνω από €250. Xiaomi Redmi Note 9S στα λεφτά σου με μνήμη 6/128
SeNNinhA Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, ougxar είπε Νοβα 5τ μη σκεφτεις τα λιγα παραπανω ευρω Συμφωνω 7 ώρες πριν, thomasSHELBY είπε θελω να παρω κινητο ενα καλο με καλη καμερα και καλο επεξεργαστη....αν μπορει καποιος να μου προτεινει κι ας το παρω μεταχειρησμενο σε καλη κατασταση.....εχω κοιταξει πολλα redmi note 8 redmi note 9s...motorola one vision..mi 9..realme 6....nova 5t Παρολα αυτα δεν μας εχεις πει τι θελεις απο ενα κινητο
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, thomasSHELBY είπε θελω να παρω κινητο ενα καλο με καλη καμερα και καλο επεξεργαστη....αν μπορει καποιος να μου προτεινει κι ας το παρω μεταχειρησμενο σε καλη κατασταση.....εχω κοιταξει πολλα redmi note 8 redmi note 9s...motorola one vision..mi 9..realme 6....nova 5t Nova 5Τ.Με τον kirin 980 και 6/128 gb ram δεν το σκέφτεσαι καν.Πολύ καλή κάμερα και με αυτά τα specs θα μπορείς να παίξεις και οτι παιχνίδι θες.
ribo7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή ψάχνω και εγώ για κινητό max 200€ για γονείς, το P Smart Pro φαίνεται δελεαστικό. Αλλά ισχύει ότι έχει Wi-Fi 802.11 b/g/n (δεν υποστηρίζει a/ac που είναι πιο καινούρια πρωτοκολλα)? Θα έχει κάποια πρακτική επίδραση? Καλό το Nova 5T, αλλά η έλλειψη jack 3.5mm δεν είναι θεματάκι αν θες να χρησιμοποιείς hands-free? Επίσης, αυτό το "δώσε λίγα παραπάνω" δεν ειναι και εύκολο. Το ότι στο skroutz το φθηνότερο μαγαζί το έχει 50€ πάνω από το budget των 200€, δε σημαίνει ότι το αγοράζεις εύκολα. Εγώ πχ δεν εμπιστεύομαι όλα τα skroutz μαγαζιά, άρα αν προτιμήσω το Nova 5T από πιο "αξιόπιστο" skroutzoμαγαζο, θα ξεφύγει το budget. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από ribo7 1
SeNNinhA Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, ribo7 είπε Επειδή ψάχνω και εγώ για κινητό max 200€ για γονείς, το P Smart Pro φαίνεται δελεαστικό. Αλλά ισχύει ότι έχει Wi-Fi 802.11 b/g/n (δεν υποστηρίζει a/ac που είναι πιο καινούρια πρωτοκολλα)? Θα έχει κάποια πρακτική επίδραση? Καλό το Nova 5T, αλλά η έλλειψη jack 3.5mm δεν είναι θεματάκι αν θες να χρησιμοποιείς hands-free? Επίσης, αυτό το "δώσε λίγα παραπάνω" δεν ειναι και εύκολο. Το ότι στο skroutz το φθηνότερο μαγαζί το έχει 50€ πάνω από το budget των 200€, δε σημαίνει ότι το αγοράζεις εύκολα. Εγώ πχ δεν εμπιστεύομαι όλα τα skroutz μαγαζιά, άρα αν προτιμήσω το Nova 5T από πιο "αξιόπιστο" skroutzoμαγαζο, θα ξεφύγει το budget. Redmi Note 8Pro ή Redmi Note 9s τοτε.
thomasSHELBY Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Συμφωνω Παρολα αυτα δεν μας εχεις πει τι θελεις απο ενα κινητο καλη καμερα θελω σιγουρα πισω και μπροστα....για επεξεργαστη δεν θελω εναν που σε λιγο καιρο να αρχιζρι να κολλαει.....και απο οτι βλεπω πρεπει να εχει σιγουρα μεγαλη μπαταρια.....εμενα μαρεσε πολυ το mi 9 αλλα δεν το βρισκεις πλεον.....και κοιτουσα και το μοτορολα one vision που ειχε καλη καμερα αλλα υστερουσε σε αλλα. 9 ώρες πριν, CaptainChris είπε Huawei P SmartPro https://www.germanos.gr/product/huawei-p-smart-pro/20391385/ προσφορά €199 στον Γερμανό. Το Nova 5T επίσης πολύ καλό με πολύ γρήγορο επεξεργαστή αλλά είναι λίγο παραπάνω από €250. Xiaomi Redmi Note 9S στα λεφτά σου με μνήμη 6/128 Καλο το p smart pro δεν μου γεμιζει πολυ το ματι.... 2 ώρες πριν, ribo7 είπε Επειδή ψάχνω και εγώ για κινητό max 200€ για γονείς, το P Smart Pro φαίνεται δελεαστικό. Αλλά ισχύει ότι έχει Wi-Fi 802.11 b/g/n (δεν υποστηρίζει a/ac που είναι πιο καινούρια πρωτοκολλα)? Θα έχει κάποια πρακτική επίδραση? Καλό το Nova 5T, αλλά η έλλειψη jack 3.5mm δεν είναι θεματάκι αν θες να χρησιμοποιείς hands-free? Επίσης, αυτό το "δώσε λίγα παραπάνω" δεν ειναι και εύκολο. Το ότι στο skroutz το φθηνότερο μαγαζί το έχει 50€ πάνω από το budget των 200€, δε σημαίνει ότι το αγοράζεις εύκολα. Εγώ πχ δεν εμπιστεύομαι όλα τα skroutz μαγαζιά, άρα αν προτιμήσω το Nova 5T από πιο "αξιόπιστο" skroutzoμαγαζο, θα ξεφύγει το budget. TO P smart pro για γονεις φιλε μου φαινετε μια χαρα....εκτος αν κανουν πολλα πραγματα με το κινητο ...που και παλι για απλη χρηση θα ειναι καλο 5 ώρες πριν, ougxar είπε Νοβα 5τ μη σκεφτεις τα λιγα παραπανω ευρω Πολυ καλο το nova 5t εψαχνα να το επερνα και μεταχειρισμενο κι ολας αλλα μετρανε και τα 50 παραπανω 3 ώρες πριν, Solatorobo είπε Nova 5Τ.Με τον kirin 980 και 6/128 gb ram δεν το σκέφτεσαι καν.Πολύ καλή κάμερα και με αυτά τα specs θα μπορείς να παίξεις και οτι παιχνίδι θες. θα κοιταξω γι αυτο το κινητο ελπιζω να το βρω λιγο πιο φτηνο απο τα 250-260 Για το HUWAEI P40 LIGHT τι λετε;
SeNNinhA Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 ΟΧΙ P40 lite. Γενικά όχι lite ,αλλά και χωρίς Google services θα δεινοπαθησεις Για να είσαι εντός budget πας σε Redmi 9s. Αλλιώς σε μεταχειρισμένα.
kp1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, thomasSHELBY είπε θελω να παρω κινητο ενα καλο με καλη καμερα και καλο επεξεργαστη....αν μπορει καποιος να μου προτεινει κι ας το παρω μεταχειρησμενο σε καλη κατασταση.....εχω κοιταξει πολλα redmi note 8 redmi note 9s...motorola one vision..mi 9..realme 6....nova 5t Μακριά από note 9s σοβαροι YouTuber Έλληνες έχουν πει ότι έβγαλε θέματα το κινητό με κλήσεις αλλά δεν πιανανε 4g σήμα γενικα θέματα... Επειδή έχω το Nova 5Τ το είχα πάρει 230 σφραγισμένο από public 2 ημερών.. Νομίζω αν ψαχτείς θα τι βρεις και αξίζει φουλ
thomasSHELBY Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, kp1 είπε Μακριά από note 9s σοβαροι YouTuber Έλληνες έχουν πει ότι έβγαλε θέματα το κινητό με κλήσεις αλλά δεν πιανανε 4g σήμα γενικα θέματα... Επειδή έχω το Nova 5Τ το είχα πάρει 230 σφραγισμένο από public 2 ημερών.. Νομίζω αν ψαχτείς θα τι βρεις και αξίζει φουλ Οποτε λες να μην κοιταξω για xiaomi 9s? κριμα και εχει καλα χαρακτηριστικα και μεσα στο budget μου....για το nova 5t δεν προλαβα κατι ατομα που το εδιναν απο εδω καινουριο απο την προσφορα του κωτσοβολου....καινουριο παει πανω απο 280 αλλιως το επερνα οπως το note 9s.... για το motorola one vision τι εχεις να πεις; μακρυα;....εχει πολυ καλη καμερα παντως αλλα μου τα χαλαει η μπαταρια του...https://www.germanos.gr/product/motorola-one-vision/20383983/ 5 ώρες πριν, SeNNinhA είπε ΟΧΙ P40 lite. Γενικά όχι lite ,αλλά και χωρίς Google services θα δεινοπαθησεις Για να είσαι εντός budget πας σε Redmi 9s. Αλλιώς σε μεταχειρισμένα. ειχα παλια p10 lite και τοτε αξιζε....αλλα εχεις δικιο δεν ειναι καλα σε καμερα που θελω....θα επερνα το redmi note 9s αλλα βλεπω οτι βγαζει προβληματα στην vodafone sim Που εχω......μεταχειρισμενα τα φοβαμαι λιγο , αν και κοιταζω μεταχειρισμενο mi 9 πιο πολυ......για το motorola one vision τι εχεις να πεις; μακρυα;....εχει πολυ καλη καμερα παντως αλλα μου τα χαλαει η μπαταρια του...https://www.germanos.gr/product/motorola-one-vision/20383983/
SeNNinhA Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, thomasSHELBY είπε Οποτε λες να μην κοιταξω για xiaomi 9s? κριμα και εχει καλα χαρακτηριστικα και μεσα στο budget μου....για το nova 5t δεν προλαβα κατι ατομα που το εδιναν απο εδω καινουριο απο την προσφορα του κωτσοβολου....καινουριο παει πανω απο 280 αλλιως το επερνα οπως το note 9s.... για το motorola one vision τι εχεις να πεις; μακρυα;....εχει πολυ καλη καμερα παντως αλλα μου τα χαλαει η μπαταρια του...https://www.germanos.gr/product/motorola-one-vision/20383983/ ειχα παλια p10 lite και τοτε αξιζε....αλλα εχεις δικιο δεν ειναι καλα σε καμερα που θελω....θα επερνα το redmi note 9s αλλα βλεπω οτι βγαζει προβληματα στην vodafone sim Που εχω......μεταχειρισμενα τα φοβαμαι λιγο , αν και κοιταζω μεταχειρισμενο mi 9 πιο πολυ......για το motorola one vision τι εχεις να πεις; μακρυα;....εχει πολυ καλη καμερα παντως αλλα μου τα χαλαει η μπαταρια του...https://www.germanos.gr/product/motorola-one-vision/20383983/ Το Nova 5t το βρίσκεις πια στα 235€ με τα μεταφορικά. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να συζητάμε για κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή. Έχει και ανταπτορακι για τα ακουστικα μέσα στο κουτί. https://www.bestprice.gr/item/2155863229/huawei-nova-5t-6gb-128gb-dual.html Το Motorola One Vision γιατί; Χάλια μαύρα επεξεργαστης, την μικρότερη μπαταρία, 4gb μόνο RAM... Μόνο το OIS στην κάμερα του αξίζει. Αλλά ο επεξεργαστής του είναι τόσο αδύναμος για τα σημερινά δεδομένα που δεν το βάζω καν σαν σκέψη. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από SeNNinhA 2
kp1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, thomasSHELBY είπε Οποτε λες να μην κοιταξω για xiaomi 9s? κριμα και εχει καλα χαρακτηριστικα και μεσα στο budget μου....για το nova 5t δεν προλαβα κατι ατομα που το εδιναν απο εδω καινουριο απο την προσφορα του κωτσοβολου....καινουριο παει πανω απο 280 αλλιως το επερνα οπως το note 9s.... για το motorola one vision τι εχεις να πεις; μακρυα;....εχει πολυ καλη καμερα παντως αλλα μου τα χαλαει η μπαταρια του...https://www.germanos.gr/product/motorola-one-vision/20383983/ ειχα παλια p10 lite και τοτε αξιζε....αλλα εχεις δικιο δεν ειναι καλα σε καμερα που θελω....θα επερνα το redmi note 9s αλλα βλεπω οτι βγαζει προβληματα στην vodafone sim Που εχω......μεταχειρισμενα τα φοβαμαι λιγο , αν και κοιταζω μεταχειρισμενο mi 9 πιο πολυ......για το motorola one vision τι εχεις να πεις; μακρυα;....εχει πολυ καλη καμερα παντως αλλα μου τα χαλαει η μπαταρια του...https://www.germanos.gr/product/motorola-one-vision/20383983/ Φίλε με το xiaomi MI 9 θα έχεις θέμα μπαταρία θα θες μέσα στν μέρα φόρτιση σίγουρα και όσο περνάει ο καιρός η μπαταρία θα εξασθενει και άλλο αν και κίνηταρα...! Πολύ υποδεέστερο το Motorola one vision και σε κάμερα και σε επεξεργαστή σε σχέση με nova 5t..Μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα το nova.. Tο θεωρείς ακριβό; για μένα δες μεταχ/νο δεν το βρίσκεις κάτω από 200; Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από kp1 1
thomasSHELBY Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Το Nova 5t το βρίσκεις πια στα 235€ με τα μεταφορικά. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να συζητάμε για κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή. Έχει και ανταπτορακι για τα ακουστικα μέσα στο κουτί. https://www.bestprice.gr/item/2155863229/huawei-nova-5t-6gb-128gb-dual.html Το Motorola One Vision γιατί; Χάλια μαύρα επεξεργαστης, την μικρότερη μπαταρία, 4gb μόνο RAM... Μόνο το OIS στην κάμερα του αξίζει. Αλλά ο επεξεργαστής του είναι τόσο αδύναμος για τα σημερινά δεδομένα που δεν το βάζω καν σαν σκέψη. ΟΟ ΦΙΛΕΕΕΕ δεν ειχα κοιταξει απο bestprice σ'ευχαριστω!!! 1 ώρα πριν, kp1 είπε Φίλε με το xiaomi MI 9 θα έχεις θέμα μπαταρία θα θες μέσα στν μέρα φόρτιση σίγουρα και όσο περνάει ο καιρός η μπαταρία θα εξασθενει και άλλο αν και κίνηταρα...! Πολύ υποδεέστερο το Motorola one vision και σε κάμερα και σε επεξεργαστή σε σχέση με nova 5t..Μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα το nova.. Tο θεωρείς ακριβό; για μένα δες μεταχ/νο δεν το βρίσκεις κάτω από 200; μεταχειρισμενο φιλε το δινουν τοσο κανει στο bestprice καινουριο....ενα ειχα βρει 200 αλλα το παπαρισα και το πηραν!! για το nova 5t θα κοιταξω να παρω.....μ αρεσε πολυ το mi 9 παντως ειναι κινηταρα αλλα για να τα λες με την μπαταρια θα το ξερεις...αν και περιμενα να μην σου βγαζει πολυ.....αμα ειχα την οικονομικη ανεση το μοτορολα θα το επερνα γιατι μαρεσει πουυ ειναι λιγο βολικο με το ενα χερι λεπτο...για καποιον για απλη χρηση κανει αλλα οπως μου το θυμησατε για μενα οχι!.....σας ευχαριστω παιδια!!
kp1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 18 ώρες πριν, thomasSHELBY είπε ΟΟ ΦΙΛΕΕΕΕ δεν ειχα κοιταξει απο bestprice σ'ευχαριστω!!! μεταχειρισμενο φιλε το δινουν τοσο κανει στο bestprice καινουριο....ενα ειχα βρει 200 αλλα το παπαρισα και το πηραν!! για το nova 5t θα κοιταξω να παρω.....μ αρεσε πολυ το mi 9 παντως ειναι κινηταρα αλλα για να τα λες με την μπαταρια θα το ξερεις...αν και περιμενα να μην σου βγαζει πολυ.....αμα ειχα την οικονομικη ανεση το μοτορολα θα το επερνα γιατι μαρεσει πουυ ειναι λιγο βολικο με το ενα χερι λεπτο...για καποιον για απλη χρηση κανει αλλα οπως μου το θυμησατε για μενα οχι!.....σας ευχαριστω παιδια!! Φίλε θα σε βολέψει φουλ στο χέρι το nova 5t πολύ καλό μέγεθος και καλύτερο από το Motorola! Καλορίζικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα