GeorgeSid8 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 παιδιά έχει κανείς ιδέα γιατί δεν μου εμφανίζει τους εξωτερικούς δίσκους το μακ; δοκιμάζω για να περάσω βασικά μου αρχεία (νέος χρήστης μακ, προέρχομαι από hp) και δεν διαβάζει τον εξωτερικό δίσκο. δοκίμασα και στικάκι. και το δοκίμασα και σε άλλη συσκευή (ο μετατροπέας δουλεύει κανονικά) καμία βοήθεια;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Άνοιξες το disk Utility και δεν ήταν εκεί? Πως είσαι σίγουρος ότι δουλεύει ο μετατροπεας? Αν οι δίσκοι σου είναι ntfs ίσως χρειαστεί driver προγραμμα για να τους δεις. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Στις 14/6/2020 στις 10:59 ΜΜ, GeorgeSid8 είπε παιδιά έχει κανείς ιδέα γιατί δεν μου εμφανίζει τους εξωτερικούς δίσκους το μακ; δοκιμάζω για να περάσω βασικά μου αρχεία (νέος χρήστης μακ, προέρχομαι από hp) και δεν διαβάζει τον εξωτερικό δίσκο. δοκίμασα και στικάκι. και το δοκίμασα και σε άλλη συσκευή (ο μετατροπέας δουλεύει κανονικά) καμία βοήθεια;;; Καλησπέρα, αν ο δίσκος σου είναι φορμαρισμένος για Windows μόνο δε θα τον δει. Κατέβασε σε πρώτη φάση το πρόγραμμα Mounty και εγκατέστησέ το και ξαναβάλε το δίσκο πάνω να δεις αν θα τον διαβάσει. Και έλα να μου πεις και να το δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 30 minutes ago, iMarilina said: Καλησπέρα, αν ο δίσκος σου είναι φορμαρισμένος για Windows μόνο δε θα τον δει. Ότι πρέπει να τον δει, πρέπει. Εννοείς ότι δεν θα μπορεί να γράψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Ότι πρέπει να τον δει, πρέπει. Εννοείς ότι δεν θα μπορεί να γράψει; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 δες και αυτό https://support.apple.com/el-gr/guide/disk-utility/dsku19ed921c/mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα