basilisgate13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 καλησπερα χθες βρηκα στην αποθηκη κατι παλια ηχεια stereo τα sony ss-h771 και σκεφτομαι να τα συνδεσω η σε υπολογιστη η στην τηλεοραση για ταινιες, μουσικη κλπ Στον υπολογιστη εχω την μητρικη ASRock AB350 Gaming K4 και πιστευω δεν θα εχω καποιο θεμα ,Απλα επειδη ειμαι ασχετος δεν ξερω τι καλωδια θα χρειαστω γιατι δεν βρηκα καλωδια μαζι με τα ηχεια ειτε για συνδεση σε τηλεοραση ειτε σε υπολογιστη .Συνδεονται το ιδιο η εχουν διαφορετικα καλωδια ; βρηκα και ενα πικ απ και εναν ενισχυτη αν δω οτι δουλευουν ισως τα συνδεσω και εκει τα ηχεια. Επειδη ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα ηχος δεν ξερω αν χρειαζεστε παραπανω πληροφοριες Στις φωτογραφιες ειναι τα ηχεια
soteras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Καλησπερα την πηγη την εχει τον ενισχυτη τους η το ραδιοενισχυτη λογικα που ειχανε
basilisgate13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 καποτε ηταν ετσι , αλλα το μεσαιο δεν υπαρχει πια , πρεπει να αγορασω και καποιον ενισχυτη εκτος απο καλωδια , προσπαθω να καταλαβω οσο μπορω γιατι ειμαι ασχετος τλεειως
dpolal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Xρειάζεσαι και ενισχυτή διαφορετικά, ακόμα και αν καταφέρεις να τα συνδέσεις δεν θα ακούς τίποτα λόγο αδυναμίας της κάρτας ήχου του Η/Υ να τα οδηγήσει. 1
basilisgate13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, dpolal είπε Xρειάζεσαι και ενισχυτή διαφορετικά, ακόμα και αν καταφέρεις να τα συνδέσεις δεν θα ακούς τίποτα λόγο αδυναμίας της κάρτας ήχου του Η/Υ να τα οδηγήσει. το ιδιο ισχυει και για τηλεοραση ; , ενισχυτη ποιον πρεπει να παρω δεν θελω να ξοδεψω πολλα απλα να δουλευουν θελω οχι κατι τραγικο , επισης τι καλωδια χρειαζομαι ; αυτο εδω κανει τιποτα η τζαμπα το εχω ;
red232 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 https://www.aliexpress.com/i/32769113972.html έχω αυτό σαν ενισχυτήLP-838 και ηχεία αυτά ss-cex1 είναι μια χαρά τα σύνδεση στον υπολογιστή και μια χαρά
afm Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η Creative SB0300 που έχεις είναι εξωτερική κάρτα ήχου - πολυκάναλος ενισχυτής, μετατροπέας DAC και ADC κλπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον υπολογιστή σου για να πάρεις ήχο και να τον μεταφέρεις στα ηχεία σου. Από ότι είδα η ASRock AB350 Gaming K4 δεν έχει οπτική έξοδο ήχου, οπότε θα πάρεις ήχο αναλογικά. Θα συνδέσεις λοιπόν με ένα καλώδιο καρφί stereo jack 3.5mm σε καρφί stereo jack 3.5mm την line out του υπολογιστή σου με το line in της κάρτας ήχου (βρίσκεται στο πλάι). Για να συνδέσεις τα ηχεία σου θα χρειαστείς ένα καλώδιο καρφί stereo jack 3.5mm (αρσενικό) σε rca. Θα συνδέσεις το jack στην υποδοχή front της κάρτας ήχου στην πρόσοψη. Μετά θα κόψεις από την άλλη άκρη τα βύσματα rca, θα ξεγυμνώσεις λίγο τα καλώδια και θα συνδέσεις τον εσωτερικό αγωγό κάθε καλωδίου στην κόκκινη και τον εξωτερικό (γείωση) στη μαύρη υποδοχή κάθε ηχείου. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από afm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα